Dodaj do ulubionych

Piotr Pawłowski

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.02, 12:14
od 10 lat mieszkam we Wrocławiu, szukam kontaktu z Piotrem Pawłowskim, z którym
kończyłem budowlankę na Jedności w okolicach 91 roku.
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Piotr Pawłowski 07.03.02, 12:26
      Tak cieżko Ci w tym Wrocławiu ruszyć tyłek na pocztę i spojrzeć w książkę
      telefoniczną, czy ma telefon ?
      Jak myślisz, jakie jest prawdopodobieństwo, że on to przeczyta ?
      A swoją drogą czy byłby szczęśliwy, że podajesz do publicznej wiadomości jego
      personalia ?
      • Gość: ben Re: Piotr Pawłowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 16:36
        Sloggi, spryciarzu, Pawłowskich jest od cholery, nawet w małym Koszalinie, a
        rejestrowanie telefonu na żonę, czy mieszkanie po rodzicach z telefonem na ich
        imiona też bywa. Personalia? A cóż to są personalia. Myślisz że ktoś weźmie
        dzięki mnie lodówkę na raty na Piotrka Pawłowskiego. Tak sie nudzisz, że
        odpisujesz mi takie wałki. lepiej byś zrobił przysługę i popytał w klatce czy
        nie mieszka przypadkiem Piotr Pawłowski. Zastanów się nad sobą...
        • sloggi Re: Piotr Pawłowski 18.03.02, 13:08
          Zastanów się nad sobą...

A może wystarczy samobiczowanie spaghetti ?
          • Gość: ben Re: Piotr Pawłowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.03.02, 08:00
            tak, z pewnością to wystarczy, dzięki Tobie zrozumiałem wiele rzeczy. Dziękuję
            za możliwość wymiany z Tobą myśli. To ważne, że jest ktoś na tym forum kto dba
            by żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi. Jeszcze raz dzięki, Sloggi,
            stary druchu.
            • Gość: aniolek Re: Piotr Pawłowski IP: *.ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 19.03.02, 19:24
              hihi milo poczytac :)
              a powaznie to postaram sie cos zrobic w Twojej sprawie, ben. gdybys mogl podac
              na przyklad rok urodzenia tego kumpla, byloby latwiej i szybciej.
              pozdrawiam
              • Gość: ben Re: Piotr Pawłowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.03.02, 12:58
                Chyba 1970, Aniele. Myślałem już, że skazany jestem wyłącznie na komunikację ze
                Sloggim Włoskim Ascetą.
                • Gość: aniolek Re: Piotr Pawłowski IP: *.ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 21.03.02, 12:00
                  znajomi, ktorzy konczyli budowlanke mniej wiecej ok. roku 90-91 nie znaja
                  osobnika o takim nazwisku , natomiast w ksiazce tel. jest jeden tylko pod nr
                  tel (094) 340 89 84. poza tym pawlowskich tylu w koszalinie,ze tylko na plicji
                  moglabym go sprawdzic ;) , co jest mozliwe, ale tylko przy okazji, ze sie tak
                  wyraze.
                  pozdrawiam
                  • Gość: Ben Re: Piotr Pawłowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.02, 12:59
                    Hmmmm, to może znają kogoś kto kończył w tym czasie pod wychowawcą Sławkiem Ł. -
                    polonistą.
                    • Gość: aniolek Re: Piotr Pawłowski IP: *.ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 22.03.02, 21:40
                      Pana slawka zna moj maz :) i postara sie ustalic namiary na P.P. (z sentymentu
                      do budowlanki chyba :))
                      czekaj cierpliwie, jesli twoj znajomy nadal mieszka w koszalinie, to po
                      weekendzie dam znac.
                      • Gość: ben Re: Piotr Pawłowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 08:27
                        Jestem pod wrażeniem, podziękuj mężowi za pomoc. Jeszcze raz dziękuję.
                        • Gość: aniolek Re: Piotr Pawłowski IP: *.ZADZWON.340-67-07.PRZYWIEZIEMY.PIZZE.Z.OREGANO.pl 28.03.02, 13:34
                          Ben, jesli Twoj kolega rzeczywiscie urodzil sie w 1970 r. to nr tel. , ktory
                          podalam ci wczesniej nalezy do niego - w koszalinie mieszka tylko 1 osoba o
                          takim nazwisku urodzona w tym wlasnie roku :) . jesli chcesz jego dokladny
                          adres, podaj maila, to ci wysle. pozdrawiam
                          • Gość: ben Re: Piotr Pawłowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 14:06
                            vanderben@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka