ewamoker 26.04.10, 15:25 gdzie w koszalinie można profesjonalnie przedłużyć rzęsy proszę o namiar i ewentualny koszt. Aha i jeszcze jedno jak długo takie rzęsy się utrzymują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilka1617 Re: przedłużanie rzęs 31.05.10, 12:49 Witam, zapraszam wszytskie chętne panie na przedłużanie rzes metodą 1:1. Na terenie Koszalina mogę dojechać do klijentki do domu. Na pierwsze zabieg cena promocyjna 80 zł. Ściągnięcie rzęs GRATISS:) nr. tel. 662-596-408 gg: 11651126 Odpowiedz Link Zgłoś
marta2483 Re: przedłużanie rzęs 21.07.11, 15:29 Polecam tę Panią... osobiście robiłam u niej rzęsy i jestem bardzo zadowolona... szybko robi, sprawnie, ładnie i niedrogo... polecam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
mismuki Re: przedłużanie rzęs 06.01.13, 23:00 Proponuję zakup szcztucznych rzęs, można kupić kępki lub w całości. Te drugie są wygodniejsze, mija chwila i już są :) Ja kiedyś przedłużałam rzęsy u kosmetyczki. Kiedyś robiłam je u kosmetyczki jednak rzęsy wyglądają fatalnie po 2-3 tygodniach. Na youtube są filmiki jak zakładać sztuczne rzęsy, prościzna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
studiooprawyoka Re: przedłużanie rzęs 07.01.13, 09:42 Rzęsy założone u kosmetyczki, która jest wykwalifikowana i wie co robi nie niszczą się, ponieważ wypadają z naturalną rzęsą, zgodnie z jej cyklem wzrostu. Rzęsy mogą się osłabić w przypadku, gdy sztuczna rzęsa będzie naklejana do zbyt młodej naturalnej rzęsy, lub nie do jednej, a do 2 rzęs. Ale tak jak wspomniałam, zależy to od stopnia wiedzy kosmetyczki. Po 2-3 tygodniach, jeśli rzęsy są dobrze założone, około połowa z nich powinna jeszcze być na oku. Panie często mają wrażenie, że rzęsy się osłabiły (po około 5,6 tygodniach), ze względu na to, że przyzwyczajają się do widoku długich rzęs, a gdy sztuczne wypadną, widać dużą różnicę między tym co dała natura, a tym co dokleiłyśmy :-) pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
coca_cabana Re: przedłużanie rzęs 04.04.11, 10:41 Polecam stylistkę rzęs Marte przyjmuje w domu a czasem dojezdza do klientek mi i moim kolezankom robi rzesy od 4 miesiecy i efekt jest swietny, ma doswiadczenie wszyscy sa bardzo zadowoleni z jej uslug. Tel 790 821 307 Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_211 Re: przedłużanie rzęs 04.08.11, 11:25 takie rzesy utrzymuja sie do miesiaca czasu. ale w miedzy czasie twoje naturalne wypadaja i to powoduje ze sa nierowne i nie fajnie to wyglada. ja sobie sama zakladam zwykle kępki rzęs z donegala i efekt jest podobny. zakladam sciagam kiedy chce. no i koszt mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gadziulinka Re: przedłużanie rzęs 04.08.11, 13:00 Zależy jak zrobione, ja moje nosiłam ponad miesiąc czasu. Poza tym chyba lepiej wygląda jak wypadnie sztuka rzęs czy nawet kilka z różnych miejsc, niż cała kępka... Odpowiedz Link Zgłoś
narine_27 Re: przedłużanie rzęs 05.03.12, 22:56 Ja już bardzo długo przedłużam rzęsy u Pani Eweliny. Rzęsy trzymają mi się miesiąc bez uzupełniania. Przyjmuje u siebie w domu ale wszystko jest bardzo profesjonalne. Dzięki temu cena jest bardzo przystępna :) Jak ktoś chce to podaję tel. 511-458-658 Odpowiedz Link Zgłoś
parowcia Re: przedłużanie rzęs 09.03.12, 19:56 ZDECYDOWANIE FORTUNATA (Koszalin, ul Bajkowa). www.fortunata.biz.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=235 Odpowiedz Link Zgłoś
monika12347 Re: przedłużanie rzęs 23.07.12, 06:47 Ja polecam panią Edyte, robi naprawde rewelacyjne rzesy i ma bardzo duzy wybor materiałów. Ma swoj salon na wankowicza - jest tam jeszcze solarium i chyba kregarz.. Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia.26 Re: przedłużanie rzęs 28.07.12, 18:06 Przedłużanie rzęs Koszalin - Ja także polecam panią Edytę z Wańkowicza... Mało kto tak profesjonalnie dzisiaj podchodzi do obsługi klientów. Ma bardzo dużą wiedzę i doświadczenie i lepiej na rzęsy i makijaż chyba nie mogłam trafić. Koleżanki aż się prawie posikały jak mnie zobaczyły po zabiegu :) Polecam z całego serca! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadziulinka Re: przedłużanie rzęs 23.07.12, 09:07 Ja polecam panią Ilonę z salonu U Gruni - ul. Wyki 37. Tel. 502 287 219. Pierwsze zrobienie 3 tyg (150zł). Po uzupełnieniu już 5 tyg. (koszt ok. 100 zł w zależności od ilości rzęs, które trzeba uzupełnić). Pani Ilona robi rzęsy tzw. cieniowane, czyli nie wszystkie rzęsy jednej długości, a używa czterech rozmiarów. Wtedy oko wygląda naprawdę rewelacyjnie i nie rzuca się w oczy jak rzęsy zaczynają wypadać. naprawdę polecam. Ja jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
kas_ka_28 Re: przedłużanie rzęs 30.07.12, 12:09 Ja również przedłużam rzęsy u Pani Eweliny (tak jak narine_27) i jestem baaardzo zadowolona :o) Są po prostu śliczne! Trzymają się rewelacyjnie! :o) Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POLECIĆ! :o) (usługa jest wykonywana w domu, więc cena zawsze będzie niższa niż w salonie kosmetycznym..!) Odpowiedz Link Zgłoś
zosiiaa Re: przedłużanie rzęs 02.08.12, 15:25 polecam Panią Kasie, z jej usług jestem bardzo zadowolona. Rzęsy trzymają mi się 4 tydzien i właśnie wybieram sie na uzupełnienie. Zabieg wykonuje pani Kasia w domu ale na życzenie klientki jeździ po Koszalinie jak i po Okolicach (jestem z Unieścia i nie było problemu aby mogła do mnie przyjechać) także bardzo byłam zadowolona że nie musiałam jeździć po Koszalinie. Jest bardzo uprzejma i swoja prace wykonała na moim przykładzie bardzo rzetelnie, użyła nie jednej długości rzęs ale rożnej dzięki temu efekt był niesamowity, bo nikt nie zauważył ze sa doklejone sztuczne ale każdy się pytał kiedy mi tak urosły rzesy albo jakiego tuszu używam, takze zależało mi bardzo na naturalnym wyglądzie i go uzyskałam. a cena 100 zł także przestępna. dla zainteresowanych podaję numer: 518-582-768 Odpowiedz Link Zgłoś
studiooprawyoka Re: przedłużanie rzęs 06.01.13, 15:57 Witam serdecznie ! Nazywam się Anita. Od kilku lat amatorsko, a od roku profesjonalnie zajmuję się stylizacją, zagęszczaniem i przedłużaniem rzęs. Pracuję na najlepszej jakości produktach marki Secret Lashes. Stosuję następujące metody przedłużania i zagęszczania rzęs: - metoda 1:1 (cena 99zł) - metoda 1:2 (cena 99zł) - metoda 2:1 (cena 150zł) - semi - permanentne tuszowanie rzęs (cena 99zł) Serdecznie zapraszam. Szczegóły i promocje dostępne na mojej stronie internetowej studiooprawyoka.blogspot.com lub pod numerem telefonu 600 776 277. Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozjetta Re: przedłużanie rzęs 17.08.12, 19:04 Ja też polecam panią Edytę z Wańkowicza - przy solarium. Pani jest bardzo miła i ma duże doświadczenie i wiedzę, czysto i pachnąco w salonie a przede wszystkim robi przepiękne rzęsy :) Odpowiedz Link Zgłoś