18.11.09, 19:28
nawet nie zbliżajcie się do drzwi tej instytucji, a jak się Wam zdarzy przejść obok plujcie przez lewe ramię.

Właśnie , oglądając wiadomości TVN usłyszałam rozmowę windykatora eurobanku z dłużnikiem.Brzydkich słów używanych przez windykatora nie słyszałam, bo włączali długi sygnał iiiiii.Poniżanie dłużnika było tak chamskie, że zastanowiłam sie nad tym kto pracuje na takim stanowisku.
aha
Na koniec dowiedziałam się , że bank przeprosić może? jeśli wyśle się pisemne podanie aaa

Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 eurobank 18.11.09, 19:40
      i tu też poruszyli ten temat\
      • nu-nua Re: eurobank 18.11.09, 20:20
        Wszystkie banki, to jedno wielkie wariatkowo.
    • mimbla.londyn Re: eurobank 18.11.09, 23:50

Tropisiu!
      Tez to wlasnie obejrzalam ! Co za dobor argumentow, to podle dolowanie typu: Co masz 50 lat i nie masz pieniedzy na splate raty- to juz sie Twoje dzieci z Ciebie smieja.
      To straszenie kodeksem karnym i konsekwencjami wiezienia,a czlowiek splaca, a owszem , co miesiac, tylko nie w pelnej kwocie, nawet listy do nich slal z prosbami o zmiane rat.
      Ale wiesz co mysle?
      Ze takie "emocjonalne dokopywanie" to nowa metoda szkoleniowa w dziale windykacji - i tym powinna sie zajac np telewizja. Bo to nie byl jeden , tylko i wylacznie osobnik, tam kilka osob stosowala ta "gornolotna" metode - ciekawe kto ich szkolil ?
      Uff...dawno sie tak nie wkurzylam ...Co za cholerne manipulacje i pognebianie czlowieka, wyzywanie .
      Tropisiu, dzieki,ze napisalas o tym, to dobrze poczuc sie "wsrod swoich" i tych co rozumuja podobnie.
      • tropem_misia1 Re: eurobank 19.11.09, 05:27
        też podniosło mi ciśnienie smile
        zagulgotałam jak mało kiedy

Fakt, to manipulacja .
        Ta metoda powoduje ,że po spłaceniu raty biedak czuje ulgę( to nie mój pomysł
        tylko w TV słyszałam wczoraj)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka