besame.mucho 01.12.12, 10:45 Porobiło mi się tak, że kiedy wpisuję adres stoff.prv.pl to przeskakuje na error.prv.pl/atmoment.shtml i wyskakuje komunikat: Pod Chromem to samo. Kto nam shakował offtopy :) ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100krotna Re: Stoff - problem 01.12.12, 13:27 Co jakiś czas witryna prv.pl tak ma, już trzeci albo czwarty raz się z tym spotykam. Mija zwykle samoczynnie w ciągu dwóch dni. Czasem też nie działa wcale ;) Odpowiedz Link
heliamphora Re: Stoff - problem 01.12.12, 14:39 U mnie to samo, mam nadzieję że również samo przejdzie. Odpowiedz Link
ja_joanna Re: Stoff - problem 01.12.12, 21:20 Może wejdźcie przez adres gazetowy, a nie prv.pl Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: Stoff - problem 02.12.12, 17:49 zawsze włączam gazetowy adres tzn zaczynający sie od forum.gazeta.pl (trochę nie rozumiem, czemu można na dwa sposoby i jaki jest tego cel :) ) - nigdy nie miałam komunikatu o probemie Odpowiedz Link
100krotna Re: Stoff - problem 03.12.12, 09:00 Dalej niestety nie działa, czy ktoś już zgłaszał problem? -------------- do kotawtrampkach: trochę nie rozumiem, czemu można na dwa sposoby i jaki jest tego cel :) Cel jest taki, że jeśli nie masz włączonej historii w przeglądarce, albo chcesz sobie przeglądnąć forum z innego komputera, to możesz w pasku adresu wpisać: "stoff.prv.pl" albo "biusciaste.prv.pl" zamiast wyszukiwać w googlach, lub zamiast pamiętać i wklepywać adres: "forum.gazeta.pl/forum/f,86228,STANIKOWE_OFFTOPY.html". Dla mnie stoff jest wygodniejsze ;) Poza tym adresy małego i dużego forum na piersiówkach są podane w wersji skróconej. Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Stoff - problem 03.12.12, 10:27 Dla mnie jeszcze taki, że jak zaczynam wpisywać w wyszukiwarce "for" to mi się wyświetla ich kilka i se muszę wybierać, a jestem leń. Jak zaczynam "st" to mi się automatycznie na pasku od razu pojawiają offtopy. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Stoff - problem 03.12.12, 10:29 Jak ja zaczynam wpisywać "st", też mi się od razu pojawiają offtopy, ale adres gazetowy, nie skrót. W życiu nie korzystałam z tych skrótów :) Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: Stoff - problem 03.12.12, 11:24 yaga7 napisała: > Jak ja zaczynam wpisywać "st", też mi się od razu pojawiają offtopy, ale adres > gazetowy, nie skrót. ja wpisuję "lobb" :-) dlaczego niektóre strony (bo nie wszystkie , prawda?) mają po kilka adresów? zauważam, ze czasem wpisując adres z literówką, jestem przerzucana do właściwego, ale myslałam, że ktoś ma dwie domeny i to tak jest ustawione - i chyba jednak o coś innego chodzi.. a komunikat jest ciągle.. Odpowiedz Link
aankaa Re: Stoff - problem 03.12.12, 15:11 a ja - jak za króla ćwieczka wchodzę na gazetę, forum, loguję się i jestem na miejscu :) Odpowiedz Link