Dodaj do ulubionych

Makijaż permanentny brwi.Łódź Studio urody OPINIE

06.08.13, 13:12
Witam zakupiałam na gruponie makijaż permanentny brwi w bardzo atrakcyjnej cenie.Jednak nie moge znaleźć absolutnie żadnych opinii na temat tego salonu.Proszę o pomoc.Bede wedzieczna za informacje jak długo taki makijaż sie goi i kiedy bede mogła normalnie funkcjonowac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Emilia Re: Makijaż permanentny brwi.Łódź Studio urody OP IP: *.toya.net.pl 24.01.14, 22:53
      Witam!
      Ja rowniez jestem zainteresowana makijazem permanentnym z groupenu w studio uroda. Czy sa na forum osoby, ktore korzystaly z ich uslug? Bede wdzieczna za kazda opinie.
    • Gość: Karolina111 Re: Makijaż permanentny brwi.Łódź Studio urody OP IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.14, 16:31
      Ja robiłam makijaż permanentny brwi i okolic ust ale w salonie "Kontur" przy ulicy Gdańskiej w Łodzi.

Jestem zadowolona i uważam że zabieg jest warty swojej ceny i wydania pieniędzy. Zabieg nie boli, ale jest troszkę nieprzyjemny, ja dziwnie się czułam ale dla efektu warto!!!
      • Gość: emilka1986 Re: Makijaż permanentny brwi.Łódź Studio urody OP IP: *.toya.net.pl 06.10.14, 22:19
        Hej, robiłam makijaz brwi i chciałabym sie spytac czy makijaz kreski boli ? Brwi robiłam w Skin Studio u p. Ani bafrdzo miła osoba ale kolezanki mowiły ze przy kreskach musiałabym miec kilka dni urlopu. Czy to prawda?? Z brwi jestem bardzo zadowolona nie sa za ciemne ani za jasne, ładny kszłałt (dużo lepszy niż miałam przed- to była tragedia co ja miałam wczesniej brak brwi prawie). Pani Ania mówiła ze kreski moga troche bolec ale nie tak mocno (przy brwiach nie czułam zadnego bólu) ale ja i tak maam stresa - chociaz nie chce mi sie coddzienne malowac kresek a juz same brwi mi ułatwily zycie.. Może warto ??
        • kawenave89 Re: Makijaż permanentny brwi.Łódź Studio urody OP 22.10.14, 16:39
          Hej, robiłam sobie makijaż permanentny jakiś czas temu - dokładnie brwi ponieważ miałam bardzo rzadkie. Podobnie jak u Ciebie musiałam mieć kilka dni bólu potem jakoś się zaczęło wszystko goić. Znajoma robiła sobie taki makijaż tzn kreski na górnej powiece więc wiem, że troszkę bolało już podczas samego zabiegu. Nie wiem jak kwestia gojenia ale sądzę, że skóra delikatna będzie jednak reagowała podobnie jak podczas zabiegu kwasem hialuronowym czyli reakcja alergiczna wystąpi. Ja robiłam brewki tutaj: www.beauty.com.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Odnośnie kresek? Będziesz zadowolona!
    • ghostmachine Re: Makijaż permanentny brwi.Łódź Studio urody OP 23.04.18, 15:28
      Hej, j a bardzo polecam robienie makijażu permanentnego brwi w Krakowie w gabinecie makijażu permanentnego www.miu.com.pl/ Pani robi tam naprawdę świetną robotę :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka