kura17
10.03.11, 19:40
chce sobie kupic czarne szpili na "specjalne okazje" (na codzien chodze na plasko), ale widze juz, ze latwo nie bedzie... mierze i mierze rozne buty i wyglada na to, ze na moja stope szpilek nie szyja ;)
nawet kupilam jedne w necie, sliczne, sa ale TOTALNIE za male, choc rozmiar niby moj... za krotkie, za waskie... wrzucam ponizej link, gdyby ktos mial ochote, to chetnie je sprzedam, bo mi sie odsylac nie oplaca ;) rozmiar 38, ale wg mnie maly! jakby co - poprosze o kontakt na maila :) ale to na marginesie zupelnie!
cgi.ebay.co.uk/10CM-DAMEN-SCHUHE-HIGH-HEELS-PLATEAU-PUMPS-SCHWARZ-GR37-/170611132026?pt=Kleidung_Accessoires_Schuhe_Damenschuhe&hash=item27b937467a
macie moze doswiadczenie ze szpilami, ktore sa troche szersze? i ktore maja ten kawalek zakrywajacy palce troche wiekszy, dluzszy?
mam dosc szeroka stope, dosc dlugie palce, bardzo wysokie podbicie... normalne szpilki sa za waskie, noga w srodkowej czesci mi sie do nich nie miesci, a jak sie miesci, to wylewa sie bokami, albo/i podbicie nie dotyka w ogole buta... i palce z przodu wystaja, to znaczy to miejsce, gdzie palce lacza sie ze stopa ;)
szukam jakichs klasycznych szpilek (pumps), czarnych, szarych. najchetniej ze skory. obcas chetniej troche grubszy, nie taka klasyczna szpila.
no i wdzieczna bylabym za propozycje, ktore w niemczech mozna dostac/pomierzyc... choc do polski tez sie na swieta wybieram ;)
cena tez mnie interesuje rozsadna, heh
ale mam wymagania :)