Dodaj do ulubionych

dietetyk koszalin

21.04.09, 09:08
Witam
czy znacie jakiegoś dietetyka w koszalinie, najlepiej żeby był to
lekarz. Proszę o informację.
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: dietetyk koszalin 21.04.09, 11:54
      podaj e-mail, prześlę info na maila.
      • ewabocher Re: dietetyk koszalin 21.04.09, 12:10
        dzieki, mój e-mail: ewabocher@o2.pl
        • gijane1 Re: dietetyk koszalin 21.04.09, 16:20
          ja polecem asie stajude,
          diety super przystepne, niedrogie i ukladane pod kazda klientke indywidualnie
          bierze pod uwage tryb zycia, to co lubimy jesc i czego nie zjemy.
          podaje numer: 793707534
    • asia_stajuda Re: dietetyk koszalin 21.04.09, 17:42
      Przykro mi, ale nie zajmuję się już układaniem diet, ponieważ prowadzę teraz stołówkę i nie mam na to czasu Mozliwe jest jedynie zakupienie diety poprzez internet Uczestniczki klubu Super Linia, ktory prowadzę otrzymują dietę gratis przy wykupionym karnecie na zajecia gimnastyczne Klub narazie liczy 7 pań, ale zapraszamy serdecznie te, ktore chca do nas dolaczyc
      • amorozo.beaty Re: dietetyk koszalin 03.09.09, 20:08
        Pani Joasiu! A gdzie działa Klub Grubasów w Koszalinie? Prosze o
        odpowiedż.Pozdrawiam
        • klub.forma Re: dietetyk koszalin 23.09.09, 16:25
          Klub Kwadransowych Grubasów od września działa również w koszalinie. Na ulicy Franciszkańskiej 24 II p tel. 602 177 056 lub 094 342 40 19 lub na klubkwadransowychgrubasow.blox.pl
    • barthezzka Re: dietetyk koszalin 24.09.09, 08:19
      jest dietetyk na ul stoczniowcow bardzo dobra pani doktor. w prywatnej
      przychodni PULSMED jesli sie ma skierowanie od lekarza rodzinnego to wizyty
      darmowe a jesli nie to koszt ok 100 zl za wizyte
      • asia_stajuda Re: dietetyk koszalin 26.09.09, 17:38
        to nie dietetyk tylko Pani diabetolog i poradnia metaboliczna, super fachowiec, nie układa diet tylko motywuje do dobrego odżywiania i trzeba prowadzić dzienniczek żywieniowy, odchudzanie wspomaga lekami, ja już zajęć nie prowadzę, szukam natomiast towarzyszek do spacerów z kijkami nordic walking, jeżeli ktos ma ochotę pochodzić ze mną w weekendy to zapraszam
        • marcelinha-boom Re: dietetyk koszalin 02.11.09, 22:05
          .
        • niciak3 Re: dietetyk koszalin 03.04.14, 16:03
          A propos kijów nordic walking - możesz zapisać się do grupy tylko nie wiem czy już powstała zdrowalinia.eu - dietetyk, platforma wibracyjna i kije nordic walikng.
    • mamarin Re: dietetyk koszalin 04.02.10, 20:51
      Jeśli szukacie dobrego dietetyka, to polecam poradnię dietetyczną "Dietetycznie
      i Zdrowo" na ul. Zwycięstwa 137. Wieżowiec Union Tower (dawniej Związkowiec). W
      poradni każdy jest traktowany indywidualnie a dieta dostosowana do trybu życia i
      nawyków. Nie zmuszają do jedzenia czego nie lubisz. I wcale nie jest się głodnym
      na ich dietach.
      • gosc-2012 Re: dietetyk koszalin 22.02.10, 22:02
        Tam jest nie jeden dietetyk, tylko kilku. A właściwie kilka pań dietetyczek.
        Każda specjalizuje się w nieco odmiennych problemach, wiec każdy znajdzie
        dedykowaną sobie specjalistkę. Kobieta w ciąży (czy też po a może i przed),
        osoba z większymi problemami czy też z mniejszymi, będąca w trakcie leczenia
        (dysponują też konsultantem farmaceutycznym, więc interakcje jedzenia z lekami
        rozwiązują i to w ramach standardowej opłaty). Do tego nie zostajesz sama w
        diecie, tylko masz od nich opiekę i możliwość konsultacji on-line. A sam gabinet
        - przytulny, nie jakiś pokoik przy mieszkaniu czy też przychodnia. Polecam!
    • niciak3 Re: dietetyk koszalin 03.04.14, 16:00
      Witam,

u Nas na Zumbie była fajna dietetyczka. Kilka osób z grupy wykupiło u niej dietę i są zadwolone. Wiem, że można połączyć pakiet diety z platformą wibracyjną. Zajrzyj na stronę zdrowalinia.eu
    • dieta345 Re: dietetyk koszalin 06.06.18, 10:03
      W Koszalinie przy ul. Sygietyńskiego 14 można znaleźć gabinet dietetyczny Centrum Dietetyki i Aktywności w którym przyjmuje dietetyk kliniczny Maja Czerwińska - tutaj jest więcej szczegółów: centrumdietetyki.com/koszalin czym się konkretnie zajmuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka