Dodaj do ulubionych

Staz w Australii

10.06.15, 08:30
Dla wszystkich zainteresowanych odbyciem stażu w Australii ( płatnego bądź bezpłatnego) polecam agencje:

www.oztimum.com/
Wystarczy ze jesteś studentem i masz ważna wizę ( working holiday) i możesz skontaktować się z nami. Polecam!

Obserwuj wątek
    • dicksmith Re: Staz w Australii 10.06.15, 23:52
      Oztimum nastawiony jest na zysk, więc oferuje swój serwis za opłatą, a więc istnieje ryzyko że pieniążki się nie zwrócą. Jest cała masa organizacji oferujących studentom staż, za opłatą lub bez. Patrz tu: www.bangor.ac.uk/careers/students/documents/CompaniesOfferingInternshipPlacements.pdf
      • stazaustralia00 Re: Staz w Australii 11.06.15, 01:15
        Kazda firma jest poniekąd nastawiona na zysk. Oztimum oferuje płatna usługę, w której zawiera się znalezienie dla studenta stażu, pomoc ze znalezieniem mieszkania, numerem TFN itd. Aby rozpocząć cały proces płaci się 100 euro depozytu, które firma zwraca studentowi jeśli nie jest w stanie znaleźć mu żadnego stażu. Reszta kwoty student musi zapłacić dopiero wtedy kiedy wszystko jest załatwione i jak wspomniałam jest to zaplata za pomoc na miejscu i załatwienie studentowi praktycznie wszystkiego. Nikt tam nikogo nie oszukuje smile
    • gobo2 w pacanowie kozy kuja 11.06.15, 14:52
      W Pacanowie kozy kuja ,wiec koziolek madra glowa blaka sie po calym swiecie aby dojsc do Pacanowa.
      www.youtube.com/watch?v=mdIfO8LLSCE
      www.australiaonline.pl/darmowy-serwis
      stazaustralia00 napisał(a):

> Dla wszystkich zainteresowanych odbyciem stażu w Australii ( płatnego bądź bezp
      > łatnego) polecam agencje:
    • stazaustralia00 Re: Staz w Australii 12.06.15, 07:51
      Czy historia koziołka matołka to o tobie gobo? smile Nie bardzo rozumiem po co komentować jak ktoś nie jest zainteresowany. Można i samemu próbować znaleźć staż w australijskiej firmie, nikt nikomu nie zabrania. (polecam się przekonać jak to jest na własną rękę osobom komentującym powyżej ) W międzyczasie jest masa firm, które pobierają opłaty za swój serwis. Od wielu lat świat tak skonstruowany smile
      • gobo2 Re: Staz w Australii 12.06.15, 19:08
        jestem bardzo zainteresowany, czym rozni sie twoj serwis, od tego, bezplatnego..?
        www.australiaonline.pl/darmowy-serwis
        stazaustralia00 napisał(a):
        > Nie bardzo rozumiem po co komentować jak ktoś nie jest zainteresowany. (....)
        • stazaustralia00 Re: Staz w Australii 13.06.15, 12:25
          Popraw mnie jeśli się mylę ( bo może nie doczytałam). Serwis którego link załączyłeś jest całkowicie bezpłatny i skupia się na pomocy studentom w organizacji wyjazdu do Australii. Pomocy z wizą i organizacją wyjazdu z tego co widzę czyli głównie kwestie informacyjne. Oztimum poza pomocą w tych kwestiach przede wszystkim załatwia studentowi staż w australijskiej firmie. Student przyjeżdza i ma gotowe wszystko - od mieszkania, poprzez konto bankowe do stażu ( płatnego czy bezpłatnego) w australijskiej firmie. Czy australiaonline oferuje to samo? Poza tym to nie jest " mój " serwis - jedynie miejsce pracy. W Australii ciężko się przebić bez pomocy niestety. Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka