tropem_misia1 Hrabio rzeknij słówko 28.10.09, 11:35 co się stało. Przemiana z Królestwa na Republikę odniosła zły skutek? Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: Hrabio rzeknij słówko 28.10.09, 12:38 Nie wiesz, za każda rewolucja pożera własne fora? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 28.10.09, 13:14 tropem_misia1 napisała: > co się stało. > Przemiana z Królestwa na Republikę odniosła zły skutek? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 28.10.09, 14:24 No i lochy diabli wzięli! Nie wspominając o inwencji twórczej :p Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 10:20 już nie ma lukru? nie zdążyłam wejść na salony Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 10:35 Nie przejmuj się, tam zostały tylko lochy zalane przez powódź tysiąclecia, to groziło zatopieniem całego portalu Cukru i lukru z założenia miało nie być, jednak niektórzy przemycali. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 10:59 Zdecydowanie wolę lochy od loży, a już na pewno od lonży :p Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 11:06 W takim razie trzeba nowe lochy wybudować. Tamte się rozpadły po upadku królestwa Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 11:33 Wyciągaj plany > kaFF na łaFF! :p Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 11:00 czy mężczyznę POZNAJE sie po tym jak konczy? tak sobie tylko w KONCIKu przycupłam i rozmyslam o lochach Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 11:09 kolorowa_skarpetka napisała: > czy mężczyznę POZNAJE sie po tym jak konczy? Ja tam wolę poznać zanim zacznie > tak sobie tylko w KONCIKu przycupłam i rozmyslam o lochach Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 11:14 ave.duce napisała: > No i lochy diabli wzięli! Nie wspominając o inwencji twórczej > > :p Nie bucz! Zawsze można wygrzebać głęboką jamę, oszalować i będzie coś w rodzaju schronu. Dobre miejsce dla inwencji twórczej Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobry. Miało tak być już kilka dni temu. 29.10.09, 11:35 Prowizorka? Sorry, jestem na to zbyt leniwa :p Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 11:31 Ale mine ma nietegą Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 11:36 Zgrozą napawa wyraz twarzy tylu medyków. Odpowiedz Link
ave.duce Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 12:36 Chciał zwiać bez uprania?! www.youtube.com/watch?v=j5lU52aWTJo :p Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 12:55 A przecież Zelig był ludzkim kameleonem... Leonard Zelig (Woody Allen) jest człowiekiem, który upodabnia się do otaczających go osób. Jego leczeniem zajmuje się psychiatra, dr Fletcher, którą gra Mia Farrow. W film wplecione są dokumentalne zdjęcia z lat 30. Jeden z najsmutniejszych a równocześnie porażających obrazów w historii kultury: obraz "człowieka bez właściwości", bez osobowości, który w samej istocie rozpaczliwie poszukuje akceptacji. Wiki Odpowiedz Link
trusiaa Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 13:22 Zależy jak na to spojrzeć? Taki Chance - Ogrodnik z "Wystarczy być" też nie posiadał właściwości, o osobowości nie wspomnę... Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 13:35 Nie znam człowieka. Odpowiedz Link
trusiaa Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 13:46 Kosiński. Jerzy. Książkę napisał i scenariusz do: Wystarczy być Pozycja obowiązkowa. Odpowiedz Link
hrabia_kaczula Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 14:03 Na fali zajrzałem do malowanego. Nie podobał mi się. Odpowiedz Link
trusiaa Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 14:12 To nie ten klimat! Zupełnie nie. "Wystarczy być" ogląda się spokojnie i z przyjemnością. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: U nas nikt nie pozostaje bez opieki!!! 28.10.09, 15:53 no proszę, znajome "twarze", to i ja się bez obaw w opiekę oddaję Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka kukuryku 29.10.09, 10:19 no nie dziwie Ci się toż to wyjątkowa opieka diagnoza jest stawiana jako średnia arytmetyczna wszystkich diagnoz Odpowiedz Link