jusytka Re: CZechy Centrum babylon 27.07.07, 00:19 Super - polecam - koniecznie trzeba przeznaczyć na cały dzień. Warto wykupić baliczek z kilkoma atrakcjami naraz oraz obiadem - wychodzi taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
z0227 Re: CZechy Centrum babylon 27.07.07, 09:48 dzieki za info a jak z noclegiem orientujesz sie może - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: CZechy Centrum babylon IP: *.dint.wroc.pl 27.07.07, 10:01 Bardzo fajne centrum. Tylko woda raczej zimna, zimniejsza niż w naszych obiektach tego typu. W Libercu nocowałem tutaj: www.penzion-jasmin.wz.cz/ Komfortowe pokoje, kuchnia na każdym piętrze, blisko i do aquacentrum i do centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka Re: CZechy Centrum babylon 27.07.07, 13:50 Absolutnie sie nie zgodzę, woda była bardzo ciepła (byłam tam dwukrotnie) na stronie podają nawet ze wynosi 30 stopni - tu jest link www.centrumbabylon.cz/webview.php?cisloclanku=171 , wiec proszę nie wprowadzać innych w błąd. Ja nie nocowałam w Libercu tylko w Harrachovie - w Libercu warto odwiedzić również zoo oraz wjechać kolejką na górę Jested. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_zet Re: CZechy Centrum babylon 28.07.07, 19:03 Byłem w ubiegłym roku w Libercu w sierpniu. W aquacentrum byłem trzy razy. Temperatura wody wynosiła 26 stopniu. Tak było napisane na tablicy w środku i było czuć, że jest zimno. Nie wprowadzam nikogo w błąd. Piszę, jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: CZechy Centrum babylon IP: *.centertel.pl 28.07.07, 20:49 a mam jeszcze taki zapytanie mogę prosić kilka fotek (oczywiście jesli jest możliwe)na adres monika.tuszynska@vp.pl z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś