Dodaj do ulubionych

[LWW] poszukiwanie pracy

05.11.12, 12:38
Z racji tego, że kobiety udzielające się tutaj mają świetne pomysły, zwracam się z prośbą o pomoc.
Jestem księgową z zawodu, ale przeszłam załamanie nerwowe i ciężką depresję. Nie mogę już wrócić do tego rodzaju pracy. Sytuacja jest taka, że jedna pensja nie wystarcza.
Macie pomysł gdzie szukać teraz pomocy?
Byłam księgową, pracowałam w kadrach, szkoleniach. Teraz zajmuję się wyprowadzaniem psów i chwilową opieką nad nimi, ale na tym nie zarabiam. Dobrze gotuję, odniosłam sukces w odchudzaniu i trenuję fitness (w ramach terapii).
Obserwuj wątek
    • anna-pia Re: [LWW] poszukiwanie pracy 05.11.12, 12:44
      Brakuje informacji, gdzie mieszkasz - w Polsce/zagranicą, w dużym/średnim/małym mieście, czy i jakie języki obce znasz.
      W przypadku znajomości jakiegoś j. obcego na poziomie choćby komunikatywnym i chęci gotowania przy jednoczesnym mieszkaniu w dużym mieście polecam rozejrzenie się za obcokrajowcami z dziećmi/dyplomatami, tacy zwykle potrzebują gospodyni.
      • balbina11 Re: [LWW] poszukiwanie pracy 05.11.12, 12:52
        Mieszkam pod Warszawą. Radzę sobie z angielskim.
    • mszn Re: [LWW] poszukiwanie pracy 05.11.12, 13:59
      A jak szeroki jest zakres "tego rodzaju pracy"? Chodzi o każdą pracę biurową, etat, czy może tylko księgowość? Bo to są zupełnie inne ograniczenia.
      • genepi Re: [LWW] poszukiwanie pracy 05.11.12, 14:15
        A może zgłoś się tutaj www.promocjakobiet.pl pomogą ci określić ścieżkę zawodową, mają dostępny bezpłatny coaching, pomogą ci spojrzeć na swoją pracę obiektywnie. To dobry początek nowej drogi.

• balbina11 Re: [LWW] poszukiwanie pracy 05.11.12, 15:55
          Dziękuję. Wiedziałam, że tu pokażecie mi przynajmniej kierunek.
      • balbina11 Re: [LWW] poszukiwanie pracy 05.11.12, 15:53
        Uraz mam do księgowości. Kojarzy mi się z tym okresem w życiu, którego wolę nie pamiętać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka