miss-alchemist 09.12.12, 10:35 Jak co roku, karmimy schroniskowe pieski, tym razem ze schronisk w Elblągu i Słupsku. Uprzejmie proszę klikać codziennie: tablica.pl/nakarm-psa/ Przypominam o nieustającej akcji Pusta Miska: www.pmiska.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kis-moho Re: Nakarm psa 10.12.12, 09:29 miss-alchemist napisała: > Jak co roku, karmimy schroniskowe pieski, tym razem ze schronisk w Elblągu i Sł > upsku. Uprzejmie proszę klikać codziennie: > tablica.pl/nakarm-psa/ Na jakiej zasadzie działają takie akcje? Przecież tam nie ma reklam, poza reklamą dla samego portalu. Odpowiedz Link
azmb Re: Nakarm psa 11.12.12, 20:01 Karmię ja, karmią znajomi z innych for, moi wybrańcy szybko mieli napełnione miski, więc teraz karmię każdego potrzebującego:) Odpowiedz Link
miss-alchemist Re: Nakarm psa 13.12.12, 12:51 > Na jakiej zasadzie działają takie akcje? Przecież tam nie ma reklam, poza rekla > mą dla samego portalu. Być może tablicy wystarcza reklama samej siebie. Rok temu i dwa lata temu pieski zostały nakarmione. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Nakarm psa 13.12.12, 14:40 > Jak co roku, karmimy schroniskowe pieski, tym razem ze schronisk w Elblągu i Sł > upsku. Uprzejmie proszę klikać codziennie: > tablica.pl/nakarm-psa/ > Przypominam o nieustającej akcji Pusta Miska: > www.pmiska.pl/ Coś nie mogę rozkminić tej pierwszej akcji, wybieram psa, klikam "nakarm" i mi się otwiera strona z opisem zwierzaka. Mam kliknąć coś jeszcze, czy to wystarczy? Jest jeszcze strona karmimypsiaki.pl. Działa tak, że podaje się e-mail i przychodzą na skrzynkę różne reklamy. Mam nadzieję, że jest skuteczna. Odpowiedz Link
azmb Re: Nakarm psa 14.12.12, 00:40 Klikaj na miskę:) Jak kość jest cała brązowa, to znaczy że pies nakarmiony:) Odpowiedz Link
azmb Re: Nakarm psa 14.12.12, 00:55 Może niezbyt precyzyjnie napisałam wcześniej: przy zdjęciu psa kliknij na miskę, a potem zgodnie z instrukcją, jaka się pojawi:) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: Nakarm psa 14.12.12, 11:27 Aaa, dzięki dziewczyny :). Już załapałam, przegapiłam ten przycisk. Odpowiedz Link
miss-alchemist Re: Nakarm psa 14.12.12, 10:57 Wybierasz psa, na górze masz taką miskę, a obok niebieski przycisk "kliknij, aby nakarmić". Jak się pojawi kość, to już dziś nakarmiłaś ;) Dziewczyny, zostało już tylko kilka dni, a jeszcze są nienakarmione pieski (9 sztuk). Klikamy, klikamy! Rok temu nie tylko zostały nakarmione wszystkie, ale dołożono następne ;) Odpowiedz Link
miss-alchemist Re: Nakarm psa 17.12.12, 10:11 Podnoszę, bo zostały jeszcze 4 pieski do nakarmienia, a akcja trwa do jutra. Odpowiedz Link
felisdomestica Re: Nakarm psa 17.12.12, 10:30 Nakarmiłam z trzech komputerów. W domu też nakarmię. Jeśli jakiś jeszcze zostanie :-). Odpowiedz Link
miss-alchemist Pojawiły się nowe pieski! 17.12.12, 16:38 Najlepiej karmić te, które mają już dużo punktów, żeby chociaż któryś z nich dostał 20 kg karmy ;) Karma zostanie przecież podzielona między wszystkimi. Pieski również można adoptować - jeśli ktoś zastanawiał się nad futrzanym przyjacielem, warto wziąć psiaka ze schroniska ;) Odpowiedz Link
miss-alchemist Akcja zakończona sukcesem 20.12.12, 07:58 88 piesków zostało nakarmionych, a kilka znalazło nowy dom ;) Odpowiedz Link