tropem_misia1 17.07.10, 21:37 nadciągaja czarne chmury Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Po upałach 17.07.10, 21:37 Po fali tropikalnych upałów nadeszły, zapowiadane prze synoptyków, burze. Największa nawałnica przeszła w województwie zachodniopomorskim. Na Bałtyku ratownicy poszukują czterech rybaków. Bilans burzy w regionie to 1 250 uszkodzonych stacji transformatorowych niskiego napięcia, powalone drzewa blokujące dwie linie kolejowe i trzy osoby poszkodowane. Meteorolodzy zapowiadają kolejne nawałnice, głównie na zachodzie i w centrum Polski. Odpowiedz Link
marii51 Re: Po upałach 18.07.10, 11:49 od 4 rano 4 burze- opady obfite--- swieżutkie powietrze, aż miło ------ Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Po upałach 18.07.10, 20:22 U mnie wreszcie też lunęło. Co za ulga Żyć się chce. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Po upałach 21.07.10, 10:18 W Szwecji byl upal caly czas... i jest dalej... Dwa razy padal deszcz przez godzine. Ochlodzenie do 21 C i burze w sobote, a od poniedzialku znow upaly. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Po upałach 24.07.10, 10:15 A kostium kapielowy masz??? lula.pl/lula/51,94040,8160631.html?i=50 U mnie od paru dni umiarkowana temperatura, w dzien najwyzej 24 C, a wieczorem 18 C i mniej, trzeba zakladac lekki sweterek, szczegolnie ze caly czas wieje orzezwiajacy wiaterek ... Rano zawsze chlodno i zamglenie, potem powoli pokazuje sie slonce. W mieszkaniu komfortowa temperatura, moge juz otwierac okna po tej stronie gdzie nie ma slonca. Zadnych burz ani deszczu nie bylo, choc zapowiadano. Odpowiedz Link
kendo Re: Po upałach 24.07.10, 17:20 nareszcie jest czym oddychac, kurz deszcz obmywa ze wszystkiego, a ja napieklam sobie smakowitosci Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Po upałach 24.07.10, 18:55 kendo napisała: > nareszcie jest czym oddychac, > kurz deszcz obmywa ze wszystkiego, > a ja napieklam sobie smakowitosci > Też dziś piekłam.Upiekłam leniwca i ciasteczka owsiano-słonecznikowe.Mis.io i Ryjek zeżrą Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Po upałach 24.07.10, 18:54 pia.ed napisała: > > A kostium kapielowy masz??? > lula.pl/lula/51,94040,8160631.html?i=50 > > U mnie od paru dni umiarkowana temperatura, w dzien najwyzej 24 C, > a wieczorem 18 C i mniej, trzeba zakladac lekki sweterek, > szczegolnie ze caly czas wieje orzezwiajacy wiaterek ... > Rano zawsze chlodno i zamglenie, potem powoli pokazuje sie slonce. > > W mieszkaniu komfortowa temperatura, moge juz otwierac okna > po tej stronie gdzie nie ma slonca. > Zadnych burz ani deszczu nie bylo, choc zapowiadano. łał...żebym ja była taka laska, ale nie jestem.)) Odpowiedz Link