poinsecja09 19.07.09, 12:31 Chcialabym zapisac sie na prawo jazdy, ale zupelnie nie mam pojęcia gdzie. Moze ktos doradzi gdzie dobrze uczą? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poinsecja09 Re: prawo jazdy w Koszalinie 19.07.09, 12:42 chodzi mi o prawo jazdy kategorii B. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_z_kamienia Re: prawo jazdy w Koszalinie 19.07.09, 20:01 Polecam szkołę jazdy u Goławskich. Profesjonalizm, podejście do kursanta, spokój i opanowanie instruktorów, staranie się by kursant nie tylko wykonał poprawnie manewry ale i by zrozumiał dlaczego wykonuje się je tak a nie inaczej to wszystko i jeszcze więcej na najwyższym poziomie. A to z kolei ważne już po egzaminie. Polecam gorąco!! Odpowiedz Link Zgłoś
poinsecja09 Re: prawo jazdy w Koszalinie 19.07.09, 20:44 ok dzięki. Duzo mają ludzi? Chodzi mi o to, zeby nie czekac na jazde tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka153 Re: prawo jazdy w Koszalinie 19.07.09, 21:18 polecam ja5rka bubnowicza super facet i super uczy Odpowiedz Link Zgłoś
lia23 Re: prawo jazdy w Koszalinie 20.07.09, 12:25 ja za to szczerze odradzam pana webera ze szkoly swietonia. Cham i prostak, szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: prawo jazdy w Koszalinie 20.07.09, 12:56 jarek bubnowicz...super uczy skoro mnie nauczyl :P Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-2007 Re: prawo jazdy w Koszalinie 20.07.09, 14:00 JA ZROBIŁAM WSUMIE 2-KURSY PIERWSZY INSTRUKTOR WOGÓLE MNIE NIENAUCZYL NIC, JEZDZIŁAM JAK CHCIALM I GDZIE CHIAŁAM A DRUGI TO U ,,TKACZYKA,, REWELACJA, INSTRUKTOR SUPER, POWIE CO I JAK ŻLE SIE ROBI, OSOBISCIE POLECAM WSZYSTKIM Odpowiedz Link Zgłoś
garyjoe Re: prawo jazdy w Koszalinie 23.07.09, 13:46 A ja jestem właśnie po zdanym egzaminie za pierwszym podejściem. Kurs robiłem w LOKu, więc mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_czarna Re: prawo jazdy w Koszalinie 02.08.09, 22:30 Witam. Szczerze polecam szkołę Jacka Sokołowskiego na Kaszubskiej. Profesjonalizm na najwyższym poziomie!!! a w dodatku kameralnie spokojnie, indywidualne podejscie do kursantów nie zadna tam masówka jak w dużych szkołach (świętoń czy tkaczyk). Zdałam za pierwszym razem ( kilkoro znajomych również) nie jest najtaniej ale warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdunia199 Re: prawo jazdy w Koszalinie 11.08.09, 15:02 A ja słyszałam o nowej szkole, nazywa się TRANSPORTER. Mają dwóch fajnych instruktorów dwa autka z klimą i dobrą cenę - 1100 za cały kurs. Ich numer to: 600 600 591 Odpowiedz Link Zgłoś
grid3 Re: prawo jazdy w Koszalinie 16.11.09, 20:27 Witam ja osobiści polecam Nauka Jazdy Koszalin City Car naprawdę podobało mi się jednostkowe podejscie na zajęciach praktycznych . Po kursie teoretycznym zasiadłęm do bordowego autka i już śmigałem po alejkach naszego wspaniałego Koszalina . Nauka Jazdy Koszalin Efekt zdane za 1 razem zresztą 99% z kursu zdało :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cyganka1979 Re: prawo jazdy w Koszalinie 17.11.09, 09:25 Polecam instruktora Andrzej Stężała chodziłam do niego na kurs i poleciłam go wielu znajomym , wszyscy zadowoleni , był wtedy jednym z tańszych instruktorów podaję tel 608523927 Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: prawo jazdy w Koszalinie 17.11.09, 12:10 Ja robilam w PZMOcie, zdalam za pierwszym razem, wiec chyba dobrze mnie nauczyli ;). Tyle tylko, ze to bylo 10 lat temu, wiec nie wiem, jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś