Dodaj do ulubionych

Dla lubiących rysować

20.11.13, 20:07
Pomyślałam, że podlinkuję - producent ołówków/kredek/itp. Derwent ma teraz stronę z sześcioma lekcjami rysunku, dość pewnie podstawowymi, ale moim zdaniem bardzo fajnymi. Po przejściu przez wszystkie sześć lekcji i wysłaniu im skanu/zdjęcia swoich rysunków można dostać jeden z ich produktów - właśnie do mnie dotarło pudełko 24 akwarelek w kredce, i strasznie się jaram, pomyślałam więc, że się podzielę, może inne lobbystki też lubią rysować :o)
Link: derwentacademy.co.uk
Obserwuj wątek
    • izas55 Re: Dla lubiących rysować 21.11.13, 06:29
      Lubię ich kredki, teraz bym chciała tylko więcej czasu na rysowanie ;-). I pudełko kredek akwarelowych też bym chciała, fajnie że je dostałaś.
      • kis-moho Re: Dla lubiących rysować 21.11.13, 11:17
        Ha, gdybym ja miala wiecej czasu... Te zadania na szczescie nie byly mega pracochlonne, pierwsze dwa to szkicowanie cieni i perspektywy, czyli w sumie dosc szybka rzecz. Potem bardziej wymagajaca czasu muszla (olowkiem), kogut albo sikorka (w kolorze), i widoczek akwarela. Ostatnie sgrafitto kosztowalo mnie najwiecej czasu. Ale rozlozylo mi sie to na kilka tygodni, w sumie nie wiem, czy to jest akcja stala, czy kiedys sie skonczy, ale specjalnie sie nie spieszlylam.
        Swoja droga swietny pomysl na promocje, dawno nie czulam takie sympatii do zadnej marki :o)
    • ja_joanna Re: Dla lubiących rysować 24.11.13, 07:53
      Oooo, jaka fajna wskazówka, dzięki kis!
    • besame.mucho Re: Dla lubiących rysować 24.11.13, 09:55
      Uratowałaś mnie tym linkiem od nudy siedzenia w domu z przeziębieniem, dzięki :)) !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka