Dodaj do ulubionych

Tort na Roczek

11.12.10, 13:10
Prosze o opinie, gdzie najlepiej zamowic tort na roczek dla dziecka..... bardzo jestem ciekawa czy Kaliszczak robi na zamowienia rozne ksztalty tortow- np.tort w ksztalcie auta? moze inne cukiernie polecacie.....? przedewszystkim tort ma byc smaczny!!:))
Obserwuj wątek
    • mamawojtusia86 Re: Tort na Roczek 11.12.10, 14:08
      polecam cukiernie 'kujawianka', zamawialam i byl super. tort w ksztalcie sera z dziurami o smaku ciasteczkowym:) wygladal swietnie i naprawde fantastycznie smakowal. mial tez takie male marcepanowe myszki.wszyscy byli zachwyceni. w kaliszczaku zostawilam kiedys zdjecie torta w ksztalcie koparki to byl stworzony z malych kremowych rozyczek, wogole nie przypominal tamtego ze zdjecia a zaplacilam podobnie, czyli prawie 100zl. natomiast ten ser z dziurami uformowany byl z masy marcepanowej. naprawde goraco polecam, na przyszle urodziny rowniez ' kujawiance' jakis zamowie bo warto. wracajac do kaliszczaka to maja naprawde dobre wypieki natomiast dla mnie kujawianka jest najlepsza. sprobuj bo warto napewno nie pozalujesz
      • gregia Re: Tort na Roczek 11.12.10, 14:50
        Ja polecam torty ze ,,Świata Lodów''. Mają bardzo duży wybór wzorów i smaków ( polecam śmietankowo - malinowy). Torty są leciutkie i smaczne, nie czuje się po ich zjedzeniu uczucia zamulenia jak to bywa ze śmietanowymi tortami. Za torta dla 15 osób płaciłam 80zł.
      • juli30 Re: Tort na Roczek 11.12.10, 16:15
        bardzo dziekuje. a gdzie jest kujawianka? czy w kujawiance mozna sobie wybrac ksztalt i smak tortu? jakos nie kojarzej tej cukierni:)) a swiat lodow miesci sie na przeciwko katedry? czy tam rowniez mozna dokonac wyboru co do ksztaltu i smaku??
        • mamawojtusia86 Re: Tort na Roczek 11.12.10, 17:54
          kujawianka jest na 1maja i spasowskiego chyba. maja tam katalog tortow i mozna wybrac albo tez zaniesc zdjecie tortu ktore znajdzie Pani np w internecie i taki tez wykonaja. podobno zrobia kazdy tort takze naprawde warto
          • mamawojtusia86 Re: Tort na Roczek 11.12.10, 18:02
            prosze wejsc na ich strone internetowa tam sa propozycje www.sowa-cukiernia.com.pl
            • poinsecja09 Re: Tort na Roczek 15.12.10, 22:42
              z koli ja polecam cukiernie w sklepie netto, jest to wydzielone stoisko w tym sklepie.
              Chyba Bajgiel, o ile sie nie myle. Warte polecenia!
    • juli30 Re: Tort na Roczek 23.12.10, 11:24
      ..dziekuje bardzo za podpowiedz:) zamowilam jednak tort w cukierni kaliszczak, jestem bardzo zadowolona:)) smak smietankowy przepyszny, na wierzchu z rysunkiem kubusia puchatka - wygladal rewelacyjnie... jezeli chodzi o ten tort to polecam w 100 %. dziekuje:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka