Dodaj do ulubionych

Pyrkon 2010 - kto jedzie? :)

23.03.10, 01:46
Ja będę :D Już się nie mogę doczekać. A tak na marginesie "sob 15:00 - Biust
fantastyczny, stanik sadystyczny, czyli o złym dobieraniu biustonoszy w
filmach fantasy& sf Krasnola i Zireael" - to ktoś z naszych?
Obserwuj wątek
    • miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 09:11
      proszę natychmiast przestać mnie kusić i prowokować! :)

nie mogę przeboleć, że mnie nie było na R-konie :(:( i mam wrażenie, że każdy inny konwent byłby teraz zdradą :P
      • fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 16:21
        a ja odpuściłam R-kon ;) bo mimo, że w moim mieście, to program mnie nie
        zadowolił i nie uśmiechało mi się płacić 20zł za przyjemność spotkania się ze
        znajomymi tam, zamiast w knajpie ;) Gdyby był blok m&a to bardzo chętnie, a tak
        to nic szczególnego... (już Nawikon jesienią wypadł średnio...)
        Jak zobaczyłam program Pyrkonu to szczęka mi opadła, cóż, w Rzeszowie nigdy nie
        będzie imprezy na taką skalę ;)
        • fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 16:22
          a, na Pyrkonie oczywiście mnie nie będzie, bo dojazd kosztuje kokosy... ja
          dlatego nie jeżdżę na konwenty, chlip ;(
        • miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 20:38
          od półtora roku mam ze względu na studia daleko do Rzeszowa :/ na ostatnim R-konie byłam w roku 2008, jako organizator blogu M&A zresztą, podobnież w 2007 :) wtedy blok ten organizowała nasza stalowowolska ekipa i myślę, że był udany. w 2009 się już poddaliśmy, teraz nawet nie wiem, bo ekipa z różnych względów się posypała.

natomiast przemile wspominam R-kon 2008, zwłaszcza DDR, bębenek, kącik czytacza, Death Match i granie na gitarze od rana i po nocy... :P

w zasadzie w tym roku niewiele brakowało, a bym pojechała - niestety, mam weekendowy kurs na prawo jazdy i akurat wtedy zaczynały się zajęcia :(
          • fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 22:15
            mnie nie było w 2008 (wnioskuję ze zdjęć szkoły, w której się odbywał, że
            pierwszy raz tam byłam w 2009 xD), w 2009 byłam (było yaoi night hehehe ;>), a
            wcześniej to nie pamiętam, ale stawiam na 2007 rok (ten z konkursem
            orgiastycznym, na którym dwóch kolesi się całowało ;P), a i kącik czytacza
            pamiętam :D więc mogłyśmy się widzieć ;)))
            • miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 22:39
              w 2008 z tego, co kojarzę, również zostało przeforsowane yaoi night :D:D no i ekipa bombastyczna była!

konkurs orgiastyczny roku 2007 pamiętam, oj pamiętam... niestety, fotki wyciekły do sieci i konkursu więcej nie było :( w 2007 byłam głównym obsługiwaczem kącika czytacza, więc bardzo prawdopodobne, że mnie tam spotkałaś, jeśli byłaś :) ewentualnie na DDR, bo w sumie w 2007 robiłam raczej nie jako org, tylko jako helper.
              • fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 22:55
                na DDR to rąbią głównie moi koledzy, mnie trzeba zmuszać do tego siłą xD w
                każdym razie ja jestem zawsze tam, gdzie jest yaoi, wampiry, CLAMP itp xD
                • miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 23:00
                  o ile pamiętam, w 2007, w sali, gdzie leciało anime, był taki dosyć mroczny fragment, Hellsing w wersji OAV... chociaż wtedy leciało głównie Yamato Nadeshiko Shichihenge =="

ja zawsze idę na DDR jak mogę, uwielbiam to :P
                  • fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 23:04
                    a Yamato Nadeshiko to nie mroczne? :DDD to był przebój, nawet faceci siedzieli
                    do rana xD ach wspomnienia :D
                    • miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 24.03.10, 07:29
                      Yamato Nadeshiko rlz :P nie mogłam wtedy oglądać (w dzień helpowałam, w nocy starałam się chociaż trochę spać), ale potem pożyczyłam od eksa (w zasadzie na tym konwencie się poznaliśmy... sic!) na dividi i oglądałam przez kilka nocy z rzędu xD
        • agn44 Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 29.03.10, 16:19
          Skoro o m&a mowa to chciałam poinformować, że serial "Chu-Bra!!" (podobno
          związany z tematyką staników) został już w całości przetłumaczony na polski.
          Napisy do pobrania na AnimeSub.
    • psuj-ka Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 09:24
      Krasnola i Zirael są obie nasze :P
      • plecha1 Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 14:57
        To nie muszę się martwić poziomem prelekcji i z czystym sumieniem mogę iść na
        inną trwającą w tym czasie :P
      • zireael00 Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 15:29
        Psuja, zła kobieto, naucz się zapisywać mój nick. :P
        Z
        i
        r
        e
        a
        e
        l

Najpierw e, potem a.
        • wodadobra Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 17:45
          zireael00 napisała:

> mój nick.
          > Z
          > i
          > r
          > e
          > a
          > e
          > l

O cholera!
          A ja cały czas byłam pewna, że to:
          Z_izrael ;-)
          pzdr
    • martvica Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 11:29
      Ja jadę, o ile a/nie zdarzy się nic nieprzewidzianego, b/wymyślę co na siebie
      włożyć ;)
    • zireael00 Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 15:27
      Ja będę! Złamałam nogę, ale na sobotę się przywlokę i będę kuśtykać o kulach. No i w końcu mam prelekcję. ; ]
    • martvica już po wszystkiem ;) 29.03.10, 14:34
      Powiem że byłam zaskoczona frekwencją na spotkaniu o stanikach - ludzie się nie
      mieścili. Mam nadzieję że coś z tego w głowach zostanie i kaganek oswiaty
      pójdzie dalej :) Krasnola, Zir - moje gratulacje :)
      • zireael00 Re: Odnośnie prelekcji 29.03.10, 19:50
        Mogę się pochwalić. ; ) Udało mi się znaleźć pierwszą relację i jest wzmianka o mnie i kRas. villi.jogger.pl/2010/03/28/po-pyrkonie-2010-relacja-sobotnio-sukiektywna/
        • jul-kaa Re: Odnośnie prelekcji 29.03.10, 20:14
          "Prowadzące były przemiłe, fachowe i miały ogromne poczucie humoru. Prelekcja
          została bardzo drobiazgowo przygotowana, od części "technicznej" po pokazane
          filmowe przykłady źle dobranych staników. "

Gratulacje :)))
    • slotna Oftopicznie troche, ale... 02.04.10, 16:19
      Pisze w tym watku, bo to dotyczy fantastek wlasciwie, wiem, ze tylko tych z Warszawy, ale moze ktoras z was bedzie w stanie pomoc. Otoz Paradox Cafe znow jest w opalach, tym razem dostali dwutygodniowe (!) wypowiedzenie najmu.

Tu info na ich stronie: www.paradox-cafe.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=2

Jest tez wydarzenie na facebooku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka