Dodaj do ulubionych

Lobby widać na ulicach - pozdrowienia

• kotwtrampkach uwielbiam ten wątek 08.06.11, 18:14
      i musiałam to napisac ;-)
      tak bym chciała przeczytać, ze byłam widziana gdzieś - prostuję się, jeżdżę komunikacją miejską, powoli plączę się po ulicach :):):)
      Ech, może kiedyś ;-)
      • clarisse kot a w którym mieście Cię szukać? n/t 09.06.11, 14:49
        • kotwtrampkach Re: kot a w którym mieście Cię szukać? n/t 10.06.11, 18:09
          niedawno byłam na paradzie smoków w krakowie, miałam cienką opiętą koszulkę na ramiączkach spod której lekko przebijała effuperełka. I nic..
          no z drugiej strony ja też widziałam parę smętnych biustników i smoki jedynie...
          ;-) to nie takie proste
      • 100krotna ja też! ja też! :) 09.06.11, 16:50
        Tylko mi się jeszcze nie zdarzyło, żeby mnie ktoś zidentyfikował. I niestety też bardzo rzadko mi się zdarza spotkać kogoś kogo bym podejrzewała o lobbowanie. I to jest smutne...
      • butters77 Re: uwielbiam ten wątek 09.06.11, 21:24
        Ja też go bardzo lubię :-)
    • elftherinii Re: Kraków, 139 09.06.11, 17:10
      Ja pozdrawiam panią, która wczoraj po południu jechała w Krakowie autobusem nr 139 na kombinat. Na 99% miała na sobie biubiowe Zielono mi! lub coś bardzo podobnego:).
    • justinehh Warszawa, Empik przy Marszalkowskiej 14.06.11, 19:46
      Pozdrowienia dla wchodzącej blondynki w Maczku
    • clarisse 24 czerwca, Warszawa, ul. Wolska ;) 28.06.11, 09:48
      Pozdrowienia dla dziewczyny w sklepie z biustonoszami ;-)
      Hmm no dobra, bez wygłupów :D Kasicę w Bra Dreams widziałam, jak sądzę :))
      • akj77 Re: 24 czerwca, Warszawa, ul. Wolska ;) 28.06.11, 14:59
        clarisse napisała:

> Pozdrowienia dla dziewczyny w sklepie z biustonoszami ;-)
        > Hmm no dobra, bez wygłupów :D Kasicę w Bra Dreams widziałam, jak sądzę :))

Hyhy. Ja byłam w piątek w Bra Dreams. Kasicy nie widziałam, ale widziałam za to:
        - w sklepie dziewczynę w identycznej bluzce mrrau jak moja, tylko z pięć rozmiarów mniejszą
        - na ulicy laskę w Lagunie
        i serdecznie pozdrawiam obie ;)
      • kasica_k Re: 24 czerwca, Warszawa, ul. Wolska ;) 07.07.11, 15:03
        A ja widziałam dziewczynę, która przyszła po bluzki od BiuBiu i też ją pozdrawiam :)
    • zawsze_zimnaryba Magistrat UMK, Kraków, 27.06 28.06.11, 16:13
      Pozdrowienia dla pani ze wspaniałym dekoltem, przyodzianym w zielone biubiowe mojito, która minęła mnie, kiedy czekałam w kolejce po odbiór dowodu. Starałam się promiennie uśmiechnąć, ale chyba coś mi nie wyszło i zrobiłam minę głodnej hieny. To przez ten upał ;)
      • schaetzchen 30.VI, godz. 8:30, metro Racławicka 30.06.11, 21:26
        wsiadła piękna dziewczyna, ciemna blondynka, koński ogon, ubrana w tuniko-koszulę w błękitno białe paski, pod rozpiętą tuniką czarne body (chyba, albo obcisła koszulka) biust spory, nie wiem w co odziany, nic nie prześwitywało ;) ale wyglądał pięknie. Żadnych buł. Z tyłu się jej głównie przyglądałam, bo tak stanęła - obwód lekko się odznaczał - idealnie poziomy, na dobrej wysokości :)
        Nie wiem, czy lobbystka, ale pozdrawiam!
    • justinehh Warszawa, Nowy Świat 04.07.11, 22:28
      A konkretnie salon fryzjerski Frank Provost i pracująca tam dziś koło piętnastej ciemnoblond dziewczyna w różowej Cleo Lucy
    • 3_asiunia Łódź... 05.07.11, 09:32
      pielęgniarka anestezjologiczna w jednym z łódzkich, wojewódzkich szpitali:)
    • la_parisienne.biubiu Open'er 07.07.11, 22:29
      Pozdrawiam wszystkie piękne, młode dziewczyny w Effuniakach, które widziałam w Gdyni :)
    • anka_z_lasu Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 14.07.11, 18:22
      Ha! Widziałam dziś lobbystkę!
      Pani w sukience BiuBiu Martini Dry (czarna w białe kwiaty) była dziś widziana ok. 17.40 w okolicach Hali Banacha w Warszawie gdy wsiadała do autobusu 136.
      Pozdrawiam :)
    • zmijunia.lbn Zagłębocze :) 17.07.11, 18:36
      Pozdrawiam dziewczynę z kręconymi włosami plażującą dzisiaj nad Zagłęboczem w kostiumie Panache Monroe :)
      (Ja miałam bikini Panache Ava i ręcznik Hello Kitty ;) )
    • magda2em Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 18.07.11, 20:35
      Pozdrawiam ekspedientkę z herbaciarni w Galerii Ursynów - dobrze zgaduję, że to Effuniak był? Bardzo miło widzieć tak ślicznie ostanikowany biust ;)
    • nathd Wrocław 27.07.11, 11:22
      Pozdrowienia dla dziewczyny w fioletowej bluzce, która dziś rano jechała tramwajem 4 i miała na sobie Polyannę :)
    • slotna Dublin 27.07.11, 11:29
      Pani o czaderskim kolorze wlosow jechala ok. godziny 15 z lotniska do O2. Miala na sobie brazowa koszulke na ramiaczkach i cos mocno czerwonego, z fajnymi gladkimi ramiaczkami. Nie wgapialam sie w obwod, ale bul nie stwierdzono ;) - wlasnie to przykulo moja uwage.
    • ziireael Kraków - Cafe Magia 10.08.11, 19:16
      Pozdrawiam (prawdopodobnie) Lobbystkę, którą "spotkałam" dziś w Cafe Magia.
      Siedziałam z koleżanką na pufach przy niskim stoliku (zaraz po wizycie w Brafitterii ;), a lobbystka z koleżanką przy okrągłym stoliku. Zastanawiałam się czy nie podejść, ale jakoś tak głupio mi było ;)
      Pozdrawiam ciepło :)
      • qrczaque Re: Kraków - Cafe Magia 10.08.11, 20:25
        a jak wyglądały?
        Pytam, bo razem z koleżanką tworzymy dwuosobowy fanklub Hipolita i często go odwiedzamy :)
        • ziireael Re: Kraków - Cafe Magia 11.08.11, 00:01
          Oj, nie pamiętam. Wydaje mi się, że jedna miała długie jasne włosy, a druga ciemne, chyba spięte. Obie szczupłe. I to wszystko co potrafię powiedzieć.
          Równiez jestem fanką Hipolita - oraz tamtejszych herbat - więc bywam w Magii dosyć często :)
          • plecha1 Re: Kraków - Cafe Magia 12.05.12, 17:43
            Hipolit jest cudowny :) Dawno go nie odwiedzałam, czas się w maju wybrać.
    • 100krotna Też Kraków 10.08.11, 21:02
      Wtorek, 9.08 godzina około 14-tej albo 15-tej, przejście pod rondem Mogilskim. Przepięknie uniesiona biuściasta w jasnej (białej? kremowej?) koszuli odcinanej pod biustem - ładnie dopasowanej, probiuściastej i podkreślającej figurę.
      Minęłaś nas (byłam z mamą) najpierw przy pizzeri Metropolitana, potem na przystanku pod hotelem.
      Serdecznie pozdrawiam i jeszcze serdeczniej przepraszam za bezczelne* wpatrywanie się w biust i ukradkowe zerknięcia w stronę równiutkiego obwodu na plecach ;) nie wiem też, czy nie słyszałaś cichego jęku zachwytu...

*modelu nie rozpoznałam, ale coś jasnego ;)
    • aksanti Rzeszów - CH Europa 12.08.11, 13:16
      Pozdrawiam dziewczynę wychodzącą dziś przed południem z CH Europa, której spod białej bluzki przebijała Arabelka :)
    • agata272 Warszawa - Wrocław, opóźniony pociąg TLK 12.08 13.08.11, 21:07
      Pozdrawiam serdecznie panią Anię, moją współtowarzyszkę z pociągu, z którą po pytaniu "A kto panią ostanikował?" przegadałam 5-godzinny przymusowy postój w Łodzi, a potem dzięki jej dobremu sercu zostałam jeszcze dowieziona pod sam dom mojej rodziny :D.
    • anka_z_lasu Nasi tu byli! 17.08.11, 20:29
      Tym razem spotkanie z lobbystką inaczej.

Odbierając suknię ślubną zauważyłam na podłodze w przymierzalni znajomo wyglądającą (czcionka, układ tekstu, itp.) tekturową metkę. Pochylam się, patrzę, a tu metka Freyi Deco ;)
    • noszebiustonosze Szczebrzeszyn, kawiarnia Muzzy 20.08.11, 00:23
      Pozdrowienia dla sympatycznej blondynki z kucykiem, która w dniu dzisiejszym ok. godziny 18-ej chciała kupić lody w kawiarni Muzzy, w Szczebrzeszynie (z tyłu, na dekolcie wystawała jej figlarnie metka CLEO :))
    • beniutka_bo Puławy-Zielona 20.08.11, 13:56
      Pozdrawiam Panią biegającą od jakiegoś czasu w BiuBiowym Porto w okolicach Galerii Zielonej w Puławach.
    • 3_asiunia Łódź 23.08.11, 10:10
      przystanek pod placem Dąbrowskiego, dzisiaj około 8 rano.. Pani w obcisłej biało- czarnej sukience ze sporym dekoltem. Piękny zebrany biust i obwód na plecach sugerujący effuniaka :)
    • nathd Wrocław 28.08.11, 19:43
      Pozdrowienia dla dwóch dziewczyn, które były w sobotę na basenie na Wejherowskiej :)
      Jednej uśmiechniętej blondynce w Panache Sorrento w kolorze jade :)
      Oraz pani w czerwonym tankini Sorrento :)
    • aadrianka Gdynia, Władysława IV 17.09.11, 09:04
      Pozdrowienia dla blondynki, która wczoraj około 18.15 przechodziła przez przejście dla pieszych na wysokości ul. Żwirki i Wigury, niosąc torbę z logo Lingerii:)
    • swierszczowa1 Re: Lobby widać na ulicach - pozdrowienia 23.01.12, 06:37
      Rozmawiając z kolegą z pracy, który jest z Zabrza, dowiedziałam się że jego żona Ela została ostanikowana przez jedna z naszych forumek - Kachę :). Pozdrawiam :)
    • izas55 Warszawa Fragola Złote Tarasy 24.01.12, 22:52
      Pozdrawiam forumkę siedzącą dzisiaj wieczorem we Fragoli w Złotych Tarasach ubraną w Victorian Plum ;-)
      • clarisse Re: Warszawa Fragola Złote Tarasy 10.02.12, 12:53
        izas55 napisała:

> Pozdrawiam forumkę siedzącą dzisiaj wieczorem we Fragoli w Złotych Tarasach ubr
        > aną w Victorian Plum ;-)

Oooo to mi zadałaś bobu - teraz będę się pół dnia zastanawiać, czy czasem nie byłam w styczniu w Złotych Tarasach w viktoriance, a jeśli byłam, to gdzie mogłam siedzieć... Ale nie, to chyba jednak nie ja?

Clarisse zarzucona robotą więc skłonna do rozważań absolutnie z robotą nie związanych...
        • izas55 Re: Warszawa Fragola Złote Tarasy 10.02.12, 14:23
          Clarisse, to nie byłaś ty ;-). Do ciebie bym podeszła i powiedziała cześć
          • nientepaura Spodek Katowice koncert Pidżamy 18.02;) 19.02.12, 11:46
            Pozdrowienia dla dziewczyny w czerwonej arabelce, która stała obok nas z lewej strony sceny;)
          • clarisse Re: Warszawa Fragola Złote Tarasy 27.02.12, 11:25
            Uff :) Bo już się przestraszyłam, że Cię nie poznałam albo cóś. Zdarza mi się spotykać ludzi, o których mam przekonanie, że ich znam, tylko nie mogę zupełnie skojarzyć skąd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka