Dodaj do ulubionych

LWW - Liquid blue

18.10.10, 18:25
Dziewczyny
Miałyście do czynienia z koszulkami Liquid blue?
W związku ze zbliżającymi się z ubocza Mikołajkami próbuję zaplanować co komu i za ile.
Mam pomysł na koszulki dla facetów w takim stylu
www.rockmetalshop.pl/firm-pol-1229778921-LIQUID-BLUE.html
Jeszcze nie wiem czy szarości czy kolory i chciałabym się dowiedzieć od użytkowników jak toto się zachowuje w praniu i noszeniu.
Spiera się? Musi być jak jajo przepiórcze traktowane?
I jak wygląda sprawa rozmiarów? Jak zwykle amerykańskie są większe niż nasze chińskie ;-D?
Ratujcie!
Obserwuj wątek
    • kizombalover Re: LWW - Liquid blue 18.10.10, 21:06
      Do czynienia nie miałam, ale podają instrukcję pomiarów :)
      www.rockmetalshop.pl/Pomoc-Rozmiarowka-chelp-pol-18.html
    • sharteel Re: LWW - Liquid blue 20.10.10, 12:52
      W noszeniu zachowuje się bardzo dobrze, dzianina jest dobrej jakości. A w praniu trzeba przestrzegać przepisu prania - czyli temperatura najwyżej do 40 stopni i rozwieszamy zaraz po upraniu, żeby nie leżały w pralce zgniecione i się nie odmaczał nadruk. Jak się tego pilnuje, to są bardzo trwałe.
      Podpowiem jeszcze jeden sklep z Liquid Blue i paroma innymi producentami:
      www.karoka.pl/liquid-blue.html
      • wodadobra Re: LWW - Liquid blue 20.10.10, 17:05
        Dzięki.
        Bardzo cenne informacje. A sklepów jest sporo ale prawdziwy szał jest na stronie producenta:
        liquidblue.com/index.cfm/fuseaction/tshirts.t_shirts.html
        Miło pooglądać a i chciałoby się mieć takich sporo.
        • sharteel Re: LWW - Liquid blue 20.10.10, 17:34
          W Karoce jest w razie czego opcja zamawiania przez "blanka" - czyli z katalogu producenta według jakichś tam zasad, podanych w sklepie.
          • sharteel Re: LWW - Liquid blue 20.10.10, 17:38
            Tu na wszelki wypadek link do zasad zamawiania przez sklep Karoka z katalogu producenta:
            www.karoka.pl/liquid-blue-info.html
            Nie namawiam na skorzystanie akurat z Karoki, ale co wiem, to opowiadam ;-)
    • agus2412 Re: LWW - Liquid blue 20.10.10, 21:41
      * W przypadku koszulek ręcznie barwionych nie istnieją dwa identyczne egzemplarze, co jest świadomym działaniem producenta. Kupujesz coś niepowtarzalnego i jedynego w swoim rodzaju.
      * Nie ma realnej możliwości wymiany na egzemplarz identyczny z tym, który jest przedstawiony na zdjęciu.

Uwaga! W przypadku koszulek barwionych przed pierwszym założeniem koszulkę należy wyprać ręcznie, po lewej stronie w temperaturze max 30 stopni. Należy użyć proszku do kolorów, nie wolno używać proszków z wybielaczem! Do prania zaleca się dodać ocet, w celu utrwalenia kolorów. Po praniu koszulkę należy rozwiesić na klasycznej suszarce i pozostawić do wyschnięcia. Nie używać suszarek automatycznych. Zalecamy postępować tak przy każdym praniu. Przed prasowaniem odwrócić na drugą stronę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka