Dodaj do ulubionych

Najlepsze kluby w Koszalinie

08.12.04, 04:10
Skoro wiemy, gdzie nie isc, to moze poradzicie, gdzie mozna pojsc? Wprawdzie
pochodze z Koszalina, ale nie bylam tam juz prawie dwa lata...Jako, ze
niedlugo sie wybieram, moze ktos mi cos poleci, bo na pewno duzo sie
zmienilo...
Dodam moze, ze nie chodzi mi o rave-parties, ale raczej spokojne, stylowe
miejsca, jak np. jakies fajne puby...:)
Obserwuj wątek
    • gagunia Re: Najlepsze kluby w Koszalinie 08.12.04, 18:36
      jesli chcesz posiedziec, wypic wino czy drinka albo zjesc to polecam maredo :)
      bylam w piatek - milo, przytulnie, kulturalnie i swietna salatke maja z
      kurczakiem na cieplo.
      • 18lipiec Re: że się wtrącę....Maredo 13.12.04, 15:42
        Bywam w róznych tego typu knajpach i nie polecam Maredo - jeśli mówimy o Maredo
        na dole? Drink, piwko i winko - owszem jak wszędzie.Miło i przytulnie też
        jest,lokal jest bardzo ładny. Natomiast sałatka nie jest z kurczakiem lecz z
        porcją rosołową, i starymi warzywami. Nie puszczają one wody,a te "kawałki
        kurczaka" nie pachną najładniej. Do tego niemiła i cwaniaczkowata obsługa na
        którą trzeba nie wiadomo ile czekac. Poza tym nie polecam piwa z kija tylko z
        butelek, masz przynajmniej tą pewność że nie jest "chrzczone" jak to mówi mój
        kolega.
        Jak już polecam Vabank,albo Marco Polo- miła atmosfera, świetna obsługa,
        sałatki o wiele lepsze, pyszna pizza.A także Irish Pub.
        Jesli chodzi natomiast o potańczenie to ...nie ma lokalu. Kwadrans to
        dzieciarnia, Stereo -dresiarnia, Fregata- emeryci, Biały Koń- mordownia. Nie
        wszystko piszę z wlasnego doświadczenia,lecz mam takie info od znajomych. Jest
        nowo powstałe Trokadero- gdzie leci fajna muzyka ponoć, lata 80, 90, wygodne
        loże, tylko trzeba rezerwować, no i wstep trochę drogo, bo 10 zł.
        • gagunia Re: że się wtrącę....Maredo 13.12.04, 21:35

moze zle trafilas. moj kurczak pachnial ladnie, warzywa byly soczyste i nie
          pokurczone, a facet wyjatkwo sympatyczny. niestrawnosci nie mialam. piwo pijam
          tylko z butelki, wiec sie nie wypowiem na temat beczkowego, zas facet byl
          wyjatkowo mily - nie pierwszy raz zreszta.
          a jesli chodzi o obsluge - zdecydowanie nie polecam irish - bezczelnosc na
          maksa. o dodatkowych kosztach nie ujetych w karcie nie wspomne.
          • 18lipiec Re: że się wtrącę....Maredo 14.12.04, 10:43
            Widać był dobrze doprawiony.
            Uwierz mi w wielu knajpach, w większości to co sprzedają jako "kawałki piersi
            kurczaka" w sałatkach jest porcją rosołową- tak taniej.

A co do obsługi- moze trafiłaś na drugą zmianę ;-))).Ja nie mogłam się doczekać
            az nażelowani panowie przyniosą menu, kolejne piwo itp.A ludzi bylo mało.
        • anna9611 Re: że się wtrącę....Maredo 29.04.05, 22:12
          Trokadero chyba jest teraz najlepszą knajpą jak jest w koszalinie:) pozdrawiam
    • 223344v4 Re: Najlepsze kluby w Koszalinie 26.01.05, 17:34
      Nie wiem, czy chcesz posiedziec tylko w kameralnej atmoswerze, przy lampce
      wina, czy rowniez potanczyc. Jesl potanczyc to polecam IBIZE w hotelu ARKA.
      Wiem, ze taki miejsca jak hotel kojaza sie czesto z dziwkami, ale wszystko
      trzeba sprawdzic osobiscie. Ja tak zrobilam i uwazam, ze jest to jeden z
      najlepszych lokali w Koszalinie. Moze sa tam jakies "panienki", ale jesli sa to
      nie rzucaja sie w oczy i nie psuja atmosfery. Lokal raczej nie duzy, w
      nowoczesnym stylu, ale tez nie do przesady, wygodne loze, ladny bar, duzo
      sztucznej zieleni i bardzo malo dymu (jak na dyskoteke). Jest czysto, a przede
      wszystkim sa przestronne i wyjatkowo czyste toalety. Jedyny mankament to to, ze
      czesto (co pare miesiecy) zmienia sie diskjokej. Byli tacy co puszczali swietna
      muzyczke (bylo zawsze pelno ludzi), i tacy co beznadziejna. Niestety nie wiem
      jak jest teraz (z muzyka), dawno nie bylam.
      • skurczybyk12 Re: Najlepsze kluby w Koszalinie 15.02.05, 11:44
        W Koszalinie zdecydowanie brakuje lokali, dyskotek z muzyką klubową(po
        prostu "klubów")Niestey Kwadrans, Emka,czy Stereo to zwykle dyskoteki, na
        których do znudzenia operują tą samą tandetną muzyką!!
        • kasiaaa Re: Najlepsze kluby w Koszalinie 16.02.05, 18:52
          INWESTOR-polecam, mozna sie ubawic:)))
          • paula_blue Re: Najlepsze kluby w Koszalinie 05.05.05, 20:20
            He he - Inwestor...

jedno jest pewne - w Koslinie nie ma tzw. klubow. No, Stereo ma w nazwie "klub"
            a raczej "club" ale to zwykla dyskoteka.

Na upojne i dyskretne wieczory we dwoje polecam Winiarnie Mario - miodzio, gril,
            ogrodek, latem rewelacja.

:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka