plecha1 23.03.10, 01:46 Ja będę :D Już się nie mogę doczekać. A tak na marginesie "sob 15:00 - Biust fantastyczny, stanik sadystyczny, czyli o złym dobieraniu biustonoszy w filmach fantasy& sf Krasnola i Zireael" - to ktoś z naszych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 09:11 proszę natychmiast przestać mnie kusić i prowokować! :) nie mogę przeboleć, że mnie nie było na R-konie :(:( i mam wrażenie, że każdy inny konwent byłby teraz zdradą :P Odpowiedz Link
fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 16:21 a ja odpuściłam R-kon ;) bo mimo, że w moim mieście, to program mnie nie zadowolił i nie uśmiechało mi się płacić 20zł za przyjemność spotkania się ze znajomymi tam, zamiast w knajpie ;) Gdyby był blok m&a to bardzo chętnie, a tak to nic szczególnego... (już Nawikon jesienią wypadł średnio...) Jak zobaczyłam program Pyrkonu to szczęka mi opadła, cóż, w Rzeszowie nigdy nie będzie imprezy na taką skalę ;) Odpowiedz Link
fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 16:22 a, na Pyrkonie oczywiście mnie nie będzie, bo dojazd kosztuje kokosy... ja dlatego nie jeżdżę na konwenty, chlip ;( Odpowiedz Link
miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 20:38 od półtora roku mam ze względu na studia daleko do Rzeszowa :/ na ostatnim R-konie byłam w roku 2008, jako organizator blogu M&A zresztą, podobnież w 2007 :) wtedy blok ten organizowała nasza stalowowolska ekipa i myślę, że był udany. w 2009 się już poddaliśmy, teraz nawet nie wiem, bo ekipa z różnych względów się posypała. natomiast przemile wspominam R-kon 2008, zwłaszcza DDR, bębenek, kącik czytacza, Death Match i granie na gitarze od rana i po nocy... :P w zasadzie w tym roku niewiele brakowało, a bym pojechała - niestety, mam weekendowy kurs na prawo jazdy i akurat wtedy zaczynały się zajęcia :( Odpowiedz Link
fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 22:15 mnie nie było w 2008 (wnioskuję ze zdjęć szkoły, w której się odbywał, że pierwszy raz tam byłam w 2009 xD), w 2009 byłam (było yaoi night hehehe ;>), a wcześniej to nie pamiętam, ale stawiam na 2007 rok (ten z konkursem orgiastycznym, na którym dwóch kolesi się całowało ;P), a i kącik czytacza pamiętam :D więc mogłyśmy się widzieć ;))) Odpowiedz Link
miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 22:39 w 2008 z tego, co kojarzę, również zostało przeforsowane yaoi night :D:D no i ekipa bombastyczna była! konkurs orgiastyczny roku 2007 pamiętam, oj pamiętam... niestety, fotki wyciekły do sieci i konkursu więcej nie było :( w 2007 byłam głównym obsługiwaczem kącika czytacza, więc bardzo prawdopodobne, że mnie tam spotkałaś, jeśli byłaś :) ewentualnie na DDR, bo w sumie w 2007 robiłam raczej nie jako org, tylko jako helper. Odpowiedz Link
fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 22:55 na DDR to rąbią głównie moi koledzy, mnie trzeba zmuszać do tego siłą xD w każdym razie ja jestem zawsze tam, gdzie jest yaoi, wampiry, CLAMP itp xD Odpowiedz Link
miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 23:00 o ile pamiętam, w 2007, w sali, gdzie leciało anime, był taki dosyć mroczny fragment, Hellsing w wersji OAV... chociaż wtedy leciało głównie Yamato Nadeshiko Shichihenge ==" ja zawsze idę na DDR jak mogę, uwielbiam to :P Odpowiedz Link
fanka_tomcia Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 23:04 a Yamato Nadeshiko to nie mroczne? :DDD to był przebój, nawet faceci siedzieli do rana xD ach wspomnienia :D Odpowiedz Link
miss-alchemist Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 24.03.10, 07:29 Yamato Nadeshiko rlz :P nie mogłam wtedy oglądać (w dzień helpowałam, w nocy starałam się chociaż trochę spać), ale potem pożyczyłam od eksa (w zasadzie na tym konwencie się poznaliśmy... sic!) na dividi i oglądałam przez kilka nocy z rzędu xD Odpowiedz Link
agn44 Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 29.03.10, 16:19 Skoro o m&a mowa to chciałam poinformować, że serial "Chu-Bra!!" (podobno związany z tematyką staników) został już w całości przetłumaczony na polski. Napisy do pobrania na AnimeSub. Odpowiedz Link
psuj-ka Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 09:24 Krasnola i Zirael są obie nasze :P Odpowiedz Link
plecha1 Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 14:57 To nie muszę się martwić poziomem prelekcji i z czystym sumieniem mogę iść na inną trwającą w tym czasie :P Odpowiedz Link
zireael00 Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 15:29 Psuja, zła kobieto, naucz się zapisywać mój nick. :P Z i r e a e l Najpierw e, potem a. Odpowiedz Link
wodadobra Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 17:45 zireael00 napisała: > mój nick. > Z > i > r > e > a > e > l O cholera! A ja cały czas byłam pewna, że to: Z_izrael ;-) pzdr Odpowiedz Link
martvica Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 11:29 Ja jadę, o ile a/nie zdarzy się nic nieprzewidzianego, b/wymyślę co na siebie włożyć ;) Odpowiedz Link
zireael00 Re: Pyrkon 2010 - kto jedzie? :) 23.03.10, 15:27 Ja będę! Złamałam nogę, ale na sobotę się przywlokę i będę kuśtykać o kulach. No i w końcu mam prelekcję. ; ] Odpowiedz Link
martvica już po wszystkiem ;) 29.03.10, 14:34 Powiem że byłam zaskoczona frekwencją na spotkaniu o stanikach - ludzie się nie mieścili. Mam nadzieję że coś z tego w głowach zostanie i kaganek oswiaty pójdzie dalej :) Krasnola, Zir - moje gratulacje :) Odpowiedz Link
zireael00 Re: Odnośnie prelekcji 29.03.10, 19:50 Mogę się pochwalić. ; ) Udało mi się znaleźć pierwszą relację i jest wzmianka o mnie i kRas. villi.jogger.pl/2010/03/28/po-pyrkonie-2010-relacja-sobotnio-sukiektywna/ Odpowiedz Link
jul-kaa Re: Odnośnie prelekcji 29.03.10, 20:14 "Prowadzące były przemiłe, fachowe i miały ogromne poczucie humoru. Prelekcja została bardzo drobiazgowo przygotowana, od części "technicznej" po pokazane filmowe przykłady źle dobranych staników. " Gratulacje :))) Odpowiedz Link
slotna Oftopicznie troche, ale... 02.04.10, 16:19 Pisze w tym watku, bo to dotyczy fantastek wlasciwie, wiem, ze tylko tych z Warszawy, ale moze ktoras z was bedzie w stanie pomoc. Otoz Paradox Cafe znow jest w opalach, tym razem dostali dwutygodniowe (!) wypowiedzenie najmu. Tu info na ich stronie: www.paradox-cafe.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=121&Itemid=2 Jest tez wydarzenie na facebooku. Odpowiedz Link