mamalenki1 04.02.06, 17:15 Jesli ktos sie rozmysli, prosze o kontakt! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyazinthe Re: Bilety na Bajora 04.02.06, 18:40 A kiedy Bajor bedzie w Klinie? Juz raz bylam na jego koncercie i strasznie mi sie podobalo. No coz tym razem nie wypali... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
hyazinthe :((( 05.02.06, 19:25 niestety nie bedzie mnie w tym czysie w Koszalinie. Jak dostaniesz bilet to baw sie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
chrisb004 I jak było ? 28.02.06, 21:57 Niestety za pozno dostałem cynk na urlopie i nie zdażyłem zamówić. Wybiorę się chyba w Polskę. Bo to I klasy artysta a i plyta ma niezle opinie. Kto był niech się chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: I jak było ? 28.02.06, 22:22 Nie rozumie, jest tylu chętnych to niech zagra dwa koncerty! Odpowiedz Link Zgłoś
chrisb004 Re: I jak było ? 01.03.06, 08:59 Wiesz co, najprostsze wnioski najtrudniej wysunąć. Facet przyjeżdża praktycznie raz w roku. Bilety jak to na przyjezdnych są zawsze droższe i zawsze ich zabraknie. Ale nie pamiętam roku, żeby dał dwa koncerty. Jednego dnia to chyba byłoby za wiele, bo daje z siebie wiele, ale dwa dni pod rząd to czemu nie ... Ciekawe czy ktoś na to jeszcze wpadnie i zorganizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: I jak było ? 01.03.06, 09:28 Zdarzało sie już w historii Koszalina ,ze w oststaniej chwili decydowano o drugim koncercie. Pamietam jak 13 lat temu na deskach koszlińskiego amfiteatru wystawiano "Metro". Było tylu chetnych, amfiteatr pekał w szwach, a po koncercie Józefowicz wyszedł na scene i poinformowal, że zostaje w Koszalinie jeszcze jeden dzień :-) Odpowiedz Link Zgłoś