amityr 02.12.14, 19:48 Marii ty rusz tyłeczek , bo to Forum ci padnie jak nic. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Tyłeczek 03.12.14, 13:21 Zabieram kiec i lecęęęęęęęęę...- już już--ale ktos puka--- ua odwiedzinki.. to abysmy ---przy cieplej herbatce- Odpowiedz Link
amityr Re: Tyłeczek 03.12.14, 19:14 Strzel sobie zawsze dwa razy dzienni herbatkę z imbiru. Cieplutko będziesz się czuła i na dodatek dobrze wpływa na stawy w połączeniu z owocem dzikiej róży. Imbiru nie więcej jak 1,5 grama dziennie. Odpowiedz Link
marii51 Re: Tyłeczek I JA CAŁA KLIKAM JUZ:) 04.12.14, 15:38 909usciski za radeimbir ide kupic--bo emeryt wplynela.. dziką roze wciąz mam lecz ostatnio żurawiny... Odpowiedz Link
pia.ed Temperatura ... 04.12.14, 19:23 A jaka masz temperaturę w mieszkaniu? Liczy się miedzy sufitem a podłoga. W dzień powinno byc powyżej 20 C, w nocy nie może być mniej niż 18 C. U mnie tak było kiedy jeszcze nie włączyli ogrzewania ... a włączyli dopiero dwa tygodnie temu, bo wspólnota oszczędza ... Tak będzie tez przy większych mrozach, bo mam nieszczelne okna. Okna będą nam zmieniać na wiosnę, a przedtem ocieplać dom. Będę miała jakis czas okna zasłonięte przez rusztowania i plandeki ... to może będzie cieplej. marii51 napisała: ... ja nie wytrzymuje tu jest zimno!!! betony świeże- parter- Odpowiedz Link