Dodaj do ulubionych

RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie

• Gość: Malwina K. Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.aster.pl 29.10.11, 21:21
      Ja mam od kwietnia takie rzęski i jestem zachwycona. Wiem, że wiele zależy od osoby, u której się zdecydujemy na założenie rzęs. Mi doradzała i zakładała rzęsy p. Żaneta Rusin w salonie w Warszawie (www.zanetarusin.pl/przedluzanie-rzes-11/). Jestem mega zachwycona, dlatego ją polecam. Z tego co pamiętam mam długość 8, 10 i 12 mm i skręt chyba C (takie jak po zalotce). Już teraz wiem, że nigdy ich nie zdejmę! Są mega śliczne :)
      • Gość: Kinga Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.aster.pl 08.12.11, 13:03
        Przedłużania rzęs metodą 1:1 (Pl. Unii Lubelskiej - niedaleko m.politechniki). Dzięki temu Twoje rzęsy będą podkręcone, gęste oraz przedłużone nawet o 100% bez używania tuszu! Spojrzenie zza firanki rzęs - codziennie!

Na czym polega zabieg przedłużenia rzęs metodą 1:1?
        Zabieg polega na pogrubieniu, zagęszczeniu oraz przedłużeniu rzęs naturalnych. Jest to technika tzw. 1:1 czyli pojedyncze sztuczne rzęsy są przyklejane do naturalnych włosek po włosku. Zabieg jest bezbolesny oraz bardzo relaksacyjny dla klientki. Dzięki tej metodzie używanie tuszu nie będzie już konieczne.

ILE TRWA ZABIEG PRZEDŁUŻENIA RZĘS?
        Pierwsza pełna aplikacja trwa około 1,5 h. Posiadam doświadczenie w tym fachu - NIE JESTEM AMATORKĄ. Ten czas pozwala na prawidłową aplikację rzęs czyli na doklejenie ich w odpowiednim kierunku zgodnym z naszymi naturalnymi. Rzęsy nie mogą nachodzić na siebie, wywijać się w różne strony oraz być posklejane ze sobą. Uzupełnienie natomiast jest stanowczo krótsze i trwa ok 1 godz. Tutaj czas uzależniony jest od ilości rzęs jaką musimy nałożyć.

CO ILE WYKONUJĘ SIĘ UZUPEŁNIENIE TAKICH RZĘS?
        Naturalne rzęsy wypadają co 60-90dni w zależności od fazy cyklu, dlatego też co 3-4 tygodnie powinno się wykonać dopełnienie aby utrzymać pełną, gęstą linię rzęs.

JAKICH MATERIAŁÓW UŻYWAM DO PRZEDŁUŻENIA RZĘS?
        Do wykonania zabiegu używam tylko profesjonalnych i bardzo trwałych materiałów hipoalergicznych, dzięki którym efekt utrzymuje się na dłużej. W swojej ofercie posiadam rzęsy, które wyróżnia głęboka barwa czerni oraz super połysk. Są to tzw. rzęsy trzeciej generacji rzęs jedwabnych. Dysponuje rzęsami o różnej długości, grubości oraz różnym typie podkręcenia. Stosuję klej dla wrażliwych oczu, który nie wywołuje alergii ani podrażnień. Do każdej klientki podchodzę indywidualnie, dlatego też doradzam jakie rzęsy wykorzystamy do zabiegu aby uzyskać zamierzony nie przesadzony efekt zgodny z urodą danej osoby. Rzęsy są lekkie więc po zabiegu nie występuje uczucie dyskomfortu, nie obciążają powieki. Do separowania rzęs używam zawsze płatków kolagenowych, które regenerują skórę pod oczami nawilżając ją.

CO MNIE UPRAWNIA DO WYKONYWANIA TAKIEGO ZABIEGU?
        Posiadam certyfikat ukończenia kursu przedłużania rzęs i wizażu jak również juz ponad 2-letnie doświadczenie w zakresie stylizacji.

DOŁĄCZ DO MOJEGO GRONA ZADOWOLONYCH KLIENTEK.

Jeśli chcesz się umówić ze mną na zabieg proszę o telefon, jeśli nie odbiorę napisz smsa napewno skontaktuję się z Tobą

CENNIK:
        pierwsza pełna aplikacja - 150zł
        kocie oko (przedłużone kąciki zew.) - 50zł
        uzupełnienie - 60-100zł
        zdjęcie rzęs - 40zł
        henna + regulacja brwi - 20zł

TELEFON KONTAKTOWY - 507-557-169 mail: touchmeallover@o2.pl
      • Gość: Kasiuulkkaa Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 10.08.16, 14:16
        Ja bardzo sobie chwalę warszawski salon kosmetyczny Impress. Systematycznie chodzę do nich na rzęsy i brwi. Zawsze wychodze bardzo zadowolona :)
    • Gość: BeataK. Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 03:06
      Ja jestem bardzo zadowolona z rzęs które u nich robiłam. Nie kleiły się, długo wytrzymały a co najważniejsze wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Osobiście polecam!
    • Gość: aszczesna Re: Uwaga na orient studio IP: *.tvn.pl 29.12.11, 12:39
      Poszukuję kobiet które padły ofiarą nieprofesjonalnych i nieudolnych kosmetyczek, fryzjerów, dermatologów... na szybko na już i z Warszawy:)
    • hanula05 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 06.01.12, 21:13
      Zapraszam wszystkie panie na przedłużanie rzęs metodą Blink&Go firmy Nouveau Lashes.
      Dla wszystkich Pań które chcą uzyskać spektakularny efekt pięknych rzęs w krótkim czasie - zabieg trwa do 40 min i wykonuje się go w pozycji siedzącej. Efekt utrzymuje się do 3 tyg. po tym czasie należy zdjąć rzęsy i ewentualnie założyć ponownie. To świetne rozwiązanie na ślub , wakacje, karnawał czy imprezę. Jest znacznie tańsza niż metoda 1:1 i można dowolnie zagęścić rzęsy.
      Rzęsy Blink&Go - 200 zł
      Promocyjne pakiety makijaż + rzęsy - 300 zł
      zapraszam serdecznie,
      anikrzyzanowska@wp.pl
      www.aniakrzyzanowska.pl
      te.602 801 356
    • Gość: Kinga_testerka RZĘSY- przedłużanie, Chantal ul.Karolkowa 50 IP: *.wasko.pl 06.03.12, 15:55
      Zrobiłam to metodą 1:1 w Chantal na ul. Karolkowej 50 i oko wygląda szałowo, nawet bez makijażu - w sumie przy takich rzęsach nie trzeba się malować mocno:) Duży plus za profesjonalne podejście i ciepłą atmosfere w salonie, na pewno skuszę się na inne zabiegi:)
      Jest kilka długości rzęs i tak wycieniowano mi oko że wygląda na większe i nawet moje opadające powieki są mnie widoczne. Plus za testy alergologiczne. Z czystym sumieniem mogę polecić ten gabinet. A czy ktoś może mi doradzić gdzie zrobić foto odmładzanie?

dzięki za odp
      • Gość: Ela Re: RZĘSY- przedłużanie, Chantal ul.Karolkowa 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.12, 17:55
        Ja tez robiłam tam rzEsy ale z włosia norek. Efekt niesamowity, są bardzo delikatne dlatego trzeba je robić u doświadczonej kosmetyczki. Pani która wykonuje zabieg jest bardzo precyzyjna i dokładna,a to najważniejsze podczas takiego zabiegu.
        Testy rzeczywiście były i tu miłe zaskoczenie bo jeszcze się z tym nie spotkałam
    • Gość: Sandra Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.79.193.62.tricomp.pl 16.07.12, 16:41
      Zajmuję się profesjonalnym przedłużaniem rzęs metodą 1:1 w promocyjnej cenie 120zł (Warszawa). Zainteresowane Panie prosze o kontakt 509184782 Sandra
    • Gość: kurrara Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.205.41.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.10.12, 14:16
      Polecam kurs w Cosinusie www.cosinus.pl/Warszawa/_rzesy_kurs_przedluzanie/MojCosinus.aspx
      I co wazne wcale nie jest on specjalnie drogi.
    • Gość: kasss Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.183.194.89.dsl.dynamic.t-mobile.pl 26.10.12, 12:12
      Witam, nie wiem gdzie w wawie ale ja robie w Radomiu jestem bardzo zadowolona zwłaszcza, że w super cenie!! podam namiary: 608 394 918
    • koliberek15 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 30.12.12, 10:18
      Proponuje przedłużanie/zagęszczanie rzęs metodą blink express. jest tańsza, bardziej spektakularna i mniej obciążająca dla rzęs, ponieważ nakłada się rzęse na kilka rzęs a nie przedłuża doklejając 1 sztuczną do 1 własnej. takie rzęsy trzymaja sie do 2 tygodni. znacznie szybciej się je zakłada.

W Warszawie zakładam takie rzęsy (jestem dyplomowaną wizażystką i stylistka rzęs typu blink) w domu u klientki, w okresie karnawałowym za jedyne 60 zł. Kontakt 600 809 438
    • Gość: lola Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.radom.vectranet.pl 08.04.13, 20:44
      Nie wiem gdzie w Warszawie dobrze wykonują ten zabieg, ale wiem gdzie w Radomiu :). Perfekcyjnie i tanio. Chcesz się dowiedzieć to przedzwoń na nr. 505 537 999
    • Gość: wanda Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.205.35.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.06.13, 16:01
      Byc moze po prostu secret lashes nie tak dobre jak nouveau Lashes skoro jest taka różnica cenowa. To tak jakby porównywać mercedesa do fiata... takie jest moje zdanie.
    • Gość: aniela Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.146.186.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.07.13, 15:15
      Ja też wybrałam szkolenie Nouveau Scary, bo podobał mi się efekt rozdzielonych, nieposklejanych rzęs. Sama Scara też nie szczypie jak w innych firmach. Dzięki temu mogę aplikować na rzęsy dolne.
      • Gość: nikuska Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.play-internet.pl 22.11.13, 14:18
        A jak sie wykonuje zabieg nakladania tej maskary? Na itwartym oku normalnie?
    • Gość: ania ładne rzęsy w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 11:53
      polecamy wszystkim przedluzanie rzes w krakowie na ul sw tomasza 31 w studio invogue raz ze super naturalnie wygladaja Pani dobrze doradza a jak chce sie mocniejszy efekt tez nie ma problemu i kosztuja 99zl a naprawde super ladne! polecam
    • Gość: Gabi My Lovely Lashes & Hair opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.09.13, 18:12
      Skorzystałam w sierpniu z promocji 99 zł. za przedłużenie rzęs w salonie My Lovely Lashes & Hair. Mimo przestrzegania wszystkich zasad ( nie moczyłam rzęs 24 h a nawet dłużej, nie stosowałam żadnych mleczek ani tłustych płynów do demakijażu) rzęsy zaczęły gwałtowanie wypadać po 1 dniu. Byłam załamana, ponieważ dziennie wypadało mi po 5 rzęs, co w rezultacie sprawiło, że po tygodniu wyglądałam koszmarnie. Rzęsy dosłowni wypadały przy każdym ich dotknięciu, a na dodatek były gdzieniegdzie posklejane. Czym prędzej odwiedziąłam inny salon, gdzie zdjęto mi to świństwo i porządnie ponownie przedłużono moje rzęsy. Stanowczo odradzam, niech nie zwiedzie was promocja do końca września! ( w sierpniu była do końca sierpnia, więc panie zmieniają ten wpis co miesiąc)
      • Gość: svia Re: My Lovely Lashes & Hair opinie IP: *.ip.netia.com.pl 19.09.13, 12:38
        Jeżeli chciałaby Pani jeszcze raz założyć rzęsy proszę o kontakt. svia@gazeta.pl
        Mogę przesłać Pani zdjęcia moich prac.
        pozdrawiam
    • Gość: monika31st Przedłużanie rzęs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.13, 09:51
      Ja również od jakiegoś czasu przedłużam rzęski.Efekt jest mega!!Najpierw zrobiłam u jakiejś laski w promocji za 70 zł...masakra rzęsy posklejane i mało, takie wystające kikuty.Potem kumpela poleciła mi Milene z Gumieniec która przyjmuje w swoim gabinecie. Koszt odnowy 80 zl a jak sie robi 1wszy raz to 150 ale warto!!stronka beautylady.pl jest tez na facebooku pod ta samą nazwą.Pozdrawiam wszystkie właścicielki pięknych rzęs i nie tylko!
      • Gość: alka Re: Przedłużanie rzęs IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.14, 20:29
        ja tez sie zdecydowalam na przedluzanie i zageszczanie rzes i wybralam salon medicor w warszawie na sokolowskiej. Efekt jest po prostu rewelacyjny. W ogole nie widac tych doklejen, rzesy sa o wiele dluzsze i gestsze. Warto:)
    • Gość: MarikaA Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie IP: *.centertel.pl 09.11.13, 23:11
      Wiesz co jak dla mnie to nie powinnaś pytać na forum bo każda może pisać co sama usłyszała. Ja bym Ci radziła spytać się jakieś sprawdzonej i wykwalifikowanej kosmetyczki, jak pierwszy raz przedłużałam rzęsy a w sumie i jednocześnie zagęszczałam metodą 1:1 , to salon kosmetyczny warszawa centrum Nowogrodzka, nie pamiętam numeru wydał mi się najlepszy bo nie dośćże kosmetyczka od podstaw mi wyjaśniła na czym to polega jak dbać o takie rzęsy, co robić żeby jak najdłużej się trzymały i jak pielęgnować je później. No i widać, czuć i słychać było że kobieta ma fach w ręku. Cennik macie tu www.kosmetyka-warszawa.pl/, no wiadomo że dla nie których to będzie drogo a dla innych tanio ale chyba porównywalnie z tego co ja się orientuję.
    • bella553 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 15.11.13, 20:50
      Moja siostra robi tam rzęski i ma lux.
    • Gość: Anna rzęski 1:1 IP: 195.187.156.* 22.02.15, 01:43
      Hej dziewczyny, ja miałam doczepiione i uzupełniane przez 7 miesięcy, wszystko było pięknie, nic się nie działo, czułam się super, żadnych komplikacji, aż do grudnia.... nie wiem dlaczego, ale nagle dostałam stanu zapalnego i uczulenia bo jedno oko mi spuchło i zaczerwieniło się, straszne uczucie i musiałam zdjąć... teraz już każdy preparat prawie do oczu mnie uczula... oprócz kremu nivea no i kosmetyków, których używam. Zastanawia mnie dlaczego nagle coś takiego mi się przytrafiło :( a tak bym chciała znowu, ale się boje, chyba ze klejem hipoalergicznym i rzęsami tymi z norek bodajże..
      • Gość: Anna Re: rzęski 1:1 IP: 195.187.156.* 22.02.15, 01:46
        a założyłam w czerwcu.
      • svia Re: rzęski 1:1 23.02.15, 19:13
        Alergia może wystąpić w każdym momencie. Może stylistka użyła innego kleju lub preparatu do oczyszczania rzęs.
        • Gość: Anna Re: rzęski 1:1 IP: 195.187.156.* 23.02.15, 19:30
          Właśnie podobno tych samych.
          • svia Re: rzęski 1:1 23.02.15, 23:22
            Miałam klientkę, która zareagowała alergicznie po 3 uzupełnieniu.
            Nie wiem czym podkleja rzęski dolne Pani stylistka (płatki czy taśma), ale często reakcja alergiczna występuje na płatki. Dobrym rozwiązaniem jest stosowanie podczas zabiegu preparatów pochłaniających opary kleju, trochę pomagają. Ważne jest również nie uchylanie oczu podczas zabiegu. Wiem z doświadczenia, że podczas rozmów klientki mimowolnie uchylają powieki, a to niestety często przyczynia się do wystąpienia alergii. Jedyne co mogę poradzić następnym razem to Zyrtec doustnie, na oczka maść hydrocortisonum (złagodzi swędzenie) dodatkowo do oczu krople starazolin.
            • Gość: Anna Re: rzęski 1:1 IP: 195.187.156.* 24.02.15, 06:24
              Bardzo możliwe że to od płatków, a leki dostałam od okulisty i poprawiło się ale po bardzo długim czasie dopiero.. :(
    • nefretetedayspa Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 24.03.15, 16:24
      Serdecznie polecamy zabieg przedłużania rzęs u nas w Day Spa Nefretete - metoda 1:1, bezpieczny zabieg, elegancki efekt! www.spa-radom.pl/makijaz-permanentny-przedluzanie-rzes-radom/
    • t.tris Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 14.04.15, 15:33
      Zarówno rzęsy jak i brwi robię w centrum szkoleniowym secret lashes na alei krakowskiej w warszwawie. Instruktorka Pani Patrycja Zielińska prowadzi szkolenia, ale również przyjmuje kloentki. Nie łatwo jest się dostać, na szczęscie koleżanka robi przedłużanie rzęs od lat. Ostatnio robi również rekonstrukcję brwi. Efekt właśnie podziwiam. Serdeczne dzięki Pani Patrycjo. Polecam zabieg rekonsrukcji, warto ponieważ to bezinwazyjne.
      • skowronek.qq Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 24.04.15, 10:03
        Ja widziałam na targach Beauty Forum, jak ta Pani Patrycja wykonywała rekonstrukcje brwi. Byłam w szoku ... nie miałam pojęcia że coś takiego się robi ale co jak co efekt był niesamowity ;) także chyba teraz wypadałoby się przeszkolić z tej metody, kolejny fach w ręku:D ciekawa tylko jestem czy będę miała do tego cierpliwość... ale wszystko wyjdzie w praniu pewnie.
    • kalinta Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 29.03.16, 17:41
      efekt przedłużania rzęs, albo po doklejeniu sztucznych jest naprawdę super i bardzo mi się to podoba, ale szczerze mówiąc, moje własne rzęsy bardzo wtedy cierpią. Zawsze jakieś stracę.
      • karolinaa1985 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 29.03.16, 22:18
        dokładnie, ja już dałam sobie dawno spokój z przyklejaniem, lepiej zainwestować w dobrą maskarę
      • salonrb Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 30.03.16, 11:19
        jakieś? ja straciłam polowe! babka dała mi zwykły klej nie hypoalergiczny i swędziało jak diabli ! nie ma opcji więcej na takie przyklejanie... tylko dobre tusze wchodza w gre , efekt podobny
        • kalinta Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 30.03.16, 12:50
          Jaki tusz daje podobny efekt jak sztuczne rzęsy? Podziel się ta tajemną wiedzą!
          • salonrb Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 31.03.16, 19:19
            chcesz mieć długie mega czarne i podkecone. trzeba szukać tuszu z ekstra szczoteczką. może jakies nowości
            • kalinta Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 04.04.16, 18:50
              No dobrze, ale jakie?
              • salonrb Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 18.04.16, 12:59
                trzeba patrzec na reklamy i na nowe recenzje na forach
          • karolinaa1985 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 04.04.16, 15:44
            kalinta a używałaś już Loreal - False Lash Wings Sculpt , jak nie to polecam - efekt wow murowany
            • kalinta Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 04.04.16, 18:51
              Nie używałam, ale jak widzę ma bardzo dziwaczną szczoteczkę? Jak się tym maluje? Jest to w ogóle wygodne? No i jaki jest efekt?
              • karolinaa1985 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 11.04.16, 10:25
                spokojnie, szczoteczka jest wbrew pozorom prosta w obsłudze, malujesz jak normalną (tu jest bardziej grzebyczek), przede wszystkim dobrze rozczesuje i maluje nawet najmniejsze włoski bez sklejania - efekt trochę doklejanych rzęs.
                • kalinta Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 17.04.16, 19:09
                  Kupiłam i muszę się z Tobą zgodzić, efekt jest rzeczywiście bardzo fajny :)
                  • karolinaa1985 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 18.04.16, 16:03
                    jakby co polecam się na przyszłość ;)
                • salonrb Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 18.04.16, 18:42
                  po wyglądzie tej szczoteczki mozna powiedzieć ,że faktycznie mocno rozdziela i przy takim zakręceniu dosięga do krótkich włosków
            • salonrb Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 18.04.16, 13:00
              o np ten , tez widziałam ...seria FAlse Lash Wings zawsze mi sie podobała
    • monikastepek Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 11.01.17, 12:24
      Jest to bezpieczne , ja osobiście stosuję narazie metodę 1:1, ale już za niedługo będę mieć w ofercie zagęszczenia. Zapraszam do obejrzenia efektów na mojej stronie: www.monikastepek.pl
    • monikastepek Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 11.01.17, 12:28
      Jest to bezpieczne , ja osobiście stosuję narazie metodę 1:1, ale już za niedługo będę mieć w ofercie zagęszczenia. Zapraszam do obejrzenia efektów na mojej stronie: <a href="www.monikastepek.pl">Kosmetyczka Krosno</a>

• kosmetyczka88 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 19.01.17, 11:23
      Hmm, na chwilę obecną posiadam szkolenie z przedłużania rzęs metodą 1:1, aczkolwiek myslę o objętościówce ... zobaczymy. Szkolenie robiłam w Corio w Poznaniu www.coriocs.pl, które mogę śmiało polecić.
    • unstoppable96 Re: RZĘSY przedłużanie, zagęszczanie 30.01.17, 21:12
      Jest całkowicie naturalny sposób z gwarancją satysfakcji .
      Miralash to preparat numer 1 na świecie i jest całkowicie dostępny w przystępnej cenie prosto od producenta .
      Pierwsze wyniki widać już po 4 tygodniach stosowania, a pełen rezultat - po 3 miesiącach
      Zobacz Sama !

track.miralash.pl/product/Miralash/?pid=164&uid=46006
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka