Dodaj do ulubionych

[LWW] Jubiler w Poznaniu

09.09.15, 14:39
Umiłowana frakcjo poznańska, ratuj. Wypadł mi właśnie kamień z ulubionego srebrnego pierścionka. Możecie polecić jakiegoś jubilera, który mi to dobrze naprawi? Najlepiej ścisłe centrum albo okolice Rynku Jeżyckiego plus Johowo, ale się gdzieś dalej wybiorę, jeśli będzie trzeba. Ratunku, słoniocy.
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 10.09.15, 21:51
      Z pewną taką nieśmiałością (mając w pamięci Twoje pytania na wejściu do Poznania i poziom wytworności, jaki wtedy wyznaczyłaś) podpowiem: zapytaj tu
      www.facebook.com/kobiece.skarby.bizuteria
      To nie jest jubiler, ale babeczka robi fajną biżuterię, może pomoże?
      • mniickhiateal Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 11.09.15, 14:41
        Dzięki wielkie za odzew. Tym niemniej potrzebny jest do tej naprawy warsztat i palnik itp, więc oddałam do tak oto szalenie wytwornego lokalu:

https://www.zlotaroza.net/uploads/2/8/8/5/28858657/2373677_orig.jpg

i teraz do poniedziałku będę obgryzać pazury z nerw, czy aby ładnie i wytwornie zrobią..
        • kk345 Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 12.09.15, 11:06
          Niewykluczone, ze ona warsztacik też ma, bo sama robi wystawioną w sklepie biżuterię. Tak czy inaczej zajrzyj do niej, jak będziesz z okolicy, ja kupiłam już u niej kilka fajnych rzeczy:)
          • mniickhiateal Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 12.09.15, 11:09
            Myślałam, że to tylko sklep. Rzucił mi się już wcześniej w oczy przy pielgrzymkach na Rynek J, właśnie zaraz wyciągam swój nadobny emerycki wózek zakupowy i idę po węgierki, więc a nuż zajrzę.
            • mniickhiateal Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 15.09.15, 12:39
              W sobotę pocałowałam klamkę na Słowackiego, a łypiąc przez okno raczej nie zauważyłam biżu kompatybilnej z moją, tylko koraliki do wypęku.

Tym niemniej, mogę od teraz z czystym sumieniem polecać wytworny lokal wyżej zobrazowany, tj. www.zlotaroza.net/. Zrobili wytwornie, ślicznie i porządnie, fach zdecydowanie znają od podszewki, ogólnie bardzo fajny klan jubilerów.
              • kk345 Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 17.09.15, 19:33
                Ale co z węgierkami, wegierki nabyłaś? ;)
                • mniickhiateal Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 17.09.15, 20:36
                  Bezbłędnie priorytetyzujesz! Dziękuję, z radością donoszę, że kupiłam dojrzałe węgierki w stadium idealnym na powidła, które, ponieważ świat schodzi na psy, a ludzie już się na niczym nie znają, były dodatkowo korzystnie przecenione. Dziś zapuszkowałam ostatnią partię w słoiczki.
                  • yo_anka Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 21.09.15, 11:23
                    Patrz, a ja węgierki dopiero po pierwszych przymrozkach, a teraz dopiero brzoskwinie w rondlu mieszam :)
                    • mniickhiateal Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 22.09.15, 20:40
                      No widzisz, mówiłam, że na niczym się już ludzie nie znają. Po przymrozkach to już powidła level expert. Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie, że jużem wyżarła zapas przywieziony przy przeprowadzce i musiałam odnowić zapasy..
              • yo_anka Re: [LWW] Jubiler w Poznaniu 21.09.15, 11:24
                O, cenny namiar, mam do dorobienia kolczyk zaginiony na wzór

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka