mamajka6 07.02.06, 19:40 Wynajmę kawalerkę 20m,umeblowaną,z osobną widną kuchnią,na I piętrze,od zaraz,na dłuższy okres czasu,najchętniej jednej osobie lub parze. Opłaty: 500zł + energia i gaz wg zużycia (ok.60zł) Szczegółowe informacje na priw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chrisb004 Re: KAWALERKA do wynajęcia 11.02.06, 09:46 WItam ! Wstepnie jestem zainteresowany. Pytanie gdzie miesci sie ta kawalerka, ulica ... I pytanie podchwytliwe, czekam na inną kawalerkę. Czy ewentualnie gdyby nei znalazł się chętny można byłoby ją wynająć na miesiąc, może dwa ? Jesli z tamtym by mi nie wyszło (wynajem grzecznościowy) to proszę o więcej informacji. Chris Odpowiedz Link Zgłoś
mamajka6 Re: KAWALERKA do wynajęcia 11.02.06, 10:00 A może się orientujesz ile kosztuje teraz wynajem kawalerki,bo nie wiem czy cena jaką podaję jest ok.???? Odpowiedz Link Zgłoś
gmati Re: KAWALERKA do wynajęcia 11.02.06, 11:15 Zależy od lokalizacji, wieku budynku i standartu. Jak na przylesiu, to moim zdaniem powinno być niżej tej ceny. Jak w centrum to dobra cena, jeśli mieszkanko nie jest brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.23 Re: KAWALERKA do wynajęcia 12.03.06, 15:47 hej masz może jeszcze do wynajęcia tą kawalerkę jeśli tak toproszę napisz jaka to lokalizacja Odpowiedz Link Zgłoś