Dodaj do ulubionych

Smartfon - aplikacje

22.05.13, 16:16
Dorobilam sie w koncu nowoczesnego telefonu :D i mam dwa pytanka do bardziej obeznanych z technika Lobbystek:
- czy znacie jakas aplikacje, ktora pozwala na otwieranie dokumentow utworzonych w openOffice (.odt, .ods)?
-chcialam odinstalowac niektore firmowo zaladowane aplikacje, typu metro, gielda, twitter albo nawigacja telefonu (uzywam innej), ale wyskakuje komunikat, ze moze to spowodowac problemy z prawidlowym funkcjonowaniem telefonu. Zastanawiam sie, czy to tylko taki straszak, czy rzeczywiscie lepiej nie grzebac przy tych preinstalowanych?
Obserwuj wątek
    • marta_monika Re: Smartfon - aplikacje 22.05.13, 17:17
      A jaki masz system operacyjny na tym telefonie? Android? Dla Androida jest aplikacja Open Office Document Reader. Ja bym nie ruszala nawigacji w telefonie. Moze sie przydac w sytuacji awaryjnej.
      • bebe.lapin Re: Smartfon - aplikacje 22.05.13, 19:04
        Tak, android. Dzieki za podpowiedz, ale szukalabym czegos, w czym mozna tez edytowac.
        A oprocz nawigacji, reszte moge pousuwac?
    • magdalaena1977 Re: Smartfon - aplikacje 22.05.13, 23:00
      bebe.lapin napisała:

> - czy znacie jakas aplikacje, ktora pozwala na otwieranie dokumentow
      > utworzonych w openOffice (.odt, .ods)?

Nie :-(

Ja używam Kingsoftoffice, ale pliki muszą być zapisane jako doc i xls
      • szarsz Re: Smartfon - aplikacje 23.05.13, 08:44
        Ja też używam Kingstona, jest chyba najlepszy z darmowych.
        • bebe.lapin Re: Smartfon - aplikacje 23.05.13, 09:31
          Tez go zainstalowalam (i potem odkrylam, ze mialam juz inny pakiet office preinstalowany lol), ale nie czyta dokumentow utworzonych w OO. No nic, bede musiala przejrzec wszystie pliki, ktorych moge potrzebowac do uzytku na telefonie i pozmieniac im koncowki, innego wyjscia nie widze. Dzieki dziewczyny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka