Gość: aga IP: *.chello.pl 27.10.07, 15:32 jaki powinnam używac fluid i puder żeby nie robiły mi się takie dziwne plamy nie wiem jak to opisac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gola Re: fluid puder IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.11.07, 21:09 Ja kiedys tylko pudry sypkie uzywalam... bo tez balam sie nierównosci, a teraz uzywam z firmy AA i sa super! Nie ma zadnych plam. Odpowiedz Link Zgłoś
eleona Re: fluid puder 04.11.07, 19:41 Przede wszystkim peelingi:) takie do stosowania 3 razy w tygodniu lub naturalne, jak papka z płatków owsianych zalanych mlekiem:) A potem lekkie, nie matujące, rozjasniejące podkłady, Max Factor, L'Oreal- te z dozownikiem są lżejsze.Idealnym dla mnie pudrem był i jest od zawsze Manhattan,choć dorównuje mu Guerlain:) Różnica w cenie i opakowaniu, ten Manhattan jest zapakowany w brzydkie pudełko.Istnieja jeszcze pudry transparentne- nie kryją,ale matują-i jak nazwa wskazuje, nie tworzą żadnych powłok:)przynajmniej takich widocznych gołym okiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: fluid puder 21.11.07, 15:56 Możliwe ,że podkład jest żle dobrany do rodzaju cery ,może być za suchy,za tłusty bądż za ciemny.Proszę pamiętać ,że istotny jest krem jaki używa Pani pod podkład często zdarza się,że kosmetyki pielęgnacyjne wywołują taką reakcję.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś