Dodaj do ulubionych

Stoff - problem

01.12.12, 10:45
Porobiło mi się tak, że kiedy wpisuję adres stoff.prv.pl to przeskakuje na error.prv.pl/atmoment.shtml i wyskakuje komunikat:
https://img5.imageshack.us/img5/2318/zrzutekranu20121201godz.png

Pod Chromem to samo. Kto nam shakował offtopy :) ?
Obserwuj wątek
    • beniutka_bo LB- to samo n/t 01.12.12, 12:10

• 100krotna Re: Stoff - problem 01.12.12, 13:27
      Co jakiś czas witryna prv.pl tak ma, już trzeci albo czwarty raz się z tym spotykam.
      Mija zwykle samoczynnie w ciągu dwóch dni. Czasem też nie działa wcale ;)
      • heliamphora Re: Stoff - problem 01.12.12, 14:39
        U mnie to samo, mam nadzieję że również samo przejdzie.
        • ja_joanna Re: Stoff - problem 01.12.12, 21:20
          Może wejdźcie przez adres gazetowy, a nie prv.pl
          • kotwtrampkach Re: Stoff - problem 02.12.12, 17:49
            zawsze włączam gazetowy adres tzn zaczynający sie od forum.gazeta.pl (trochę nie rozumiem, czemu można na dwa sposoby i jaki jest tego cel :) ) - nigdy nie miałam komunikatu o probemie
            • 100krotna Re: Stoff - problem 03.12.12, 09:00
              Dalej niestety nie działa, czy ktoś już zgłaszał problem?

--------------
              do kotawtrampkach:
              trochę nie rozumiem, czemu można na dwa sposoby i jaki jest tego cel :)

Cel jest taki, że jeśli nie masz włączonej historii w przeglądarce, albo chcesz sobie przeglądnąć forum z innego komputera, to możesz w pasku adresu wpisać: "stoff.prv.pl" albo "biusciaste.prv.pl" zamiast wyszukiwać w googlach, lub zamiast pamiętać i wklepywać adres: "forum.gazeta.pl/forum/f,86228,STANIKOWE_OFFTOPY.html". Dla mnie stoff jest wygodniejsze ;)
              Poza tym adresy małego i dużego forum na piersiówkach są podane w wersji skróconej.
              • besame.mucho Re: Stoff - problem 03.12.12, 10:27
                Dla mnie jeszcze taki, że jak zaczynam wpisywać w wyszukiwarce "for" to mi się wyświetla ich kilka i se muszę wybierać, a jestem leń. Jak zaczynam "st" to mi się automatycznie na pasku od razu pojawiają offtopy.
                • yaga7 Re: Stoff - problem 03.12.12, 10:29
                  Jak ja zaczynam wpisywać "st", też mi się od razu pojawiają offtopy, ale adres gazetowy, nie skrót.
                  W życiu nie korzystałam z tych skrótów :)
                  • kotwtrampkach Re: Stoff - problem 03.12.12, 11:24
                    yaga7 napisała:

> Jak ja zaczynam wpisywać "st", też mi się od razu pojawiają offtopy, ale adres
                    > gazetowy, nie skrót.

ja wpisuję "lobb" :-)

dlaczego niektóre strony (bo nie wszystkie , prawda?) mają po kilka adresów? zauważam, ze czasem wpisując adres z literówką, jestem przerzucana do właściwego, ale myslałam, że ktoś ma dwie domeny i to tak jest ustawione - i chyba jednak o coś innego chodzi..
                    a komunikat jest ciągle..
                    • aankaa Re: Stoff - problem 03.12.12, 15:11
                      a ja - jak za króla ćwieczka
                      wchodzę na gazetę, forum, loguję się i jestem na miejscu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka