yaga7
03.02.11, 15:53
Macie jakieś fajne filmiki z ćwiczeniami do podzielenia się? :D
Przestałam chodzić na fitness do klubu, bo zlikwidowali połowę zajęć, więc nie bardzo mam na co chodzić. Z kolei do innych klubów mi się nie chce, bo za daleko :P Więc zaczęłam w domu. Problem w tym, że mam mało miejsca, więc na pewno nie kupię żadnych rowerkow / orbitreków / inszych cudów. Hula hop mam, ale w domu nie ma szans, bo nie mam na tyle wolnej przestrzeni (przy okazji - mogę sprzedać, jak któraś zainteresowana).
Mam ciężarki, taką taśmę rozciągliwą z rączkami. Więcej przyrządów nie mam.
Znalazłam na youtubie filmiki z serii 8 minutes i są fajne, ale coś czuję, że po jakimś czasie mogą mi się znudzić, więc chętnie przygarnę inne :) Albo chociaż namiary na inne ćwiczenia - żebym wiedziała, czego szukać.
Ważne: szukam ćwiczeń bardziej stacjonarnych, ćwiczenia w stylu kopanie / bieganie / podskoki / gwałtowne wymachy / taniec - odpadają, nie mam miejsca.
Przeglądałam youtuba, ale jest mnóstwo takich bardzo wymagających (Body Rock i pokrewne) albo bardzo aktywnych, a to nie dla mnie.
Ale z drugiej strony możemy w sumie zebrać tutaj też linki do innych ćwiczeń, gdybyście były zainteresowane - wtedy może piszcie w temacie, czy to bardziej spokojne, czy bardziej aktywne.