Dodaj do ulubionych

Debreczyn - co robic

29.05.07, 05:49
Witam,

Bede przejazdem w Debreczynie i zamierzam tam spedzic noc. Czy to miasto ma
cos do zaoferowania?

Dzieki
Obserwuj wątek
    • leon1406 Re: Debreczyn - co robic 29.05.07, 12:57
      Oczywiscie ! Poszukaj tutaj lub na www.bulgaricus.com tam znajdziesz wszystko
      wielokrotnie pisalem o Debreczynie.
      • Gość: ewa Re: Debreczyn - co robic IP: *.akron.net.pl 29.05.07, 14:33
        Leon 1406 chyba miałeś pałę z geografii Debreczyn to nie Bułgaria tylko Węgry!
        • lled Re: Debreczyn - co robic 29.05.07, 16:59
          Wlasnie chodzi mi o Debreczyn na Wegrzech :) Ale dzieki za checi leon! :)
        • Gość: leon1406 Re: Debreczyn - co robic IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.07, 16:03
          EWA ! Jak bys byla inteligentna osoba to najpierw bys przeczytala co ja
          napisalem na www.bulgaricus.com. na temat Debreczyna w ktorym bylem moze ze 20
          razy a potem bys mogla napisc swoja opinie.
          Gdzie ja napisalem ze Debreczyn znajduje sie w Bulgarii ?
          Bulgaricus to jest super ciekawy portal o Bulgarii i o krajach tranzytowych
          przez ktore nalezy przejechac.Jednym z tych krajow sa Wegry.Niestety twoj rozum
          nie wie tego bo jest zbyt plytki albo zerowy.Jezeli chodzi o geografie to
          mialem zawsze oceny bardzo dobre bo to byl moj przedmiot nr.1.Moge ci napisac
          tylko tyle ze bylem we wszystkich krajch Europy od Portugalii do Rosji i od
          Norwegii do Turcji.Na drugi raz zanim cos napiszesz to pomysl jezeli masz w
          glowie rozum.
    • Gość: ewa Re: Debreczyn - co robic IP: *.akron.net.pl 29.05.07, 21:35
      Proponuję poszukaj tu:
      www.budapeszt.infinity.waw.pl/joomla/index.php
    • foca Re: Debreczyn - co robic 29.05.07, 23:07
      Centrum Debreczyna jest bardzo malownicze, z fontanną, ciekawa zabudowa,
      kościoły, stara bibloteka. Nie pamietam , kiedy dokładnie ale chyba w sierpniu
      w Debreczynie jest festiwal kwiatów. Piękne dekoracje. Duże wrażenie na nas
      zrobił budynek uniwersytetu, szczególnie wnętrze. Czuło się klimat historii.
      Stamtąd też blisko do Puszty, Hortobagy. Szczerze polecam poznanie tego miasta,
      z turystycznym pozdrowieniem.
      • leon1406 Re: Debreczyn - co robic 30.05.07, 16:31
        Jeszcze raz wszystkich zainteresowanych wegierskim mastem Debrecen odsylam na
        strone www.bulgaricus.com prosze wejsc na FORUM dalej na DOJAZD dalej na
        Noclegi na Wegrzech.Jest tam prawie wszystko o Debreczynie jezeli chodzi o rady
        praktyczne typu tani hotel termale itd.
        Blagam was tylko nie piszcie takich glupot jak EWA.
        • Gość: ewa Re: Debreczyn - co robic IP: *.akron.net.pl 30.05.07, 17:04
          Drogi Leonie 1406.
          Moje gratulacje-mieć ocenę bdb z geografii to jest coś!!!!!!
          Być we WSZYSTKICH krajach Europy to dopiero wyczyn.
          Może jestem mniej inteligentna niż Ty,ale zapewniam Cię , że przejrzałam
          stronę,którą reklamujesz ?
          Owszem jest ciekawa,ale jeśli to jest odpowiedż na pytanie co robić nocą w
          Debreczynie to nie nadążam za Twoją inteligencją.

• leon1406 Re: Debreczyn - co robic 30.05.07, 17:55
            Droga Ewo !
            Dziekuje za gratulacje bardzo one mnie wzmocnily.
            Byc we WSZYSTKICH krajach Europy to dopiero wyczyn tak i to wielokrotnie !!!
            A w samym Debreczynie moze ze 20 razy ! Zapomnialas dopisac !
            Dziekuje ze przejrzalas strone ktorej ja nie reklamuje/podalem ze sa tam rady
            praktyczne typu hotel, termy/ .
            Jednak twoja inteligencja jest zerowa skoro nie znalaslas zdania... polecam
            winiarnie...a twoja strona ktora polecalas nie zawiera ani slowa co robic noca
            w Debreczynie ?
            Widze ze jestes upierdliwa bo nie odpowiedzialas mi na pytanie kiedy ja
            napisalem ze Debreczyn to Bulgaria !!!
            Bardzo kulturalnie zachowal sie Iled ktorego zmylias informacja ze chodzi o
            Bulgarie.
            Czy bylas kiedys w Debreczynie ? Jezeli tak to powinnas napisac co robic noca !
            A nie byc taka upierdliwa.

• Gość: leon1406 Re: Debreczyn - co robic IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.07, 22:11
            No i co rodzice jeszcze swini nie sprzedali aby corce pomoc!
            Moglas napisac swiniobicie !! Na to co robic w nocy !
            Ale tak powaznie Debrecen to jest fajne miasto i wyroby typu co wyzej opisalem
            maja na targowisku oczywiscie.Mysle ze hala targowa jest juz po remoncie a tam
            sa same przysmaki kuchni wegierskiej gulasze,kielbasy ,drob i ryby wszystko
            cieple i bardzo tanio.Palce lizac.
            • Gość: ewa Re: Debreczyn - co robic IP: *.akron.net.pl 31.05.07, 16:06
              A wiesz co - nia trafiłeś! Sprzedali i to tak dobrze ,że pomogli córce na tyle
              żeby nie musiała jeżdzić 20 razy do Debreczyna/wystarczył mi 1 raz/Dzięki tej
              świni ,o ktorej piszesz stać mnie na wyjazd poza Europę.

W jednym się z Tobą zgadzam-Debreczyn to fajne miasto.
              • Gość: leon1406 Re: Debreczyn - co robic IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.07, 00:10
                EWA ! Widze ze nareszcie piszesz normalnie ! Tym mi zaimponowalas ! Wprawdzie
                Bez slowa przepraszam ale rozumiem to.Ale tak powaznie to ja wcale nie
                zartowalem na targu w Debreczynie w tych ich kioskach sa wspaniale
                kielbasy/biale czerwone czarne itd/ kapusty golabki ryby .To jest cos co
                powinno sie zobaczyc no i oczywiscie skosztowac.Obok sa wspaniale restauracje
                do ktorych zapraszam Ciebie EWO na cudowna kolacje z wineczkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka