lilly-rose 08.09.11, 09:43 Witam.. poszukuje dobrego stomatologa dla dziecka 3-letniego, z dobrym podejściem do dzieci, czy ktoś może polecić któregoś? bez róznicy czy na nfz czy prywtanie. z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karak1 Re: dziecięcy stomatolog 08.09.11, 10:12 Polecam na ul. Jantarowej 25a. Podejście do dziecka rewelacyjne. Moje dziecko uwielbia chodzić do dentysty (przynajmniej na razie) i nawet borowanie nie było straszne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kko2 Re: dziecięcy stomatolog 08.09.11, 11:29 Jeśli chodzi o wizytę na Jantarowej, mam akurat mieszane uczucia, ale może akurat trafiłam na zły dzień:). Polecam zaś wizytę u p. Joanny Bochenek ul. Śląska - wizyta patronażowa bezpłatnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka044 Re: dziecięcy stomatolog 09.09.11, 21:39 Małgorzata Czerepkow!!! Rewelacja! Mój synek bardzo lubi chodzić do cioci Gosi. Ma gabinet koło Lidla ( obok wojska) w nowych blokach. Jej stronę znajdziesz w internecie. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mab5 Re: dziecięcy stomatolog 09.09.11, 23:27 polecam dr Mikulską na Morelowej :) zdecydowanie polecam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly-rose Re: dziecięcy stomatolog 20.09.11, 15:52 dziekuje ślicznie za pomoc,przydała się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna1998 Re: dziecięcy stomatolog 21.09.11, 19:51 polecam panią Ole Pałkę z mmdentu fenomenalne podejscie do dzieci a przy okazji odradzam p.DOROTE NOWAK !!!! Odpowiedz Link Zgłoś