Dodaj do ulubionych

dobra krawcowa

06.09.09, 13:13
szukam dobrej krawcowej, ktora zweża dzinsy.ostatnio troszke schudlam i dzinsy
na mnie wisza a chcialabym je jeszcze ponosic.
Obserwuj wątek
    • zabciap Re: dobra krawcowa 06.09.09, 13:16
      dołączam się do poszukiwań, ja szukam takiej która uszyłaby mi
      spodnie. też ostatnio schudłam i nie mogę w żadnym sklepie dobrać na
      siebie spodni "z kantem", więc jestem zmuszona uszyć.
      • majka_1982 Re: dobra krawcowa 09.09.09, 00:08
        bardzo dobrze zwęża spodnie starsza pani, która pracuje na 1 piętrze w emce. A
        szyjąca spodnie - Gracja.
        • gregia Re: dobra krawcowa 09.09.09, 08:52
          majka dziekuje za odpowiedz, w ktorym miejscu szukac tej krawcowej? dzinsy to
          dla niej tez nie problem?
          • gregia Re: dobra krawcowa 21.10.09, 12:36
            moze ktos jeszcze zna sprawdzona krawcowa
            • pinkie5 Re: dobra krawcowa 21.10.09, 20:31
              ja znam i prześlę Ci kontakt na maila
              • ewike Re: dobra krawcowa 21.10.09, 21:15
                prosze tez na maila gazetowego ewike@gazeta.pl
            • majka_1982 Re: dobra krawcowa 22.10.09, 13:36
              ta z emki - bardzo dobrze łata dziury, zwęża spodnie, skraca, wczoraj
              przyniosłam od niej skrócone rękawy w t-shircie i wyglądają jak nowe, aż dziwne
              było to dla mnie, że tak ładnie to robi. Widać, że ma doświadczenie.
              • gregia Re: dobra krawcowa 23.10.09, 12:40
                majka w ktorym miejscu jest ta krawcowa, bo szukalam i nie moglam znalesc..
                • robcikma Re: dobra krawcowa 20.11.09, 21:33
                  jest i sprawdzona polecam wszystkim goraco babeczka robi szybko
                  bardzo ale to bardzo dobrze i do tego naprawde tanio bo dzinsy
                  skracanie za 7zł polecam
                  • gregia Re: dobra krawcowa 21.11.09, 13:00
                    robcikma napisała:

> jest i sprawdzona polecam wszystkim goraco babeczka robi szybko
                    > bardzo ale to bardzo dobrze i do tego naprawde tanio bo dzinsy
                    > skracanie za 7zł polecam
                    masz na mysli krawcowa z emki?
                    • robcikma Re: dobra krawcowa 21.11.09, 22:30
                      nie ona jest w centrum koszalina
                      • gregia Re: dobra krawcowa 22.11.09, 12:21
                        robcikma napisała:

> nie ona jest w centrum koszalina
                        a dokładnie gdzie?
                        • robcikma Re: dobra krawcowa 29.11.09, 11:08
                          na szerokiej koło zakoła i apteki nie znam dokładnego adresu ale
                          firma nazywa sie ŁATKA
    • gregia Re: do majki 1982 27.10.09, 09:02
      ponawiam swoja prosbe w ktorym miejscu w Emce pracuje polecana przez Ciebie
      krawcowa?
      • majka_1982 Re: do majki 1982 27.10.09, 13:04
        sorki, że tak późno odpisuje.

w Emce, mijasz dvd, fryzjera i pralnie, skręcasz w lewo, idziesz do końca i w
        lewo - spotykasz windę - wsiadasz do windy, jedziesz na pierwsze piętro i
        wychodząc z windy skręcasz w swoje prawo i tam jak się rozejrzysz dojrzysz
        "KRAWCOWA", jak wejdziesz w drzwi to pierwsze drzwi po lewej - tam stacjonuje ta
        kobieta.

Tylko może weź od niej numer telefonu, bo zdarzylo mi się kilka razy, ze
        przyszlam i nie bylo zrobione, niby mowila, ze maz spadl ze schodow, ale to
        troche nie w porzadku, nie zadzwonic, ani nic. Wiec teraz juz z gory zaznaczam,
        ze jak nie zrobi to chociaz niech da znac, ze nie zrobione, bo nie problemem
        jest dla mnie poczekac, ale po co bezsensu sie fatygowac. Teraz robilam u niej z
        6 par spodni i wszystko bylo na taki czas jaki powiedziala.
        • gregia Re: do majki 1982 27.10.09, 15:03
          super ze odpisalas, a jak to wyglada cenowo?nie jest za droga bo ja mam futerko
          sztuczne do zwezenia mam nadzieje ze nie bedzie to dla niej problem.
          • majka_1982 Re: do majki 1982 28.10.09, 00:10
            wiesz co za reperowanie spodni bierze 15zł, za skracanie rękawów bluzek i spodni
            10-20zł. Myślę, że zwężenie będzie nie przekraczało 50zł, chociaż cholera wie,
            jeśli chcesz mogę się zapytać, jeśli jest CI nie po drodze do emki, bo jestem w
            niej często. Powiedz jak ono konkretnie wygląda i jak trzeba je zwęzić, to będę
            wiedziała o co ją zapytać.
            • gregia Re: do majki 1982 28.10.09, 09:58
              futerko jest do pasa musze je jakos po bokach zwezic bo wisi na mnie gdyz nosze
              rozmiar 36 a futerko dostalam w rozmiarze 38.dziekuje Majka bardzo za pomoc i
              fatyge.
    • halinka100 Re: dobra krawcowa 14.07.20, 19:49
      Polecam Panią Agnieszkę. Nie ma dla niej rzeczy nie do zrobienia. Dodatkowo ma" oko "i podpowie co i jak. Cenowo też przystępna. Zakład ma na Jana Pawła 1.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka