roza11 22.09.03, 19:00 Cześć Sloggi. Mam na imię Beata i poznaliśmy się przez Dorotę. Fajny z Ciebie facet i chciałabym z Toba utrzymywać kontakt. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: do Sloggiego 23.09.03, 08:33 roza11 napisała: > Cześć Sloggi. Mam na imię Beata i poznaliśmy się przez Dorotę. Fajny z Ciebie > facet i chciałabym z Toba utrzymywać kontakt. Pozdrawiam Beata Jest miło, mam nadzieję, że będzie tak jak piszesz. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
ceper_pepper Re: do Sloggiego 23.09.03, 11:21 Cześć Sloggi. Mam na imię Przemek i jeszcze nie poznaliśmy się, ale miło tu u Ciebie. Odpowiedz Link
edzioszka Re: do Sloggiego 23.09.03, 11:25 cześć, a ja jestem bezimienna a jakaż piękna Odpowiedz Link
sloggi Re: do Sloggiego 23.09.03, 11:33 edzioszka napisała: > cześć, a ja jestem bezimienna a jakaż piękna > A może brzemienna? Kobiety brzemienne są piękne, już Dunkowski to zauważył. Odpowiedz Link
api3 Re: do Sloggiego 23.09.03, 16:40 Czesć Sloggi, mam na imię Ania, jeszcze się nie przedstawiałam, choć często tu bywam i Was poczytuję... Mam nadzieję, że Ty i stali bywalcy, nie macie mi tego ze złe...? Pozdrawiam wczystkich stałych bywalców. Odpowiedz Link
sloggi Re: do Sloggiego 23.09.03, 16:41 Miło mi Aniu, że bywasz na Salonie. Przesyłam kurtuzacyjne: Witaj. Odpowiedz Link
jeremy27 przepraszam że się wtrące;-))) 23.09.03, 16:49 czekam (pewnie jak i reszta) na dopisywanie się do poszczególnych wątków w celu blizszego poznania)) Odpowiedz Link
sloggi Re: przepraszam że się wtrące;-))) 23.09.03, 16:50 Marcin lat 29 350/365. Brunet, lubię spacery. Odpowiedz Link
jeremy27 Re: przepraszam że się wtrące;-))) 23.09.03, 16:54 ja pana juz znam))..choc co to za cyferki 350/365 Odpowiedz Link
fiona30 Re: do Sloggiego 23.09.03, 18:24 Bardzo przypadł mi do gustu Sloggiego S@lon Odrzuconych, pozwoliłam sobie rozgościć się wedle zaproszenia w niektórych pokojach... nie miałam okazji poznać osobiście ani sloggiego ani reszty stałych bywalców - niestety. Chętnie jednak zagrzałabym sobie o Was miejsce na dłużej, o ile nie ma sprzeciwu) Odpowiedz Link
jeremy27 Re: do Sloggiego 23.09.03, 18:31 sprzeciwu z mojej strony nie ma)))MILO CIE POZNAC WIRTUALNIE...ale ja tylko jestem skromnym uzytkownikiem tegoz salonu))) Odpowiedz Link
kaligar Re: do Sloggiego 23.09.03, 18:48 fiona30 napisała: >nie miałam okazji > poznać osobiście ani sloggiego ani reszty stałych bywalców - niestety. Chętnie > jednak zagrzałabym sobie o Was miejsce na dłużej, o ile nie ma sprzeciwu) To tak samo jak ja!!! )) Jestem juz tu długo (od poczatku) ale czy jestem stałym bywalcem??? Ja sprzeciwu nie mam! Witajcie nowi!!! Odpowiedz Link
fiona30 Re: do Sloggiego 23.09.03, 18:58 Ależ mi się zrobiło miło, no,no,no... za brak sprzeciwu wielke dzięki; tymczasem idę sobie zrobić kawusię,zajrze jeszcze tu i tam i...cholera za pracę w końcu się zabiore - a może nie... tak miło się gawędzi) Odpowiedz Link