Gość: Justin IP: *.softel.elblag.pl 23.07.05, 17:48 Podajcie namiary na jakis fajny AQUAPARK w Budapeszcie. Dziekuje za pomoc i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocoor.com Re: BUDAPESZT 23.07.05, 18:52 1. Zmienić wstawienia w google na język angielski 2. Wpisać w google dwa słowa "aquapark" i "budapest" 3. Odczytać listę linków, która się pojawi. 4. Kliknąć na przykład na ten: www.kozpontiregio.hu/en/16_project/eng/aquapark/aquapark.htm 5. W tekście znaleść właściwy adres www parku: www.aquapark.hu/ 6.Dalej już tylko po węgiersku :-( 7. Proste, prawda? Pozdrawiam. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justin Re: BUDAPESZT IP: *.softel.elblag.pl 23.07.05, 18:59 Dzięki, ale ten sposób wykorzystalam już wcześniej. Chciałam raczej prosić o opinie osoby, które już były w Aquaparku i mogą coś fajnego z własnych doświadczeń polecić Odpowiedz Link Zgłoś
kocoor.com Re: BUDAPESZT 23.07.05, 21:28 Niestety nie byłem w Budapeszcie. Wracając z GR zahaczymy o Tatralandię i będę mógł przekazać wrażenia dot. Słowacji. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ten węgierski będzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BPP Re: BUDAPESZT IP: 212.244.196.* 26.07.05, 11:28 Odpuść sobie Aquapark, idź na którąkolwiek z budapesztańskich term. Aquaparki masz wszędzie - budapesztańskie termy tylko w Budapeszcie. Odpowiedz Link Zgłoś