koszalinianka25 20.08.07, 19:20 witam!jak w temacie ktory z nich ma z nagrywaniem na plytke,jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivrosze Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 26.10.07, 11:40 usg 4 d ma doktor Jarski, który przyjmuje na ul Wopistów 19 niestety nie wiem jakie są ceny Odpowiedz Link Zgłoś
onniklas Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 26.10.07, 12:24 Tylko, że dr Jarski jest niemiły, niesympatyczny i pacjentki traktuje przedmiotowo... Odpowiedz Link Zgłoś
dorinka-1 Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 28.10.07, 21:18 to pozostaje Szczecin, Świdwin.. szkoda że tylko jeden dr ma w Koszalinie:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gregia Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 02.11.07, 16:52 nie wiem czy doktor Melnyczuk nie ma, nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
maciejka044 Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 03.11.07, 21:21 Dr Jarski jest naprawdę dobry w tym co robi. Uratował moją ciążę ( przedtem 3 poronienia), fakt ma specyficzne poczucie humoru, ale przecież nie to jest wtedy najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
loramira Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 09.11.07, 19:51 Prywatnie dr Jarski jest ok, nie mam żadnych złych odczuć z jego strony. Nagrywa na płytkę, koszt wizyty z nagraniem 100 zł (przynajmniej tak było rok temu - najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć). Ponoć najbliższe 4d jest w Szczecinie w szpitalu na Unii Lubelskiej, ale Jarskiego naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-8212 Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 06.02.08, 12:12 Masz rację dr Jarski jest najlepszym lekarzem w koszalinie. Jedynie co brakuje mi w koszalińskich lekarzach oczywiście ginekologach? To że nie potrafią zabrać swojej pacjentki do szpitala i porobić wszystkich badań od A do Z oczywiście na kasę chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
anet-a281 Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 06.02.08, 12:45 a czy ktoś ma numer do dr,jarskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
dorinka-1 Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 06.02.08, 14:00 dr Jarski przyjmuje na wopistów 19 tel. 094 340 20 68 (wtorek, piątek) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorinka-1 Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 28.03.08, 09:47 witam kobitki! prawdopodobnie usg 4d posiada teraz dr Hornung w prywatnym gabinecie na ul. Zwycięstwa, nie wiem ile w tym prawdy, ale tak słyszałam.. więc może warto sprawdzić! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lenseszen Re: usg 4d w koszalinie ktory gin ma?? 31.03.08, 00:29 Na pewno ma dr Hornung, bo mi się pochwalił przy ostatniej wizycie (niestety ja już po dwóch porodach, więc się nie naoglądam). Gabinet przy Zwycięstwa 253m tel 094-340-52-75. Przyjmuje w pon i śr. 16-18, ale w razie potrzeby również w inne dni. Polecam, bo to nie tylko dobry lekarz, ale przy okazji sympatyczny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
beanata_irl Dr Hornung 10.05.08, 23:22 Cóż za wspaniała wiadomość!!! To najsympatyczniejszy człowiek doktor pod słońcem. Jest bardzo dobry w swoim zawodzie. Prowadził mi pierwszą ciążę. Teraz jestem w 6 tygodniu drugiej ciąży. za dwa miesiące jadę do Polski i bardzo chciałabym zrobić badanie USG 4D. lenseszen bardzo dziękuję za tę wiadomość już jestem spokojna i nie muszę szukać. Polecam oczywiście Doktora Marcina :) Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jka77 Re: Dr Hornung 24.06.08, 21:04 potwierdzam byłam. sprzęt super. przyjemność -300 zł. pamiętajcie tylko, że najlepszy czas na 3/4 D to między 22-27 tygodniem. ja w pierwszej ciązy byłam za późno i już nie wiele było widać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniusiami Re: Dr Hornung 09.07.08, 22:42 dzieki dziewczyny jestescie wielkie szukam lekarza w koszalinie z 4d usg i znalazlam niestety w szczecinie ale na wiadomosc ze dr Hornung ma usg 4d a do tego informacja ze jest "człowiekiem" poprostu super- wiec juz zostaje w Koszałkowie i wykonuje tel-dzieki wielkie wszystkiego dobrego wszystkim przyszlym i obecnym mamom:)) Odpowiedz Link Zgłoś