kis-moho
06.06.11, 23:06
Drogie lobbystki, szukam na (bardzo) szybko miejsca w Europie i okolicach na wakacje w sierpniu, i jestem w kropce. Znajomi chca jechac na dwa tygodnie, my mamy ewentualnie dolaczyc na tydzien. Wymagania: cieplo, ladna plaza, czysta woda, malo ludzi, standard raczej nie za niski (w sensie czysto i bezproblemowo), nie za drogo, nie za daleko (daleko moze byc, ale podroz nie moze trwac dwoch dni). Ja sie zastanawiam, czy takie miejsce istnieje :o) Znajomi sie zastanawiaja dokad jechac, ale obiecalam pomoc. Problem w tym, ze ja nigdy jeszcze nie spedzalam wakacji lezac gdziekolwiek plackiem i nic nie robiac, poza tym jezdze zwykle w bardziej "dzikie" okolice, gdzie nie ma hoteli - wiec w ogole nie mam pojecia, od czego zaczac. Nawet nie myslalam, ze kiedys bede miala ochote sie na takie wakacje wybrac - ale ostatnio po przyjsciu z pracy mam ochote gdzies zalec i nie ruszac sie przez tydzien, wiec moze to dobry pomysl. Pomyslalam, ze kto jak kto, ale wy na pewno znacie miejsca, ktore spelniaja +/- kryteria wakacji z palemka?