Gość: wojtek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.05.03, 22:16 Nauczycielka muzyki w 1981 r. wyjechala do Wloch i chyba tam zostala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilona Re: EWA KORCZAK czy ktos zna IP: 80.51.139.* 10.07.03, 19:40 cześć. tak, wiem o kogo ci chodzi! Znam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: EWA KORCZAK czy ktos zna IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.03, 04:27 Gość portalu: ilona napisał(a): > cześć. > tak, wiem o kogo ci chodzi! Znam ją. ================================================================================ Milo ze odpisalas , dziekuje.Jestem tym Wojtkiem ktory odwiozl Ewe z Koszalina do Warszawy na lotnisko.Pozniej nasz kontakt niestety sie urwal.Bardzo bylbym Ci wdzieczny gdybys mogla ja pozdrowic a moze tez skontaktowac mnie z Ewa.Bardzo jestem ciekawy jak ulozylo sie jej zycie.Serdecznie pozdrawiam z Canady Ciebie Ilona i Ewe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: EWA KORCZAK czy ktos zna IP: 80.51.139.* 18.07.03, 17:39 Nie mam zbyt wielu informacji. Wiem, że wyszła za mąż za rodowitego Włocha, ma dwie córeczki. Mieszka w Peruggi. Jest wciąż nauczycielką muzyki. Sporadycznie przyjeżdza do Polski. POzdrawiam serdecznie z Koszalina Ilona (mój mail: ilona251@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś