aga26natusia 26.06.09, 14:29 Przetestowałam dziesiątki kremów matujących, żaden nie daje zadowalajacego efektu, moja buzia błyszczy się mimio matujących toników, baz pod makijaż, maseczek :-( pomocy!!!! ps nastolatką już od dawna nie jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga26natusia Re: krem naprawdę matujący 26.06.09, 14:33 zapomniałam dodać że uzywam polecanego na tym forum podkładu Colorstay Revlonu. skrobi ziemnaiaczanej też używałam , niestety na mnie nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
tia-dalma Re: krem naprawdę matujący 03.07.09, 19:45 Ja miałam ten sam problem. Ale przekonałam się, że im mniej założę tym lepiej. I tak do twarzy używam tylko żelu do mycia Garnier Czysta Skóra, kremu (normalnie Nivea Soft, ale latem brązującego)i podkładu Mayballine Dream Matte Mousse. I jestem bardzo zadowolona. Tylko wiesz, teraz są takie upały, że praktycznie każdy się świeci ;) więc możesz jak ja nie nakładać podkładu i używać chusteczek nawilżonych do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
white.cassis Re: krem naprawdę matujący 23.07.09, 22:37 Mi wizażystka nakładala pod makijaz taka "baze" matujaca z MACa zawsze wszystko super sie trzymało i nie widać po niej tak mocno rozszerzonych porów. Kupiłam ja sobie 2 tygodnie temu i narazie jestem zadowolona, nie trzyma sie tak dlugo jak makijaz zrobiony przez makijazystke(pewnie dlatego ze ona uzywa więcej specyfików) ale na kilka godzin wszystko jest ladnie matowe, pozniej musze poprawiac tzn przypudrowac albo uzyc bibułki matujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: krem naprawdę matujący IP: *.rz.izeto.pl 03.07.09, 21:48 Photoderm AKN Mat (np. z filtrem 40 mają też niższe) Bioderma - w aptekach - ok. 40-50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
latoya25 Re: krem naprawdę matujący 28.07.09, 10:25 Zostaw krem, kup lepiej puder matujący KRYOLAN. Nie przeraź się, jest biały. Dostęny w drogeriach intenretowych i allegro chyba tez. Ok. 60 zł. Mi pomógł na błyszczenie i poprawił stan cery. Odpowiedz Link Zgłoś