Dodaj do ulubionych

Nakarm psa

09.12.12, 10:35
Jak co roku, karmimy schroniskowe pieski, tym razem ze schronisk w Elblągu i Słupsku. Uprzejmie proszę klikać codziennie:
tablica.pl/nakarm-psa/
Przypominam o nieustającej akcji Pusta Miska:
www.pmiska.pl/
Obserwuj wątek
    • kis-moho Re: Nakarm psa 10.12.12, 09:29
      miss-alchemist napisała:

> Jak co roku, karmimy schroniskowe pieski, tym razem ze schronisk w Elblągu i Sł
      > upsku. Uprzejmie proszę klikać codziennie:
      > tablica.pl/nakarm-psa/

Na jakiej zasadzie działają takie akcje? Przecież tam nie ma reklam, poza reklamą dla samego portalu.
      • azmb Re: Nakarm psa 11.12.12, 20:01
        Karmię ja, karmią znajomi z innych for, moi wybrańcy szybko mieli napełnione miski, więc teraz karmię każdego potrzebującego:)
      • miss-alchemist Re: Nakarm psa 13.12.12, 12:51
        > Na jakiej zasadzie działają takie akcje? Przecież tam nie ma reklam, poza rekla
        > mą dla samego portalu.

Być może tablicy wystarcza reklama samej siebie. Rok temu i dwa lata temu pieski zostały nakarmione.
    • akli-mak Re: Nakarm psa 13.12.12, 10:39
      Karmię, karmię:)
    • pinupgirl_dg Re: Nakarm psa 13.12.12, 14:40
      > Jak co roku, karmimy schroniskowe pieski, tym razem ze schronisk w Elblągu i Sł
      > upsku. Uprzejmie proszę klikać codziennie:
      > tablica.pl/nakarm-psa/
      > Przypominam o nieustającej akcji Pusta Miska:
      > www.pmiska.pl/

Coś nie mogę rozkminić tej pierwszej akcji, wybieram psa, klikam "nakarm" i mi się otwiera strona z opisem zwierzaka. Mam kliknąć coś jeszcze, czy to wystarczy?

Jest jeszcze strona karmimypsiaki.pl. Działa tak, że podaje się e-mail i przychodzą na skrzynkę różne reklamy. Mam nadzieję, że jest skuteczna.
      • azmb Re: Nakarm psa 14.12.12, 00:40
        Klikaj na miskę:) Jak kość jest cała brązowa, to znaczy że pies nakarmiony:)
        • azmb Re: Nakarm psa 14.12.12, 00:55
          Może niezbyt precyzyjnie napisałam wcześniej: przy zdjęciu psa kliknij na miskę, a potem zgodnie z instrukcją, jaka się pojawi:)
          • pinupgirl_dg Re: Nakarm psa 14.12.12, 11:27
            Aaa, dzięki dziewczyny :). Już załapałam, przegapiłam ten przycisk.
      • miss-alchemist Re: Nakarm psa 14.12.12, 10:57
        Wybierasz psa, na górze masz taką miskę, a obok niebieski przycisk "kliknij, aby nakarmić". Jak się pojawi kość, to już dziś nakarmiłaś ;)

Dziewczyny, zostało już tylko kilka dni, a jeszcze są nienakarmione pieski (9 sztuk). Klikamy, klikamy! Rok temu nie tylko zostały nakarmione wszystkie, ale dołożono następne ;)
    • miss-alchemist Re: Nakarm psa 17.12.12, 10:11
      Podnoszę, bo zostały jeszcze 4 pieski do nakarmienia, a akcja trwa do jutra.
      • felisdomestica Re: Nakarm psa 17.12.12, 10:30
        Nakarmiłam z trzech komputerów. W domu też nakarmię. Jeśli jakiś jeszcze zostanie :-).
        • miss-alchemist Pojawiły się nowe pieski! 17.12.12, 16:38
          Najlepiej karmić te, które mają już dużo punktów, żeby chociaż któryś z nich dostał 20 kg karmy ;) Karma zostanie przecież podzielona między wszystkimi.

Pieski również można adoptować - jeśli ktoś zastanawiał się nad futrzanym przyjacielem, warto wziąć psiaka ze schroniska ;)
    • miss-alchemist Akcja zakończona sukcesem 20.12.12, 07:58
      88 piesków zostało nakarmionych, a kilka znalazło nowy dom ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka