adasieniek 19.01.07, 17:46 Czy ktoś z Was słyszał o firmie usługowo handlowej System ze Złotowa? Na placu byłego tartaku postawili jeden blok. Teraz mają budować drugi. Czy to jest jakaś wiarygodna firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ehoffmann Re: SYSTEM 19.01.07, 19:53 Myślisz, że ten blok, co już stoi, to widmo? Odpowiedz Link Zgłoś
adasieniek Re: SYSTEM 19.01.07, 19:54 Widmo nie, bo ludzie już tam mieszkają. Zastanawia mnie czy drugi blok będzie tylko na papierku czy jednak to uczciwa firma i zbuduje go naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
larwa72 Re: SYSTEM 19.01.07, 20:21 Zbudują, ale tam też ci auto okradną ci sami co spalili piwnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
galicjanka1 Re: SYSTEM 19.01.07, 20:35 Najprościej poczekać aż zbudują i wtedy kupić. Moi znajomi tak zrobili w tym bloku co już stoi i są zadowoleni, takie sprawiają wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ehoffmann Re: SYSTEM 19.01.07, 21:49 Takie sprawiają wrażenie? Z tego co ja wiem, to jednym z udziałowców Systemu jest Zbigniew Guss, nauczyciel z SP 2, mieszka w Blękwicie, w takim ładnym domku przed wsią. Odpowiedz Link Zgłoś