Dodaj do ulubionych

prnumerata gazetek

20.12.08, 18:32
witajcie. rozmawiałam niedawno z panem Marcinem ze sklepu ramy do haftu. po pierwsze obiecał, że po nowym roku sklep będzie działał sprawniej smile a po drugie, że pertraktuje z wydawnictwami na temat prenumeraty gazetek brytyjskich i amerykańskich, m.in. cross stitchera, card shopu etc. możliwe będzie zamówienie przez niego gazetek, także w prenumeracie. cena będzie atrakcyjna, bo około 20 zł. im więcej nas będzie chętnych, tym cena pewnie będzie lepsza. polecam więc zainteresowanie się tym tematem, ale to też chyba po nowym roku dopiero.
i co? dobry news na święta? smile
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • beauty123 Re: prnumerata gazetek 26.12.08, 14:46
      Pewnie, ze dobra!
      A te 20 zł to za ile gazetek?
      • nasza.zuzia Re: prnumerata gazetek 26.12.08, 22:09
        Skoro TWOCS kosztuje w Anglii 3,75 funta, a u nas w Empiku około 36
        zł, to jak myslisz ile gazetek dostaniesz za 20 zł?
        Pozdrawiam
        • iskra01pl Re: prnumerata gazetek 27.12.08, 12:53
          Dokładnie tak, jak pisze nasza.zuzia - 20 zł za sztukę smile W porównaniu z Empikiem, który zarabia 100% na gazetce (chociaż pewnie i więcej), to chyba bardzo uczciwa cena. smile
          • xgalaktyka Re: prnumerata gazetek 29.12.08, 05:28
            Gdyby tak było ...to i ja chętnie zaprenumerowałabym kilka gazet brytyjskich.
            Mam nadzieję ,że koleżanka ,która przyniosła tą radosną wieść wink da znać jak
            sprawy się potoczyłysmile
            Pozdrawiam.
            • agagalas2 Re: prnumerata gazetek 29.12.08, 12:45
              O i ja bym była tym zainteresowana. To jest kusząca propozycja
              • asiarekk Re: prnumerata gazetek 03.01.09, 21:33
                TWOCS ma świetne wzory, i ja z chęcią zaopatrywałabym się w tą gazetę. Ale jeśli
                gazetki od "pana Marcina" mają być dostarczane tak, jak paczka z jego sklepu, na
                którą czekam już miesiąc to nie wiem czy warto ryzykować. uncertain
                • nasza.zuzia Re: prnumerata gazetek 04.01.09, 10:10
                  Ja też bym się zastanawiała - gdyż paczka do mnie od tego pana idzie
                  już prawie 1,5 miesiąca (zamówienie złożone jeszcze w
                  listopadzie!!!) a podobno była wysłana w pierwszej połowie grudnia.
                  Brak słow. Ale wracając do tematu - to ja polecałabym Wam dokonanie
                  prenumeraty bezpośrednio w wydawnictwie. Często mają promocję - 50
                  funtów za 13 numerów. Jest to juz cena z dostawą do domku i około
                  połowy miesiąca macie gazetke u siebie - wraz z dodatkami.
                  • elmateba Re: prnumerata gazetek 04.01.09, 19:16
                    Jestem bardzo zainteresowana ,tylko jak to załatwić ,To znaczy
                    prenumeratę w samym wydawnictwie .Proszę o wiadomość, Dziękuję Teresa
                    • nasza.zuzia Re: prnumerata gazetek 04.01.09, 19:46
                      trzeba wejśc na stronę wydawnictwa - www.cross-
                      stitching.com/, potem w zakładkę SUBSCRIBE, pojawiają sie gazetki,
                      jakie oferują. Na razie nie ma oferty dla naszego kraju - przed
                      chwilka to sprawdziłam. Ale warto co jakiś czas tam zajrzeć ... bo
                      dosyć często odnawiaja promocję. A wówczas to tylko 50 funtów.
                      Pozdrawiam
                      • maigwen Re: prnumerata gazetek 05.01.09, 22:44
                        mają ofertę dla Polski, nie mają tylko oferty PROMOCYJNEJ dla
                        Polski - i.e. gadżetów za prenumeratę. Stała cena to 55 GBP dla
                        CrossStitchera
                        (www.myfavouritemagazines.co.uk/home/mpurchase.asp?
                        m=772&src=bar1&ts=&tt=) i 50 dla TWOCS.
                        Co do Ram do haftu, wiem, że wszystkie przesyłki wysyłane są asap, w
                        ciągu dwóch-trzech dni po wpłacie, natomiast bardzo często zdarzają
                        się zwroty, gdzie listonosz nie zostawił awiza...
                  • asiarekk Re: prnumerata gazetek 05.01.09, 01:12
                    Też przychylałabym się do takiej formy zamówienia. Jeśli chodzi o prenumeratę to znalazłam na stronie

www.myfavouritemagazines.co.uk/store/displaystore.asp?sid=426&custid=04@01@200985083@067385981
                    możliwość zamówienia choćby Cross Stitcher'a. Za cenę 49,50 funtów dostajemy 13 numerów w roku, również i tutaj cena zawiera koszta przesyłki. Koszt, jaki się ponosi zależeć będzie od aktualnego kursu. Ale to i tak atrakcyjna cena, porównując chociażby do oferty stąd:

www.kiosk24.pl/prenumerata/cross_stitcher.html
                    gdzie cena jest dwukrotnie wyższa niż ze sklepu z UK! Skandal. Roczna prenumerata TWOCS kosztuje tutaj jedynie 20zł mniej. smile) Na innych polskich serwisach oferujących CS czy TWOCS widnieje niestety podobna cena. uncertain
                • iskra01pl Re: prnumerata gazetek 04.01.09, 12:48
                  po nowym roku miał przyjąć dodatkowego pracownika do spraw hafciarskich, więc może się poprawi. fakt, że teraz trudno się z nim współpracuje smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka