iszula 07.09.07, 09:27 Witam Chcę zapisać moje 11-letnie dziecko na kurs j. angielsiego. Proszę napiszcie, którą szkołę językową w Koszalinie polecacie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olakinga Re: Kurs angielskiego 07.09.07, 10:56 Moja 10-letnia córcia w tamtym roku chodziła do Fast Way na Zwycięstwa i w tym roku będzie tam kontynuowała naukę angielskiego. Fajna atmosfera, dzieci się nie nudzą, przyzwoita cena za kurs. 2 - lata temu w szkole chodziła na zajęcia prowadzone przez firmę Contract - nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tonia.pe Re: Kurs angielskiego 26.09.19, 21:55 Angloville organizuje obozy językowe dla dzieci w tym wieku! to jest 6-dniowy wyjazd z native speakerami, gdzie dzieci uczą się przez zabawę, poznają nowych przyjaciół i ogólnie bardzo przyjemnie spędzają czas w angielskim środowisku :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniakey Re: Kurs angielskiego 28.05.20, 17:32 jak już się trochę poduczy to polecam obozy językowe za granicą, super sprawa aby przełamać opory w mówieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_depta92 Re: Kurs angielskiego 20.02.21, 21:34 Brałem udział w kursach języka angielskiego, aby wyróżnić się na wysoce konkurencyjnym rynku prawniczym. Biegła znajomość języka angielskiego prawniczego dała mi wyraźną przewagę. Szkolenie zostało opłacone przez firmę, ale wiem, że nie wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
tower_dog Re: Kurs angielskiego 18.09.22, 03:28 Jeśli ma to być skuteczna nauka swobodnego porozumiewania się w języku obcym po 1roku to polecam 2 x w tygodniu 1godzine z native speakerem. Miesięcznie wychodzi ok 600zł i ma to sens, bo te wszystkie kursy, szkoły uczą poprawności gramatycznej, a nie swobodnej komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś