Dodaj do ulubionych

Siofok nocleg

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.12, 14:40
Witam,

czy ktoś ma sprawdzony pensjonat, nocleg w Siofoku.Jeśli można prosić o nazwę, byłabym wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: osam88 Re: Siofok nocleg IP: *.ten.net.pl 01.11.12, 11:33
      najelepiej pytaj tutaj: forum.wegierskie.com/Dzial-HelkaTours-%E2%80%93-po%C5%9Brednik-turystyczny

jest to forum posrednika turystycznego prowadzonego przez Polakow w Siofok.
      • helkatours Re: Siofok nocleg 14.11.12, 08:37
        Witam!

Forum Wegierskie to zaprzyjaznione z nami forum - razem wspolpracujemy wymieniajac sie informacjami, tak zeby moc rzetelnie odpowiedziec jak najwiekszej liczbie osob, ale dzialamy zupelnie niezaleznie, to jest forum milosnikow Wegier, a nie posrednika turystycznego.

HelkaTours nie jest prowadzona wylacznie przez Polakow - ja jestem Polka, ktora z Warszawy przeniosla sie do Siófok (bo raz tu przyjechalam na wakacje i tak mi sie spodobalo), a moj wspolnik to Wegier w Siófok urodzony. Dlatego mamy mysle, ze niezla i tania oferte, bo Zsolt wszystkich tu zna, ma sporo kontaktow nad calym Balatonem, ale i w ogole w branzy turystycznej i na Wegrzech.

Prosze do mnie napisac bezposrednio na maila: kociuba@helkatours.hu z zaznaczeniem ile osob, w jakim terminie, jaki standard Panstwa interesuje, a na pewno cos doradze.

Pozdrawiam serdecznie,
        • Gość: artur góral Re: Siofok nocleg IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.06.13, 00:21
          witam jestem zainteresowany wczsami nad balatonem w miejscowości siofok chcemy przyjechać na dwie rodziny tj. 4 osoby dorosłe i piatka dzieci w wieku 7 ,10 8 12 15 lat w okresie od 30 czerwca do 7 lipca prosze o poda czy macie wolny termin , i jak cena pobytu najlepiej żeby był to domek dla nas wszystkich i dwie łazienki z góry dziękuję czekam na propozycje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka