Dodaj do ulubionych

Węgry Bukfurdo

07.04.14, 11:38

witam,
wszystkie dane i basenu i termali znalazłam na ich stronie, ale mam pytanko- czy bilet na termale jest w cenie kempingu- nie do końca jest dla mnie jasna ta kwestia- i jeśli tak- to czy na cały obiekt(oczywiście pomijam sauny i zabiegi lecznicze) czy tylko np. na basen zewnętrzny? cennik jest bardzo rozbudowany, ciężko się połapać, chociaż jeżdżę na Węgry już kilka dobrych lat i "obcykałam" już ich cenniki :)
dodatkowym problemem jest brak odpowiedzi na maile ze strony kempingu- pisałam juz dwa razy i zero odpowiedzi...był może tam ktoś z was? proszę o pomoc w w/w sprawach.
rivia
Obserwuj wątek
    • Gość: Safona Re: Węgry Bukfurdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.14, 10:08
      My kupujemy bilet rodzinny- 2 dorosłych i jedno dziecko - na 5 dni- 38000 forintów. W tej cenie jest możliwość z korzystania z wszystkich 5 basenów termalnych i 10 zwykłych. Na terenie kąpieliska są bary i restauracyjki gdzie za 10 euro 2 osoby mogą się najeść. Jest dużo miejsc z darmowymi leżakMi w budynku- chłodniej i cisza- miejsce na relaks. Jest bardzo dużo ławeczek i miejsc zielonych na ręczniki czy leżaczek. Bardzo czysto i sympatycznie. Dla dzieci coraz więcej miejsc zabawy- chustawki , zjeżdżalnie, animatorzy. Są tez sklepiki gdzie można kupić klapki, opalacze czy krem z filtrem. No i pyszne lody. Ponieważ jest tam najwięcej Niemców- trzymają sterylną czystość. Jest pole szachowe i warcabowe, no i co 2 godziny darmowy aquaaerobic:) polecM
      • Gość: Janusz Re: Węgry Bukfurdo IP: 78.10.241.* 24.08.16, 18:31
        tufotki.pl/eTpjM
        • andiat Re: Węgry Bukfurdo 31.10.16, 15:36
          Jedne z lepszych term (sklad wody )Na dzien dzisiejszy pobyt kamperem na kempingu to około 30e .Oczywiscie kamper-2 osoby -internet -prąd -parcela i baseny
          -obok jest Sarvar cena około 40e
          -Hegyko też jest fajna woda cena 23e
          -no i na Słowacji Podhajska ,jedne z lepszech wód w Europie cena 24e
          pisze o kempingach i kamperach
          a tu macie prawie wszystko www.camperteam.pl
    • madzik986 Re: Węgry Bukfurdo 30.12.16, 12:54
      Podsyłam ciekawe podpowiedzi o Budapeszcie które czytałam mojpunktwidzeniablog.com/tag/atrakcje-wegry/ dużo zdjęć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka