jagoda85 06.04.11, 18:40 Czy ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego otolaryngologa w Koszalinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaszek5 Re: Otolaryngolog 07.04.11, 11:56 Ostatnio ja i moja teściowa byłyśmy u dr. Bezmiana. Zarówno moje wrażenia jak i teściowej są podobne, że p. doktor niby zajrzał do ucha, gardła, ale w sumie teściowa odesłał do pediatry, sugerując ze problem nie jest zakresu laryngologii, a mi uswiadamiał, że moje dolegliwości są spowodowane 3-m migdałkiem, którego nie zdecydowałam się usunąć (skierowanie na zabieg mam od roku). P doktor stwierdził, że jak usune migdała to będzie dobrze, a szumy uszne (po zapaleniu ucha) to wina migdałka. TYle że przed zapaleniem ucha też miałąm migdałka a jakoś mi nie szumiało. Ale P. Doktor powiedział że czasami tak już jest... Więc może i p. DOktor jest dobry w swej dziedzinie, ale jakoś ja i teściowa odebrałyśmy jego postawe w ten sposób że odsuwa problem od siebie i nic nie robi. BYłam u dwóch larygologów w poliklinice i jakoś też nie jestem zachwycona. Słyszałam natomiast dobre opinie o p. A. Szołdra, która pracuje w Alergosanie i w szpitalu. Moja znajoma jest bardzo zadowolona, bo jej p. Doktor pomogła. Ponoć unika interwencji chirurgicznej. Za pewne co lekarz to inna opinia, chyba nie ma lekarza który by pasował wszystkim, temu co pomoże to jest dobry, a temu co nie pomoże albo błędnie zdiagnozuje to jest źły. Powodzenia w szukaniu dobrego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
misia311 Re: Otolaryngolog 08.04.11, 09:20 hmm jak otolaryngolog to przychodzi mi tylko dr Mikulski, przyjmuje w budynku Polskiego Związku Głuchych na Jana z kolna Odpowiedz Link Zgłoś
omnyx25 Re: Otolaryngolog 27.04.11, 20:07 jagoda85 napisała: > Dziękuję Po dlugim czasie poszlam dzis do Pani Pieróg czy jakos tak:) .Kobieta jest rewelacyjna.Postawila diagnoze i natychmiastowe leczenie syna... Przez ponad piec lat nikt nie potrafil ustalic , zdjagnozowac choroby a ona odrazu.Polecam !!!!!!!! Przyjmuje na Rokosowie . Odpowiedz Link Zgłoś