Gość: Lukasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 19:52 Wybieram się na 5 dni do Pragi.Ile koron wziąć ze sobą ? Nie licząc wyżywienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: ile koron czeskich 08.08.07, 19:59 dobre pytanie????????? wez tyle ile chcesz, wez tyle ile wydajesz w polsce plus troszke, lub wez mniej i plac tam karta co wychodzi najtaniej zadales pytanie na ktore chyba nikt, oprocz ciebie nie zna odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ile koron czeskich IP: *.zamosc.mm.pl 10.08.07, 18:06 Witam a mam pytanie. Jakąkartą można tam płacić? Prosze o pilna odpowied, bo jutro jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ile koron czeskich IP: *.zamosc.mm.pl 10.08.07, 18:15 dzięki, ja słyszałam, ze tylko kartą Mastercard. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ile koron czeskich 10.08.07, 18:22 bylam w czechach trzy lata temu, placilam normalnie karta, ale nie pamietam jaka bylam dwa lata temu na slowacji placilam karta, bylam trzy tygodnie temu na slowacji tez placilismy karta nie ma z tym zadnych problemow, electron tez sie zaplaci a jak nie to mozna wyplacic z bankomatu, bo wiadomo nie wszedzei da sie zaplacic karta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ile koron czeskich IP: *.zamosc.mm.pl 10.08.07, 18:25 a jak oni to przewalutowują? mają jakiś śrfedni kurs? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ile koron czeskich 10.08.07, 18:30 jak oni, twoj bank wszystkim si ezajmuje placisz karta, po kursie sprzedazy dewiz a jak wyplacasz z bankomatu to placisz po tym kursie plus oplata za wyplate z bankomatu, zalezna od banku tak jak kurs my placac karta placilismy za korony 11,61, wymieniajac korony za granica placilismy 11,80, mam na mysli slowackie, ale to wszystko tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ile koron czeskich IP: *.zamosc.mm.pl 10.08.07, 18:48 ok, wielkie dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ile koron czeskich IP: *.zamosc.mm.pl 10.08.07, 18:56 jeszcze jedno, moze wiesz gdzie mozna pochodzic z 3 latkiem, wiem ze mozna gdzies to na forum znalezc ale nie bardzo mam czas szukac, dzieki z gory, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: ile koron czeskich 13.08.07, 14:36 sory w czechach bylam tylko przejazdem, ale juz planuje wyjazd na dluzej moze za dw\ lata Odpowiedz Link Zgłoś