grazyna73 Re: kto z wrocka 01.02.05, 14:24 ja jestem z Wrocławia. Co słychać u Ciebie miska27 ? Odpowiedz Link Zgłoś
miska27 Re: kto z wrocka 01.02.05, 14:55 jestem na etapie wstepnej diagnozy...mam PCO, biore Clo i duphaston, jajeczka rosna..tylki dziwi mnie ze lekarz nie zlecil zadnych badab hormonlnych..stwierdzil na podstawie usg pco.....moze znasz jakiegos lekarza..oprocz dr polaka Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna73 Re: kto z wrocka 01.02.05, 21:58 Ja w Medicoverze? A wy dziewczyny? U mnie też przed 6 laty stwierdzono PCO, ale teraz ma prawie dobre wyniki hormonów (tylko LH czsem rośnie), jajniki też nie powiększone. W tym cyklu brałam CLO, ale jajeczka i endometrium wolno rosną i nie wiem czy coś z tego jeszcze będzie...oby Pozdrawiam i czekam na niusy z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna73 Re: do miski27 01.02.05, 22:00 Wiesz jest wielu lekarzy we Wrocławiu, sprawdź listę "białych i czarnych" a sama będziesz wiedziała, co dalej robić - zmnieniać czy nie. Ciągłe zmiany są męczące, bo wszystko zaczyna się oddnowa, jak z każdą @. Odpowiedz Link Zgłoś