Dodaj do ulubionych

Firefox - grrrrr

27.12.10, 21:56
Coś mi się ostatnio przypałętało w przeglądarce i za diabła nie mogę tego wyłączyć. Macie może jakieś pomysły jak usunąć z paska narzędzi nawigacyjnych takie badziewne ikonki, który przekierowują mnie i otwierają w bocznym panelu wszystkie możliwe zakupowe linki? Wygląda to jak torba na zakupy i samolot. Poradźcie coś proszę, bo porzucę liska na rzecz opery.
Obserwuj wątek
    • kotwtrampkach Re: Firefox - grrrrr 27.12.10, 23:36
      nie bardzo wiem, w czym rzecz - pewno mi się takie coś nie przytrafiło..
      ale przychodzi mi do głowy odinstalowanie i ponowna instalacja. przy przenoszeniu się do opery był kłopot z zakładkami kiedyś - nie wiem, jak teraz..
    • yaga7 Re: Firefox - grrrrr 28.12.10, 06:56
      A może przez przypadek zainstalowałaś jakiegoś toolbara?
      Ostatnio amazon wysyłał jakieś linki z jakimś toolbarem (nie wiem dokładnie, bo wyrzuciłam pocztę od razu).
    • anka-ania Re: Firefox - grrrrr 28.12.10, 09:38
      Wejdź w Dodatki (menu Narzędzia) i poszukaj tam winowajcy. Dla pewności, aby nie usunąć czegoś, z czego korzystasz, najpierw podejrzany dodatek wyłącz. Jeśli to to - odinstaluj.
    • daslicht Re: Firefox - grrrrr 28.12.10, 13:20
      wodadobra napisała:
      "Poradźcie coś proszę, bo porzucę liska na rzecz opery."

To akurat dobry pomysł. Niedawno wyszła Opera 11, jest niezła ^^
      • wodadobra Re: Firefox - grrrrr 28.12.10, 15:50
        Ale sąsiadki bedą plotkowały że ja niestała w uczuciach jestem. Porzuciłam operę na rzecz liska ;-)
        Ale senkju maj frencz - udało się.
        Rzeczywiście w zakładce --> Narzędzia --> Dodatki--> Rozszerzenia włączone było badziewie ShopperReports.
        To tak na potwierdzenie zasady, że lepsze wrogiem dobrego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka