kima4 11.03.07, 20:20 Luuuudzie, jakie smutne to wasze forum. W kolko walkujecie te same poltyczne tematy, a jak juz ktos chce napisac cos normalnego, to zaraz odzywa sie kilku takich.... i wszystko p........ą. Nuuudy, nuuudy:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaker Re: JAK TU BZDURNIE 11.03.07, 20:35 kima4 napisała: > Luuuudzie, jakie smutne to wasze forum. W kolko walkujecie te same poltyczne > tematy, a jak juz ktos chce napisac cos normalnego, to zaraz odzywa sie kilku > takich.... i wszystko p........ą. Nuuudy, nuuudy:( Bzdurnie? to malo powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Nie zanieczyszczać sauny i basenu 12.03.07, 23:59 Idę jutro do sauny, sprawdzę czy BURAKI zabierają ze sobą ręczniki,większość brudzi ławeczki swoim potem....wstrętneeeeeeeeeeeee. BURAKI do sauny zabiera się bardzo duży ręcznik,właśnie po to, aby pot w niego wsiąkał!!!!!Cywilizowani ludzie o tym wiedzą. Klapki także zostawia się na zewnątrz. Jak jeszcze raz zobaczę Buraka bez ręcznika-natychmiast zgłoszę to kierownikowi....sauna należy do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kima4 Re: Nie zanieczyszczać sauny i basenu 13.03.07, 08:18 No i tym sposobem wszyscy na forum dowiedzieli sie, ze legal-blond chodzi do sauny. Z BURAKAMI w dodatku. Jak szalec, to szalec. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: Nie zanieczyszczać sauny i basenu 13.03.07, 13:38 Ha ha....KIMA..ty najpierw poczytaj sobie o zaletach sauny,następnie zobacz jak to pomieszczenie wygląda,bo chyba nigdy w życiu z niej nie korzystałeś. Oczywiście ,że chodzę do sauny (od wielu lat...:)Leżę sobie w temperaturze ok 100 stopni C,więc trudno tam poszaleć.....:)Paru Buraków już nauczyłam jak należy się zachowywać,niestety nie mogę ich wyrzucić z kabiny...:)Oprócz Buraków przychodzą tam również kulturalni ludzie.Widziałam nawet dzieci z oświeconymi rodzicami. LAGUNA nie jest moją własnością, ale bardzo mi zależy, aby BURACTWO nie niszczyło pływalni. Odpowiedz Link Zgłoś
kima4 Re: Nie zanieczyszczać sauny i basenu 13.03.07, 14:18 I po co te emocje? Poczulas sie dotknieta? Przeciez to nic takiego chodzic z burakami do sauny. Pozdrawiam legal-blond! Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: Nie zanieczyszczać sauny i basenu 13.03.07, 16:14 Kima może tobie "chodzenie z burakami" nie przeszkadza, ale mnie bardzo....brudzą saunę....stąd moje emocje...brzydzę się tych zapoconych ławeczek.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
czwartarp4 Re: JAK TU BZDURNIE 13.03.07, 15:41 Elmek nawet Ty się schowałeś. Nie dziwię Ci się. Zgadzam się-nudnie, śmiesznie. Zaglądam nieraz jeszcze przyznam-ale coraz mniej i mniej,. To forum się wypaliło-pisze na nim kilka osób z kompleksami-SORRY. nikogo nie chcę urazić. Czas na samorozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
legalna-blondynka Re: JAK TU BZDURNIE 13.03.07, 16:10 Tylko głupcy nie mają żadnych kompleksów i wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: JAK TU BZDURNIE 13.03.07, 20:40 Szczerze mówiąc coraz mniej mam czasu w czasie pracy, aby zrobić sobie przerwę na papierosa (a że nie palę, jest to przerwa na Forum). Wieczorem zaś wolę się oddać innym zajęciom, zwłaszcza gdy pomyślę, co mogę tu zastać. Równie dobrze mogę włączyć jakiś serwis informacyjny w tv, lub poczytać komentarze pod "wiadomościami dnia" na dowolnym portalu... Odpowiedz Link Zgłoś
komuchojadek Re: JAK TU BZDURNIE 13.03.07, 21:34 czwartarp4 napisał: > Elmek nawet Ty się schowałeś. Nie dziwię Ci się. Zgadzam się-nudnie, śmiesznie. > > Zaglądam nieraz jeszcze przyznam-ale coraz mniej i mniej,. To forum się > wypaliło-pisze na nim kilka osób z kompleksami-SORRY. nikogo nie chcę urazić. > Czas na samorozwiązanie. No to skoro jesteś na forum, piszą tu ludzie z kompleksami...Ty piszesz...hmmm..tzn, że jesteś jedną z osób mających kompleksy....Coś ci powiem: Ja też mam kompleksy, Tyka ma kompleksy, wszyscy mamy kompleksy...jesteśmy z Tobą Bracie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian1 Re: JAK TU BZDURNIE 13.03.07, 21:42 Najwięcej w Polsce ma kompleksów Kulczyk. Większość załatwionych dzieki układom polityczno biznesowym. Odpowiedz Link Zgłoś