Dodaj do ulubionych

POMOCY-sale weselne

25.09.11, 19:58
Witajcie, szukam sali na wesele i potrzebuje opinii na temat kilku sal, a mianowicie: Słoneczny Brzeg w Mielnie, Barninek w Mscicach, Caro w Mielnie i Dworek Leśny w POlanowie. Jesli ktoś robił tam wesle to bardzo proszę o opinie, wszystko się przyda. Wesele mam dopiero za rok, ale w większości sal terminy są już zajęte :((( POmocy
Obserwuj wątek
    • renatamalinows Re: POMOCY-sale weselne 26.09.11, 08:51
      Ja robiłam w Caro w Mielnie w tamtym roku. Byliśmy bardzo zadowoleni (ale wszystko było troszeczkę po znajomości więc miałam inne cenny dlatego nie będę o nich pisała). Fakt miejsca tam za dużo nie ma. My mieliśmy na 90 osób wesele i momentami było trochę mało miejsca do tańca ale było bardzo fajnie. Nasza orkiestra zajmowała bardzo dużo miejsca bo miała mnóstwo sprzętu. Nie mogli włączyć wszystkiego na raz (bańki, światła, i wiele innych pierdołek) bo instalacja elektryczna tego nie wytrzymywała ale orkiestra mówiła, że często ma z tym problemy na salach weselnych. Jedzenie było bardzo dobre (braliśmy standardy rosół, schabowy na obiad). Napoje, alkohol, ciasta i tort mieliśmy własne. Jeżeli masz jakieś szczegółowe pytania to pytaj śmiało.
      • gosicalasica Re: POMOCY-sale weselne 26.09.11, 21:19
        Kurcze, nie wiem, co robić. W tym CARO cena jest bardzo konkurencyjna, bo tylko 150 zł z poprawinami SZOK!!!! Bradzo tanio i podobno gdzieś obok można gości położyć. Renata mogłabyś mi przesłać jakieś fotki z wesela?Interssuje mnie wystrój i wygląd podawanych dań. I jak tam jest z obsługą?Sprawna?wymienia talerzyki???
        • renatamalinows Re: POMOCY-sale weselne 27.09.11, 08:13
          Kilku naszych gości spało w tych pokojach ale my tam nie byliśmy gdyż to oni sami płacili za pokoje (my zorganizowaliśmy dla wszystkich transport do domu ale woleli wynająć sobie pokoje). Wiem, ze drogie nie były, były blisko Caro i byli zadowoleni. Jak my braliśmy ślub (myślę, że się nie zmieniło) wesele obsługiwały osoby w wieku ok. 22-26 lat. Wszystko szło sprawnie. Jedzenie ciepłe i szybko podawane. Niestety ubolewam bardzo nad tym, że nie miałam fotografa więc zdjęć sali za bardzo nie mam. Mam płytę więc gdybyś bardzo chciała mogę Ci pożyczyć.
          • gosicalasica Re: POMOCY-sale weselne 27.09.11, 17:43
            Hej, byłabym wdzięczna,jakbys mogła mi pokazać swój film z wesela w tej sali.Na pewno pomogłoby mi to podjąć decyzję. Mój nr tel 502 698 543.
            • gosicalasica Re: POMOCY-sale weselne 28.09.11, 21:12
              Hejka
              Renia mam awarię auta,więc odezwę się, jak tylko mi go naprawią. Dzięki z góry
              • renatamalinows Re: POMOCY-sale weselne 29.09.11, 07:59
                ok
      • adziorka89 Re: POMOCY-sale weselne 11.10.11, 19:59
        byłam na weselu w Caro w zeszłym roku i polecam!!! Naprawde wszytko było wporządku baaardzo duzo jedzenia, smaczne i bardzo estetyczne, bajerancko ułozone owoce itp. tylko mało miejsca, wesele było na ok 75 osób i moim zdaniem było za ciasno ale dalismy rade.
        • moniksa81 9 czerwca 2012 11.10.11, 20:07
          Mam do odsprzedania termin sali weselej na ogrodach działkowych w Koszalinie 9 czerwca 2012, z przyczyn losowych wesele nie odbedzie się, a za zaliczka 500zł została już dawno wpłacona. Sala ciekawa, mieszcząca ok 80 osób, we własnym zakresie trzeba zapewnić kucharki i obsługę, nie powiem wychodzi to duuużo taniej, także jak ktoś nie dysponuje zbyt dużym budżetem to polecam takie rozwiązanie. Całkowity koszt wynajmu to 2500zł za cały tydzień od 6 do 12 czerwca, tel kontaktowy 697902748
    • twojastara85 Re: POMOCY-sale weselne 29.11.11, 11:25
      polecam Pałac w Parnowie.
      Istnieje możliwość negocjacji cenowej.
      Piękna okolica.
      palac-parnowo.pl/wesela-koszalin.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka