Dodaj do ulubionych

Nocleg Hajduszoboszlo

27.07.12, 17:36
witam chce wyjechac 17 na kilku dniowe wakacje mniej wiecej min 2 max 5 osób
poszukuję noclegu w miare taniego
aby nie bylo strasznie dalego do kompleksu aqua parku itp
jakie są aktualne ceny karnetów prosze o info!!
Obserwuj wątek
    • sondi11 Re: Nocleg Hajduszoboszlo 27.07.12, 17:38
      najlepiej aby jeden pokój był max 2 osobowy gdyż ewentualne 3 osoby to przyjaciele
      Prosze o podanie ceny/tel/adresu/warunki/wyposażenie
      • helkatours Re: Nocleg Hajduszoboszlo 31.07.12, 00:21
        Witam!

W Hajdúszoboszló polecam nocleg tutaj:

Goscineic Rumak

Wiecej informacji na maila: kociuba@helkatours.hu
        Pozdrawiam
    • tomaszozog1990 Re: Nocleg Hajduszoboszlo 31.07.12, 11:08
      hajduszoboszlonoclegi.pl na stronie masz kwatery pokoje itd. możesz zadzwonić na tel. nr jest na stronie, korzystałem w tym miesiącu, i bez problemu byłem w pokoju tym na ul. Adam utca 29A, tanio (chyba 2500huf za osobę w pokoju 2 osobowym z łazienką) ok 15 min spacerkiem od basenów, ponadto ceny basenów masz na hungarospa.hu ulgowe na plazowe kąpielisko chyba ok 23 zł a zwykłe ok 30 zł. aquapark to dodatkowo 45 zł za dzień
    • kiero.1975 Re: Nocleg Hajduszoboszlo 21.12.12, 09:18
      ja mam sprawdzony taki apartament Noclegi Hajduszoboszlo - Alina apartmanok było fajnie , bardzo blisko do term
    • Gość: Quad Re: Nocleg Hajduszoboszlo IP: *.free.aero2.net.pl 10.01.13, 00:24
      Ja z kolei moge polecic baseny w Hajduszoboszlo. Znajdziecie tu aktualne ceny: forum.wegierskie.com/Hajd%C3%BAszoboszl%C3%B3

Pozdrawiam!
    • baseny.termalne Re: Nocleg Hajduszoboszlo 22.12.21, 12:07
      Blisko basenów w Hajduszoboszlo jest Hungarospa Thermal Hotel Hajduszoboszlo. Jest właściwie przy wejściu na kąpielisko. Posiada własne baseny termalne, z pakietem Aqua All Inclusive jest darmowy wstęp na całe kąpielisko z Aquapalace bez ograniczeń.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka