Dodaj do ulubionych

Onkolog Łódź, potrzebny...:( [LWW]

14.08.12, 10:11
kobietki pomóżcie, potrzebuję namiary na dobrego onkologa, najlepiej specjalistę od piersi. Muszę jechać na konsultację. Mam dwa nazwiska, Zbigniew Morawiec i Wojciech Jabłoński albo Jabłkowski (bo dostałam wersję Jabłoński ale w google wyskakuje mi Jabłkowski). I jeszcze orientacyjnie ile to kosztuje, czy w czasie wizyty w cenę wliczone jest np USG czy trzeba dopłacać, czy lekarz przyjmuje także w szpitalu (odpukać, żeby nie było potrzebne). W każdym razie potrzebna jest konsultacja psia jego mać :(
Obserwuj wątek
    • 987ania Re: Onkolog Łódź, potrzebny...:( [LWW] 14.08.12, 10:20
      Jedź do Jabłkowskiego. Wspaniały i mądry lekarz. Niestety nie wiem czy robi USG ale w tej sprawie poszlabym do specjalisty od radiologii. Jak nikogo nie znasz to daj znać, postaram się pomóc kogoś znaleść. A może on jak nie robi USG to powie do kogo iść komu ufa?
      Z tego co wiem, to on przyjmował w Koperniku i prywatnie na Wodnej ale to dawno temu było. Ceny za wizyte nie znam.
      • paskudek1 Re: Onkolog Łódź, potrzebny...:( [LWW] 14.08.12, 10:27
        ten Jabłkowski wyskakuje mi w Multimedzie, na Kopernika. Własnie tutaj mi się nazwisko nie zgadza bo pani doktor podała mi Jabłońsi a na stronie przychodni jest Jabłkowski.
        • 987ania Re: Onkolog Łódź, potrzebny...:( [LWW] 14.08.12, 11:26
          Wojciech ma na imię.
    • 3_asiunia Re: Onkolog Łódź, potrzebny...:( [LWW] 18.08.12, 00:24
      Polecam Jabłkowskiego, bardzo rozsądny i mądry pan, polecany zwłaszcza jeśli chodzi o piersi. Jeśli nie robi Ci to różnicy, to jedź do Multimedu prywatnie. Rok temu cena wizyty wynosiła 100zł. Na wizytę nie czeka się zbyt długo. On USG nie robi, ale poleca dr Janowskiego/Jankowskiego, który również pracuje w Multimedzie. Cena też 100zł. Jak sam mówi poleca go nie dlatego, że też tam pracuje, tylko dlatego, że jest naprawdę dobrym radiologiem i jego opisy maja b. wysoką powtarzalność ze stanem rzeczywistym (też na pewno w zakresie sutków). Ten dr jest jeszcze sympatyczniejszy niż pan onkolog i obu z czystym sumieniem mogę polecić. Nie wiem natomiast gdzie przyjmują na nfz i jakie są terminy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka