lled 29.05.07, 05:49 Witam, Bede przejazdem w Debreczynie i zamierzam tam spedzic noc. Czy to miasto ma cos do zaoferowania? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leon1406 Re: Debreczyn - co robic 29.05.07, 12:57 Oczywiscie ! Poszukaj tutaj lub na www.bulgaricus.com tam znajdziesz wszystko wielokrotnie pisalem o Debreczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Debreczyn - co robic IP: *.akron.net.pl 29.05.07, 14:33 Leon 1406 chyba miałeś pałę z geografii Debreczyn to nie Bułgaria tylko Węgry! Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Debreczyn - co robic 29.05.07, 16:59 Wlasnie chodzi mi o Debreczyn na Wegrzech :) Ale dzieki za checi leon! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon1406 Re: Debreczyn - co robic IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.07, 16:03 EWA ! Jak bys byla inteligentna osoba to najpierw bys przeczytala co ja napisalem na www.bulgaricus.com. na temat Debreczyna w ktorym bylem moze ze 20 razy a potem bys mogla napisc swoja opinie. Gdzie ja napisalem ze Debreczyn znajduje sie w Bulgarii ? Bulgaricus to jest super ciekawy portal o Bulgarii i o krajach tranzytowych przez ktore nalezy przejechac.Jednym z tych krajow sa Wegry.Niestety twoj rozum nie wie tego bo jest zbyt plytki albo zerowy.Jezeli chodzi o geografie to mialem zawsze oceny bardzo dobre bo to byl moj przedmiot nr.1.Moge ci napisac tylko tyle ze bylem we wszystkich krajch Europy od Portugalii do Rosji i od Norwegii do Turcji.Na drugi raz zanim cos napiszesz to pomysl jezeli masz w glowie rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Debreczyn - co robic IP: *.akron.net.pl 29.05.07, 21:35 Proponuję poszukaj tu: www.budapeszt.infinity.waw.pl/joomla/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
foca Re: Debreczyn - co robic 29.05.07, 23:07 Centrum Debreczyna jest bardzo malownicze, z fontanną, ciekawa zabudowa, kościoły, stara bibloteka. Nie pamietam , kiedy dokładnie ale chyba w sierpniu w Debreczynie jest festiwal kwiatów. Piękne dekoracje. Duże wrażenie na nas zrobił budynek uniwersytetu, szczególnie wnętrze. Czuło się klimat historii. Stamtąd też blisko do Puszty, Hortobagy. Szczerze polecam poznanie tego miasta, z turystycznym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
leon1406 Re: Debreczyn - co robic 30.05.07, 16:31 Jeszcze raz wszystkich zainteresowanych wegierskim mastem Debrecen odsylam na strone www.bulgaricus.com prosze wejsc na FORUM dalej na DOJAZD dalej na Noclegi na Wegrzech.Jest tam prawie wszystko o Debreczynie jezeli chodzi o rady praktyczne typu tani hotel termale itd. Blagam was tylko nie piszcie takich glupot jak EWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Debreczyn - co robic IP: *.akron.net.pl 30.05.07, 17:04 Drogi Leonie 1406. Moje gratulacje-mieć ocenę bdb z geografii to jest coś!!!!!! Być we WSZYSTKICH krajach Europy to dopiero wyczyn. Może jestem mniej inteligentna niż Ty,ale zapewniam Cię , że przejrzałam stronę,którą reklamujesz ? Owszem jest ciekawa,ale jeśli to jest odpowiedż na pytanie co robić nocą w Debreczynie to nie nadążam za Twoją inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
leon1406 Re: Debreczyn - co robic 30.05.07, 17:55 Droga Ewo ! Dziekuje za gratulacje bardzo one mnie wzmocnily. Byc we WSZYSTKICH krajach Europy to dopiero wyczyn tak i to wielokrotnie !!! A w samym Debreczynie moze ze 20 razy ! Zapomnialas dopisac ! Dziekuje ze przejrzalas strone ktorej ja nie reklamuje/podalem ze sa tam rady praktyczne typu hotel, termy/ . Jednak twoja inteligencja jest zerowa skoro nie znalaslas zdania... polecam winiarnie...a twoja strona ktora polecalas nie zawiera ani slowa co robic noca w Debreczynie ? Widze ze jestes upierdliwa bo nie odpowiedzialas mi na pytanie kiedy ja napisalem ze Debreczyn to Bulgaria !!! Bardzo kulturalnie zachowal sie Iled ktorego zmylias informacja ze chodzi o Bulgarie. Czy bylas kiedys w Debreczynie ? Jezeli tak to powinnas napisac co robic noca ! A nie byc taka upierdliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon1406 Re: Debreczyn - co robic IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.07, 22:11 No i co rodzice jeszcze swini nie sprzedali aby corce pomoc! Moglas napisac swiniobicie !! Na to co robic w nocy ! Ale tak powaznie Debrecen to jest fajne miasto i wyroby typu co wyzej opisalem maja na targowisku oczywiscie.Mysle ze hala targowa jest juz po remoncie a tam sa same przysmaki kuchni wegierskiej gulasze,kielbasy ,drob i ryby wszystko cieple i bardzo tanio.Palce lizac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Debreczyn - co robic IP: *.akron.net.pl 31.05.07, 16:06 A wiesz co - nia trafiłeś! Sprzedali i to tak dobrze ,że pomogli córce na tyle żeby nie musiała jeżdzić 20 razy do Debreczyna/wystarczył mi 1 raz/Dzięki tej świni ,o ktorej piszesz stać mnie na wyjazd poza Europę. W jednym się z Tobą zgadzam-Debreczyn to fajne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon1406 Re: Debreczyn - co robic IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.07, 00:10 EWA ! Widze ze nareszcie piszesz normalnie ! Tym mi zaimponowalas ! Wprawdzie Bez slowa przepraszam ale rozumiem to.Ale tak powaznie to ja wcale nie zartowalem na targu w Debreczynie w tych ich kioskach sa wspaniale kielbasy/biale czerwone czarne itd/ kapusty golabki ryby .To jest cos co powinno sie zobaczyc no i oczywiscie skosztowac.Obok sa wspaniale restauracje do ktorych zapraszam Ciebie EWO na cudowna kolacje z wineczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś